Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
6 Eylül 2007 Perşembe - 00:00

Isuzu’nun İzmir Çıkarması

Isuzu’nun İzmir Çıkarması

Anadolu Isuzu, 76. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda kamyon, kamyonet, otobüs ve pick-up segmentlerindeki modellerini sergiledi. Sektörde uzun zamandır beklenen yeni modellerini İzmir Fuarı’nda görücüye çıkaran Anadolu Isuzu, fuarda büyük beğeni topladı.

Urban ve Citibus’dan sonra Citimark ile toplu taşımacılık segmentine yönelik alternatiflerini genişleten Anadolu Isuzu’nun, İzmir Enternasyonel Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkardığı toplu taşıma aracı Citimark, büyük beğeni topladı. Citimark, 75 kişilik kapasitesi ve arkadan motoru ile toplu taşıma sektörüne yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Yenilenen haliyle Turkuaz

Anadolu Isuzu’nun Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Gebze Şekerpınar Tesisleri’nde üretilen Turkuaz otobüsleri de yenilenen tasarımı ile fuarda müşterilerin beğenisine sunuldu. Ön ızgarası, far çerçevesi ve tamponu tamamen yenilenirken değişen arka maskı ve tamponu ile daha da çekici getirildi.

Turkuaz’ın geliştirilen ön ve arka süspansiyon sistemi sayesinde aracın stabilitesi artırılarak daha yüksek güven ve sürüş konforu sağlanıyor. Ön disk fren, aks kapasiteleri arttırıldı. Yeni Turkuaz ekonomik yakıt tüketimi ve dayanıklılığına ek olarak şimdi kullanıcılarına daha güvenli sürüş, yolcularına ise daha konforlu yolculuklar sunuyor.

D-Max 4x2 Limited Edition modeli ilk kez görücüye çıktı

Türkiye’nin en önemli uluslararası buluşma platformlarından biri olan İzmir Fuar’ında, Anadolu Isuzu pazar liderliğini hedeflediği pick-up segmentinde, özel müşterilere hitap edebilmek amacıyla Ağustos ayında pazara sunduğu D-Max 4x2 Limited Edition modelini ilk kez tanıttı.  D Max Limited Edition 2,5 litre 136 ps’lik common rail turbo dizel intercooler motorunun yanında ABS, çift hava yastığı gibi güvenlik, elektronik aydınlatmalı gösterge paneli, projektör tipli halojen farlar gibi öncü, 16 inch jantlar, gövde renkli tampon ve gövde renkli sinyalli yan aynalar ile alaşımlı tutamakları gibi ayırt edici özelliklere sahip. 

Anadolu Isuzu’nun Mayıs ayında tamamen yenilenerek piyasaya sunduğu ve önümüzdeki günlerde Türkiye’de üretmeye başlayacağı pick-up’ı D-Max 4x4’ü de, İzmir Fuarı’nda tanıttı. Aynı zamanda Türkiye’de üretilecek tek pick-up olma özelliğine sahip olan D-Max 4x4’te, birçok yenilik ve geliştirmenin yanında önceki modelden farklı olarak motor teknolojisinde daha çevreci Euro 4 normuna sahip common rail turbo dizel intercooler motor bulunuyor. Yeni D-Max’lerin maksimum gücü manuel viteste 136 HP’ye otomatik viteste ise 163 HP’ye ulaşıyor.

 
Mercedes-Benz Türk 40. Yılını Kutladı
 
Kurşunsuz Benzine Zam
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtreyler haberler fahrerlkwkamyonumdikkattrucksrc