Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Şubat 2013 Cuma - 15:13

İpragaz’ın Yeni Markası: ‘GO’

Türkiye enerji sektörünün öncülerinden İpragaz önemli bir adım daha atarak GO markası ile akaryakıt sektörüne giriyor. İpragaz, öncülük ettiği LPG’nin yanı sıra başarılarını Avrupa’ya taşıdığı LNG dağıtımı ve geçtiğimiz yıl başlayan ‘elektrik toptan satışı’nın ardından akaryakıt alanına da girerek, artık “tek çatı altında komple çözümler sunan” bir enerji markasına dönüşüyor.

“GO” İle Akaryakıt Dağıtımına Start Veriliyor
Türkiye LPG pazarının önde gelen firmalarından İpragaz; 1961’de kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmalarını, bir “enerji ve hizmet şirketi” olma yolunda yeni ve önemli yatırımlara imza atarak devam ettiriyor. Türkiye’de LPG’yi, rafineri bacasında yakılarak atılan bir atıkken dev bir sektöre dönüştüren İpragaz, LNG ve 1 Ekim 2012’de başlattığı elektrik toptan satışının ardından Ocak 2013 itibariyle yaratım sürecini tamamladığı “GO” markası ile artık Akaryakıt Dağıtımı’na da start veriyor.
Uzun ve titiz bir hazırlık dönemini tamamlayan İpragaz, akaryakıttaki markası GO’nun ve ilk demo istasyonunun ön tanıtımını gerçekleştirdi. 1996 yılından bu yana otogaz segmentinde müşterisi ile yaratmış olduğu özel sinerjiyi, bu önemli adımla birlikte mevcut pazar koşulları dahilinde akaryakıt alanına taşıyabilme hayalini paylaşan İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, sunumlar eşliğinde GO markasını tanıttı.
 
250 Milyon Araca 4 Milyar Litre İpragaz Otogaz
İpragaz’ın otomotiv yakıtlarındaki faaliyetinin, bugüne kadar otogaz segmentinde gerçekleştiğine de değinen İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, “Bugün, İpragaz, Bizimgaz ve Exengaz markasıyla 1.062 lisanslı bayisiyle Türkiye’nin en büyük üçüncü network’ü olarak, 81 ilinde otogaz hizmeti sunuyoruz. 1996 yılında Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu Bursa’da kuruşumuzdan bugüne, toplam 4 milyar litrenin üzerinde otogaz satışı gerçekleştirmişiz. Bir başka deyişle ortalama 250 milyon araca yakıt ikmali yapmışız” açıklamasında bulundu. İpragaz’ın akaryakıt dağıtımına yönelmesini “4 binden fazla bayiye sahip, 4 milyar litreden fazla otogaz satmış, 17 yıldır otomotiv yakıtları pazarında olan ve ciddi sektörel tecrübesi bulunan bir yapının, bu sektörel tecrübesini biraz daha geliştirerek yeni bir pozisyon alması” olarak açıklayan Aratay, “Aslında bizler için yeni bir işten bahsetmiyoruz. Bizler için; bildiğimiz bir işi daha iyi yapabilmemiz için tamamlayıcı bir pazara girişten bahsediyoruz” dedi.
Tüm Yakıtlar Tek Pompada
GO’nun “tüketicisine saygılı ve eşit hizmet götürme” temel felsefesi çerçevesinde Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Eyüp Aratay, “GO istasyonlarında, tüm akaryakıt çeşitlerinin, yani benzinin, dizelin ve otogazın aynı pompadan verilebilmesi yönünde çalışmalarımız var. Günümüz teknolojisinde bu mümkün. Dünyada örnekleri var. Arkadaşlarımız çalışıyor. İlgili mevzuat içinde yer alabilmesi halinde GO müşterileri, LPG dahil tüm akaryakıt ihtiyaçlarını her pompadan alabilecekler” şeklinde konuştu. GO istasyonlarında market yapısında da bazı farklılıklar yarattıklarına değinen Aratay, “Çocukların ebeveynleri ile birlikte ihtiyaçlarını giderebilecekleri aile tuvaletlerimiz var. Ayrıca marketlerimizde çok amaçlı kullanılacak, medya home tabir ettiğimiz interaktif alanımız da bulunacak” dedi.
 
GO’nun Dağıtım Sistemi BADO – “Bayi Dostu” Olacak
GO’nun dağıtım sisteminin, diğer uygulamalardan çok farklı ve özgün bir yapısı olacağını da değinen Eyüp Aratay, “Bizim akaryakıt modelimizin temelinde bayilik var. Bayilerimizle birlikte var olup, büyümeye gayret edeceğiz. Bizim dağıtım sistemimiz, BADO olacak. BADO, ‘bayi dostu’ demek. Biz, kendimiz istasyon işletmeyeceğiz. Biz bu işi, bizden daha iyi yapacağını düşündüğümüz ve inandığımız, bayilerimizle birlikte yapacağız” dedi. Bayilerinin adını kanopiye yazacaklarını da belirten Aratay, “Biz, bayiimizle beraberce olacağımızı söylüyoruz ve bayiimizle olmaktan gurur duyuyoruz” diyerek, bu uygulamanın da akaryakıt sektöründe bir ilk olduğunu vurguladı.
 

 
Yeni Araç Paylaşım Platformu: Mobicar
 
SCANIA'nın Hedefi Daha Fazla Eğitimli Sürücü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Araç Paylaşım Platformu: Mobicar
Türkiye’nin en yeni araç paylaşım platformu Mobicar açıldı. Sistem içerisindeki ...
İlk Yeni Volvo FH Teslim Edildi
İlk yeni Volvo FH, yola çıkıyor. Fransa’nın Roissy-en-France kasabasındaki ...
Pirelli Kaplama Teknolojisi Novateck
Pirelli, Novateck kaplama teknolojisi ile filolara üstün kaplama ve daha ...
 
Manchester United’lı futbolcular Chevrolet’lerini seçti!
Chevrolet ile Manchester United arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ...
Yeni Mercedes-Benz Citan Türkiye Turunda
Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek, yeni modellerini ...
YOKOHAMA, Yeni Nesil “ADVAN SPORT V105” ile Cenevre Fuarı’nda
Üstün teknolojisi ile dünya çapında tercih edilen lastik markası YOKOHAMA, ...
 
Otokar, 2013’e yeni treyler bayisi ile giriş yaptı
Treyler konusunda Türkiye’nin en etkin bayi ağına sahip Otokar, 50. yılında ...
Yılın İlk Filosu Evran Transport’a
Adana İlinde faaliyet gösteren Evran Transport Nakliyat araç filosuna ...
Ford Cargo İnşaat Serisi Beton Fuarı’nda
Ford, 21-24 Şubat tarihleri arasında 5. kez düzenlenen ve inşaat sektörünün ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförtreylertruckdikkatfahrerKamyonsrclkwkamyoncu