Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Şubat 2013 Perşembe - 17:07

Ford Cargo İnşaat Serisi Beton Fuarı’nda

Ford, 21-24 Şubat tarihleri arasında 5. kez düzenlenen ve inşaat sektörünün buluşma merkezi olan “Beton 2013 Hazır Beton Kongresi ve Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"na; inşaat, hafriyat ve hazır beton sektörüne hitap eden Ford Cargo Mikser’lerle katıldı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Beton Fuarı’na Ford Cargo Mikser serisiyle katılan Ford; hazır beton sektörüne hitap eden modellerini tanıttı. Ford Cargo Mikser serisi; düşük ilk alım maliyetleri ve düşük yakıt tüketim değerlerinin yanı sıra, standart sunulan klima ve sessiz çalışan motoruyla sağladığı yüksek konforla da fuar ziyaretçilerinin dikkatlerini üzerine çekti.
 

Ford Cargo’lar tüm müşteri beklentilerini karşılıyor

Ford Otosan Ürün Geliştirme Merkezi’nde Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Ford Otosan’ın Eskişehir, İnönü fabrikasında üretilen yerli Ford Cargo İnşaat Serisi, damper ve mikser kamyon tipleri ile çekiciden oluşuyor.

 
Pazara hafif ve ekonomik mikser kapsamında sunulan 3532M (6x4) hem ağırlık limitlerinin önemli olduğu şehir içi kullanımına uygun hem de tandem arka aksı sayesinde off-road kullanımına uygunluğuyla farklı müşterilerin beklentilerini karşılama yeteneğini ortaya koyuyor. 3532M, inşaat kullanımına uygun 500 MPa dayanıklı şasisi, 320 PS motor gücü ve ağırlık avantajı ile müşteriye sunuluyor.
 
Aracın ilk alım maliyeti ile de avantaj sağladığını belirten Ford Otosan Kamyon Satış ve Satış Sonrası Operasyonları Grup Müdürü Emrah Duman; beton santrallerinin tüm Türkiye’ye yayıldığına dikkat çekerek, “Yakın ve orta mesafedeki inşaatlar ve kamu hizmetlerinde kullanılan betonu tedarik eden işletmeler daha hafif ve ekonomik kamyonlara ihtiyaç duyuyorlar. Ford Cargo 3532M de bu ihtiyaçları tam olarak karşılıyor” dedi.
 
6x4 sınıfında daha ağır şantiye içi kullanımlarına uygun olarak 3536M, 8x4 sınıfında ise kauçuk arka süspansiyonlu hafif 3936M ve yaprak yaylı 4136M araçlar müşteriye sunuluyor. Ayrıca çekici mikser için 1838T araçlar da pazarda büyük ilgi görüyor. Mikser ürün gamındaki tüm bu ürünler ile 8 m3 den 12 m3 e kadar beton mikseri uygulamaları destekleniyor.
 
 
 Ford Sürüş Akademisi ile hazır beton firmalarına özel sürüş eğitimi

Ford Otosan, 2011 yılında başlattığı; bilinçli sürücüler yetiştirerek yakıt ekonomisi ve sürüş güvenliği sağlamayı, araçları uzun ömürlü kılmayı ve çevreye zarar veren CO2 salımını azaltmayı hedefleyen Ford Sürüş Akademisi’nde hazır beton firmalarına özel eğitim vermeye devam ediyor.

Hazır beton araçlarında ağırlık merkezinin yüksek olması nedeniyle yaşanabilecek kazaları doğru sürüş teknikleriyle en aza indirmeyi hedefleyen Ford Sürüş Akademisi, eksikler ve doğru refleks edinimi, teorik ve pratik uygulama eğitimleri vererek, sürücülere güvenli sürüş tekniklerini öğretiyor.
 

Ford Cargo’lar iş sahiplerinin kârını artırıyor

360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 Mpa gücündeki sağlam şasisi, 750 saat bakım aralığı, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkânı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârını artırmasına olanak tanıyor.

 

Ford Cargo’lar 50 ülkeye ihraç ediliyor

Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

 
1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle, yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

 
Trieste Limanında park cezaları
 
Yılın İlk Filosu Evran Transport’a
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trieste Limanında park cezaları
UND bir açıklama yaparak taşımacıları uyardı. açıklama şöyle: "Trieste ...
ANADOLUJET 27 Şubat’ta Antalya’da...
Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri ...
Mercedes-Benz Türk, Beton 2013 Fuarı’nda
Mercedes-Benz Türk, Beton 2013 – “5. Beton, Agrega, İnşaat Teknolojileri ...
 
KRONE Yetkili Satıcıları Buluştu
İzmir'in Tire ilçesindeki Krone Doğuş Treyler üretim tesisleri, Türkiye ...
Boeing ve İtü İşbirliği
Boeing ve İstanbul Teknik Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Teknolojisi ...
Ankara İstanbul Hızlı Tren Hattında Son Durum
Ankara- İstanbul Hızlı Tren Hattı, Marmaray ile bütünleşerek Avrupa’dan ...
 
Aviagen Anadolu’nun Canlı Teslimatları Volvo Kamyon Güvencesinde!
Türk tavukçuluk sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Aviagen ...
Ne Tür Film
Film İzlerken Ne Tür Film Seçilmelidir?
GEFCO Türkiye’ye İnsana Saygı Ödülü
GEFCO Lojistik, 2012 yılında Kariyer.net üzerinden aldığı 11.731 başvuruya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikalkwtreylerKamyon haberler srckamyoncufahrerkamyonum