Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

OTOKAR ADDS NEW ONES TO ITS FOUR-QUARTER VEHICLES!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Ağustos 2009 Perşembe - 00:00

Tercih Renault Trucks Premium

Tercih Renault Trucks Premium

 

Netlog Lojistik filosuna beş adet Renault Trucks Premium kattı.

700 araçlık dev filosuyla Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından biri olan Netlog Lojistik, filosunu 5 adet Renault Trucks Premium 440 ile daha da güçlendirdi. Netlog Lojistik’in filosunda yer alan 30 adet Renault Trucks’ın yanı sıra yıllık 25–30 araçlık alımında yapılacağı firma yetkilileri tarafından açıklandı. Çetaş Otomotiv Silivri tesislerinde yapılan teslim törenine, Netlog Lojistik Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Ali İstanbullu, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Satış Müdürü Tolga Küçükyumuk,ve Operasyonel Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk katıldı.

Teslim töreninde yer alan Çetaş Otomotiv Genel Müdürü Serdar Işıldar “Çetaş'ın Renault Trucks  çatısı altında yaratmış olduğu sadık ve kalıcı müşteri anlayışı her geçen gün artmaktadır. Göstermiş olduğumuz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız doğrultusunda müşterilerimizin bütün hizmetlerini profesyonelce yerine getiriyoruz. Hem satışta hem de satış sonrasında Çetaş bu yüzden tercih sebebidir ve tercih sebebi olacaktır” dedi.

Netlog Lojistik Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İstanbullu “Geçen sene Mayıs ayında alımını gerçekleştirdiğimiz 25 adet Renault Trucks Premium’un performansından dolayı, bu sene 5 adet daha alım yapılmasının kararını verdik. Hem yakıt tüketimleri hem de satış sonrası hizmetleri olarak çok memnun kaldık. Çetaş'ın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakanın da Renault Trucks markasına karar vermemizde büyük etkisi vardır. Renault Trucks 'un göstermiş olduğu ekonomik operasyonel maliyetleri sayesinde, filodaki Renault Trucks sayısını kısa sürede arttırmayı planlıyoruz” dedi.

 
ISUZU Novo Türkiye?ye Meydan Okuyor
 
KGS'de % 20 İndirim Kalkıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtürkiyefahrerşoförtruckkamyonumsondakika haberler Kamyon