Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Şubat 2024 Perşembe - 16:34

Hatay Nakliye Firmaları Lojistik Çözümleriyle Profesyonel Hizmet Sunar

Lojistik deyince şehirler arasında ilk sırayı Hatay ilimiz alır. İhracatta önemli sırada yer alması, nakliye hizmetlerinde de ilk sıralarda bulunuyor olması şehirde hizmet veren firmaların ne kadar güçlü bir lojistik ağa sahip olduğunu gösteriyor.

Hatay Nakliye Firmaları Lojistik Çözümleriyle Profesyonel Hizmet Sunar

Hem gelişmiş karayolları hem de İskenderun Limanı’nın aktif olarak kullanılması ile daha da güçlü bir lojistik merkeze dönüşmektedir. Hatay’dan yapılan ihracatta Ortadoğu ülkeleri birinci sırayı alır. Ayrıca gerek Doğu Avrupa ülkeleri gerekse Rusya’ya karayolu taşımacılığı yapılarak lojistikte İstanbul’dan sonra en büyük nakliye filosu ile dikkatleri üzerine çeker.

Hatay nakliye firmaları ihtiyaç duyduğunuz bütün lojistik hizmetleri uluslararası standartlarda sağlar. Hem ithalat hem de ihracat alanında faaliyetlerini sürdüren işletmeler, deneyimli kadrolara sahiptir. Müşterilerine en iyi çözümleri sunmak için alanında uzman kişilerle çalışarak en kaliteli hizmeti vermeye gayret ederler. Çünkü bu firmaların amacı uluslararası alanda kaliteyi yakalamak ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre çözümler üretmektir. Şirketler her biri kendi hizmet verdikleri bölgede hızlı ve güvenilir çalışmalar yürütür. Taşımacılık yapan bir şirket için bu iki kelimenin anlamı büyüktür. Çünkü iyi bir itibar bırakmak ve marka değerini muhafaza ederek yükseltmek bu iki unsura bağlıdır. Müşterilerin sadakati kazanabilmek için ve yeni işletmelerle çalışabilmek için ürünlerin istenen tarihte teslim edilmesi, yüklerin herhangi bir zarara

uğramadan ulaştırılması çok önemlidir. Oluşan gecikmeler ve ihmaller işlerin sürdürebilir olmasına mâni olur. Ayrıca hızlı ve güvenli hizmet veren işletmeler elbette ki rekabet avantajı elde eder. Hangi ülkeye, hangi sürede ve hangi taşıma yolu kullanılarak gidildiği lojistik hizmetlerinin istenildiği gibi gerçekleşmesi için önemli bilgilerdir. Hatay Nakliye firmaları hem şehir içi hem de uluslararası taşımacılık gerçekleştirerek farklı ulaşım yolları ve farklı taşımacılık türleri ile hizmet verirler. Karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ulaşım modları müşterilerin ihtiyaçlarına göre düzenlenir. Sanayinin ve ticaretin gelişmesi bu ulaşım sistemlerinin de uluslararası standartlarda gelişmesini sağlamıştır. Hatta İskenderun Limanı ticari nakliyelerde ilk sıralarda yer alır. Bu limanın hem Doğu hem Akdeniz hem de Ortadoğu’nun en büyük limanlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Karayolu taşımacılığında da Hatay ana ihracat pazarı olarak görülür. Bilhassa sebze ve meyve ihracatında karayolu vazgeçilmez bir taşımacılık modudur. Gelişmiş teknolojinin avantajlarından da yararlanılarak her çeşit taşımacılık yapılır. İşletmeler parsiyel, komple, door to door gibi türlerde güvenilir ve başarılı hizmetler sunar. Kurumsal lojistik firmaları küresel pazar için etkin çözümler sunar. Coğrafi olarak konumu, ticaret

hacmi şehirdeki bütün işletmeler için önemli fırsatlar sunar. Çünkü Türkiye’nin sınır ticareti stratejik bir konumdadır. Ayrıca limanının olması da büyük bir avantajdır. Tarım ürünleri, gıda, tekstil gibi sektörlerin fazla olması nakliye ihtiyacını artırır. Pek çok taşımacılık yapan işletme olması, rekabeti de beraberinde getirdiği için hizmet kalitesini arttırmaktadır. Esnek çözümlerle depolamadan dağıtıma bütün lojistik işlemlerde kaliteli hizmet verilir. Taşımacılık hizmeti veren işletmeler, kendilerini daha iyi tanıtabilmek ve müşterilerine daha kolay ulaşabilmek için hem kendi web sayfalarını hem de tanıtımlarını yapabilecekleri rehber sayfaları kullanır. Böylece verdikleri hizmetleri daha iyi anlatabilir, müşterilerine daha kolay ulaşabilirler. Her işletmenin çalıştığı bölge ve hizmet verdiği ülke farklıdır. Uluslararası yük taşımacılığında profesyonel bir hizmet bekliyorsanız, ihtiyaçlarınıza göre çözüm üretilmesini istiyorsanız nakliye işletmeleriyle ilgili detaylı bilgileri Hatay nakliye ilanları sayfasından elde edebilirsiniz. Firmaları araştırmak size pek çok avantaj sağlar: Tüm işletmeleri bir tek platformda bulursunuz.

  • İşletmeler hakkında detaylı bilgi edinirsiniz.
  • İletişim kurmak için telefonlarına kolayca erişebilirsiniz.
  • Hangi ülkelerle ve hangi taşıma yollarını kullandıklarını öğrenebilirsiniz.
  • Güvenli ve hızlı bilgi edinerek vakit kaybı yaşamazsınız.

 
Bakan Uraloğlu Açıkladı: Filyos Limanı Deniz Taşımacılığına Açılacak
 
Ukrayna Nakliye
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Federasyon Olmak İçin Kamyoncular Ne Yapıyor?
Türkiye Tırcılar, Kamyoncular ve Şoförler Federasyonu 850 bine ulaşan ...
Lojistik Firmaları İçin Hukuk Mücadelesi Devam Ediyor!
Uluslararası nakliyecilerin yurtdışında yaşadığı sorunlar ve maruz kaldıkları ...
Gaziantep Nakliye ve Lojistik Hizmetleri
Gaziantep, Türkiye’nin önemli ticaret ve sanayi şehirlerinden bir tanesidir. ...
 
Rusya Nakliye ve Lojistik Hizmetlerinde Şah Lojistik
Türkiye ile Rusya arasındaki dış ticarete bağlı ilişkiler çok eskiye dayanmaktadır. ...
Mersin Nakliye Firmaları Dünyanın Her Yerine
Mersin, Türkiye’nin Akdeniz kıyısında yer alan ve stratejik konumu ile ...
Benzersiz Özellikleriyle Adından Söz Ettirecek Actros L Edition 3, ‘Daha Fazlasını’ İsteyen Yolların Yıldızları İçin Hazır!
Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt; “Benzersiz ...
 
17 Yıllık Kalite, Artık Mersin’in de Hizmetinde!
2006 yılında başlayan DAF yolculuğuna, Bursa’nın ardından 2023 yılında ...
İnadına Kanal İstanbul!
İlgili Bakanın ifadesine göre 15 milyar dolar, muhalefete göre en az 300 ...
Element Lojistik İddiasını Kara Yolunda da Sürdürüyor!
İzmir’de kurulan ve 22 yıldır sektöre hizmet veren, Element Lojistik iki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srctürkiyeKamyonkamyonumbuskamyoncutreylersondakikafahrer