Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Ekim 2011 Cuma - 12:20

Goodyear’dan Sımsıcak Kampanya...

110 yılı aşkın süredir dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olan GOODYEAR, yıllardır sürdürdüğü “Yol Arkadaşı” çalışmaları kapsamında kamyon kullanan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Goodyear, havaların soğumaya başladığı bu günlerde, kamyon ve otobüs sürücülerine, aldıkları lastik karşılığında Kiğılı markasının Goodyear için özel olarak ürettiği kazaklardan hediye ediyor.

Goodyear’dan Sımsıcak Kampanya...

110 yılı aşkın süredir dünyadaki en büyük lastik üreticilerinden olanGOODYEAR, yıllardır sürdürdüğü “Yol Arkadaşı” çalışmaları kapsamında kamyon kullanan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Goodyear, havaların soğumaya başladığı bu günlerde, kamyon ve otobüs sürücülerine, aldıkları lastik karşılığında Kiğılı markasının Goodyear için özel olarak ürettiği kazaklardan hediye ediyor.

   GOODYEAR KAMYON LASTİKLERİ  KİĞILI YÜN KAZAK HEDİYELİ

 Sürücülerin güven ve bağlılıkla kullandıkları lastiklerin üretici firması Goodyear, soğuk kış aylarında yol arkadaşlarını düşünerek, 1 Ekim - 30 Kasım 2011 tarihleri arasında sürecek olan kampanyasında 2 adet Goodyear marka ön aks veya çeker aks kamyon ya da otobüs lastiği alan sürücülere Kiğılı marka yün kazak hediye ediyor.
 
Goodyear lastiklerinin, tüketicilerin ilk tercihleri arasında olduğunu vurgulayan Goodyear Ticari Lastikler Ürün Müdürü Faruk Uslu “Bunun ardında yatan en önemli unsur; ürün ve teknoloji gelişiminde uzun yıllara yayılan yatırımlarımız sonucu ulaştığımız kalite ve güvenilirliktir. Goodyear olarak, bu kampanya ile dostlarımıza bize duydukları güven için teşekkür ediyoruz” dedi. Yaptıkları tüketici araştırmaları hakkında bilgi veren Uslu, “Ticari araç kullanan sürücülerin, araçlarında çok uzun zaman geçirip uzun kilometreler katettiklerini ortaya koyuyor. Tüketiciler kullandıkları lastiklere birincil derecede önem veriyor. Ticari lastiklerde 2000 yılı itibariyle uygulamaya başladığımız ‘Kaplanabilirlik ve Kaplama Garantisi’ uygulamamızı Şubat 2010 itibariyle genişleterek müşterilerimize, ürün ve hizmetlerimizden optimum seviyede faydalanma fırsatını sunuyoruz” dedi.
 
Goodyear Nöbetçi Bayi, Kaptanlarımız İçin Türkiye'nin Her Yerinde..''
 
Goodyear, yenilikçi ürünleriyle olduğu gibi, satış sonrası hizmet alanında da sektöre sunduğu yenilikçi servislerle müşterisinin daima yanında... (212) 444 5 YOL (444 5 965) numaralı Goodyear Destek Hattı’nı arayan kamyoncular; ülkenin dört bir yanına dağılmış, uzman kadrolu Goodyear “Nöbetçi Bayi”lerinden 7/24 hizmet alırken, Goodyear, kamyoncuların yolda kalmadan yüklerini, kolayca ve zamanında ulaştırmalarına destek olur.
 
FleetFirst çatısı altında 7/24 servis hizmeti veren “ServiceLine 24h”, Türkiye dahil tüm Avrupa’da nakliyecilerin yolda kalma endişesi duymadan çalışmalarına imkan veriyor. Bu hizmet ile Goodyear müşterileri stepnesiz çalışma imkanına sahip oluyor. Ayrıca, bireysel kamyoncular için benzer bir servis, 7/24 hizmet veren TruckForce organizasyonu tarafından sunuluyor.

 
Başbakan Erdoğan'ın acı kaybı
 
Arıkan Turizm’e Mercedes-Benz Tourismo teslimatı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan Erdoğan'ın acı kaybı
Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti.
Turkcell ve Shell'den 5 Milyonluk Avantaj
Shell & Turcas ve Turkcell’in 2007 yılından bu yana milyonlarca lira değerinde ...
Mersin'de 4. Lojistik Ve Transport Fuarı
Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı başladı. Mersin Ticaret ve Sanayi ...
 
Alman devi binlerce aracını geri çağırdı
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 168 bin 275 dizel aracı yakıt enjeksiyonu ...
Benzine 6 kuruş indirim
Ham petrol fiyatındaki düşüş benzini ucuzlattı. TÜPRAŞ bugünden geçerli ...
Starpet'in 4. istasyonu açıldı
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Beyrebucak Köyü sınırları içerisinde, D400 ...
 
Otomotivde hazan mevsimi
BDDK ve Merkez Bankası'nın ilk olarak mart ayında artan cari açığa karşı ...
Yozgat'ta Otobüs Kazası:27 yaralı
Dün Ankara'dan Sivas'a gitmekte olan yolcu otobüsünün Yozgat'ın girişinde ...
45 yolcu diri diri yanacaktı
Isparta- Antalya seferini yapan yolcu otobüsü, seyir halindeyken yanmaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyetruckfahrernewsşoförKamyonsondakikasrctreyler