Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
7 Ekim 2011 Cuma - 10:11

Turkcell ve Shell'den 5 Milyonluk Avantaj

Shell & Turcas ve Turkcell’in 2007 yılından bu yana milyonlarca lira değerinde yakıt ve sürpriz hediyeler kazandıran işbirliği, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. 3 Ekim – 17 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyada Shell Club Smart Card ile kampanyaya üye Shell istasyonlarından toplam 300 TL tutarında yakıt alan Turkcell’liler, 10 TL değerinde hediye yakıt kazanacak. Ayrıca; Turkcell Çiftçi Paketi üyeleri, 500 TL’lik yakıt alımında 30 TL’ye varan yakıt hediyesine sahip olacak

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi Shell & Turcas ile lider mobil iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell arasında 2007 yılından bu yana süren işbirliği, yüz binlerce müşteriye hediye akaryakıt, kontör/dakikalar ve sürpriz hediyeler kazandırdı. Turkcell ve Shell’in ortak kampanyalarından faydalanan müşteriler yalnızca son bir yılda 5 milyon TL değerinde avantaja sahip oldu. Türkiye’nin çok kazandıran işbirliği, artan bir sinerjiyle yepyeni ve cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Turkcell ve Shell işbirliğinin en yeni kampanyası da yüz binlerce liralık hediye yakıt dağıtacak. Tüm Turkcell’li Club Smart üyelerinin faydalanabileceği kampanyada, kampanyaya üye Shell istasyonlarından 3 Ekim – 17 Kasım tarihleri arasında toplam 300 TL (KDV dâhil) tutarında yakıt alan müşteriler, 10 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor. Kampanyadan Shell AutoGas müşterileri de yararlanabiliyor.

Bu kampanyaya ek olarak, Turkcell ve Shell, ilk kez çiftçilere özel bir kampanya ile işbirliklerini geliştiriyor. Çiftçilere özel kampanya Turkcell Yaşasın Çiftçiler Paketi üyelerine de bedava yakıt kazandıracak. 3 Ekim – 17 Kasım 2011 tarihleri arasında Shell istasyonlarından 500 TL’lik (KDV dâhil) yakıt alan Turkcell Yaşasın Çiftçiler Paketi üyeleri, 30 TL’ye varan yakıt hediyesine sahip olacak.

“Müşterilerimiz her zaman kazanır”

Shell & Turcas Pazarlama Direktörü Pınar Mavituna, sektörün iki lider markasının yarattığı sinerjinin tüketicilere uzun dönemli kazanç imkânı sağladığını belirterek, “Başarıyla sürdürdüğümüz işbirliği çerçevesinde 4 yıl içinde konuşma dakikaları, özel katalog hediyeleri ve bedava akaryakıt dağıttık. Shell & Turcas olarak, müşterilerimize en kaliteli hizmet ve ürünleri sunmanın yanı sıra cazip fırsatlar yaratmayı da görev sayıyoruz. Turkcell ve Shell işbirliği her zaman kazandırmaya devam edecek” dedi.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın ise, çok kazançlı bir kampanyayı daha Turkcell ve Shell müşterilerinin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugüne kadar yüz binlerce Turkcell abonesi, Shell ile gerçekleştirdiğimiz çok başarılı kampanyalara katılarak, kazançlı çıktı. Yalnızca son bir yıl içinde Shell işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz kampanyayla müşterilerimize 5 milyon TL değerinde avantaj sağladık. Müşterilerimiz aldıkları kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin yanı sıra, güçlerimizi birleştirerek oluşturduğumuz fırsatlardan da çok memnun kalıyorlar.  Biz de müşterilerimizin bu memnuniyetini artırmak için tüm Turkcell’lilerin yanı sıra özel odağımız olan tarım segmenti için de geliştirdiğimiz kampanya ile işbirliğimizi güçlendiriyoruz” diye konuştu.

 
Mersin'de 4. Lojistik Ve Transport Fuarı
 
Başbakan Erdoğan'ın acı kaybı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mersin'de 4. Lojistik Ve Transport Fuarı
Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı başladı. Mersin Ticaret ve Sanayi ...
Alman devi binlerce aracını geri çağırdı
Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 168 bin 275 dizel aracı yakıt enjeksiyonu ...
Benzine 6 kuruş indirim
Ham petrol fiyatındaki düşüş benzini ucuzlattı. TÜPRAŞ bugünden geçerli ...
 
Starpet'in 4. istasyonu açıldı
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Beyrebucak Köyü sınırları içerisinde, D400 ...
Otomotivde hazan mevsimi
BDDK ve Merkez Bankası'nın ilk olarak mart ayında artan cari açığa karşı ...
Yozgat'ta Otobüs Kazası:27 yaralı
Dün Ankara'dan Sivas'a gitmekte olan yolcu otobüsünün Yozgat'ın girişinde ...
 
45 yolcu diri diri yanacaktı
Isparta- Antalya seferini yapan yolcu otobüsü, seyir halindeyken yanmaya ...
Petlas, Serin’i tercih etti
Lojistik ihtiyaçlarını kendi bünyelerinde karşılayan Petlas, treyler tercihini ...
Satko Teknoloji Mersin Transport’11’e katılıyor!
Farklı sektörlerden gelen firmalar için araç ve filo takip sistemleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumKamyontreyler haberler srckamyoncubuslkwsondakika