Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mart 2015 Salı - 12:20

GEFCO, İspanya’da otuzuncu yılını kutluyor

30 yıl önce faaliyetlerine başlayan GEFCO’nun İspanya iştirakı, ülkedeki rekabetçi lojistik pazarında güçlü bir konuma gelmeyi başardı ve zorlu ekonomik ortamda sektörün en büyük üç şirketinden biri oldu.

GEFCO, İspanya’da otuzuncu yılını kutluyor

GEFCO İspanya’nın 30. yıldönümünü kutlamak için bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe GEFCO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Luc Nadal, GEFCO İspanya’nın yeni Yönetici Müdürü Julián Navarro, İspanya ulusal basınından önemli isimler ve iştirakın çalışanları katıldı.

GEFCO İspanya, öncü iştiraklardan
GEFCO Grup’un ilk iştiraklarından olan ve 1985 yılında faaliyetlerine başlayan GEFCO İspanya, bugün İspanya’da sektörün öncülerinden biri. GEFCO İspanya 2013’te 310 milyon EUR ciroya ulaştı. (Bu rakam GEFCO Grubun toplam cirosunun %7’sinden fazla.)
GEFCO İspanya, ağını, 30 yıl boyunca yeni lojistik merkezleri açarak, yeni hizmetler geliştirerek ve bugün 5.500 şirkete ulaşan müşteri portföyünü büyüterek genişletti. 36 lojistik tesisi ve 839 çalışanı ile iştirak, farklı sektörlerden birçok büyük sanayi kuruluşunun lojistik akışlarını yönetiyor: tüketici ürünleri (Dia, Alcampo), elektronik, havacılık, iki tekerlikliler, sağlık ve güzellik (L’oreal) ve otomotiv (Delphi, Fiat, Chrysler ve yıllardır müşterisi olan PSA Peugeot Citroën).

Hizmetlerinin güvenilirliği ile tanınan GEFCO İspanya en zorlayıcı ve talepkar sektörlerden biri olan otomotiv lojistiğinde özel bir uzmanlığa sahip. Bu uzmanlığı sayesinde, endüstriyel akışların küreselleşmesinin getirdiği koşullara uyabiliyor ve global ve karmaşık sorunlarla karşı karşıya kalan yerli ve yabancı müşterilerin ihtiyaçlarına karşılık veriyor.
GEFCO İspanya, Grubun tüm hizmet ve çözümlerini sunuyor: Depo lojistiği için katma değerli hizmetler, karayolu taşımacılığı, deniz ve havayolu taşımacılığı, otomotiv lojistiği, gümrük ve vergi müşavirliği. Şirketin yapısı, tüm tedarik zincirine hizmet verebilmesine ve uçtan uca çözümlerle büyük özen gerektiren endüstriyel taleplere karşılık vermesine olanak sağlıyor.

Zorlayıcı ekonomik ortama karşın güçlü performans
Lojistik sektörü İspanya’nın GSYİH’sının %5.5’ini temsil ediyor ve bu da sektörü İspanyol ekonomisinin en önemli sektörlerinden biri yapıyor. 2013’te sektördeki toplam 175 büyük firma 3.6 milyar EUR* ciro yaptı. Bu da sektörün aynı zamanda ne denli rekabetçi olduğunu ortaya koyuyor. GEFCO İspanya, pazarın %9.5’ini temsil ediyor.
2014’te gerçekleştirilen bir dizi başarı, GEFCO İspanya’nın lider konumunu korumasına yardımcı oldu: Çok uluslu büyük şirketlerle imzalanan sözleşmeler (World Duty Free Group, DFG ve iştirakı Pavestone), ısı kontrollü taşımacılık pazarına giriş (Panstar işbirliği ile), Demiryolu taşımacılığının kullanıldığı yeni Bitmiş Araç Lojistiği çözümü. Farklı sektörlerde (Yüksek&Ağır, gıda, perakende satış) faaliyet gösteren sanayi grupları ile imzalanan sözleşmeler GEFCO’nun hem global hem de yerel düzeyde çeşitlilik stratejisinin sonuç verdiğini de gösteriyor. 

İştirak aynı zamanda ülkede otomotiv sektörünü yeniden canlandırmaya yönelik olarak devlet tarafından yürürlüğe sokulan Pive Yardım Planı’ndan da faydalandı. Bu devlet teşviği, sektörde araç satış rakamını 2014’te 855.308’e çıkardı. Bu rakam 2013 satış rakamlarının %18.4 üzerinde.

Grubun iddialı hedeflerine yönelik aşılması gereken yeni zorluklar
İştirak aynı zamanda Grubun General Motors’la imzaladığı 7 yıllık 4PL (4. Parti Lojistik) sözleşmesinde de önemli bir rol oynuyor. Sözleşmeye göre GEFCO, General Motors’un Avrupa ve Rusya’daki tüm lojistik zincirinin yönetiminden ve optimizasyonundan sorumlu. Yılda bir milyondan fazla aracı içeren bu sözleşme, GEFCO’yu Avrupa otomotiv sektöründe lojistik entegrasyonu konusunda ön sıraya yerleştiriyor. Aynı zamanda, Grubun stratejisine paralel olarak, GEFCO İspanya artan rekabete uygun şekilde bilişim sistemlerine yatırımlarını sürdürecek ve müşterilerine izlenebilirlik sunarak akışlarını optimize edecek.

GEFCO İspanya için 2015 senesinin bir diğer önemli olayı yönetim değişikliği. Dulsé Díaz’ın emekli olmasıyla GEFCO’ya 1988 senesinde katılan ve GEFCO’nun Arjantin ve Şili iştiraklarını 2009-2014 seneleri arasında yöneten Julián Navarro GEFCO İspanya’nın yeni Yönetici Müdür oldu.

Navarro, otuz yıllık deneyim ve uzmanlığı ile tanınmış olan iştirakın, konumunu daha da güçlendirmek ve rekabet ve verimlilik konusunda kendisinden önce gelen yöneticilerin koyduğu hedeflere ulaşmak için çalışacak.

 
MRM ve SERİN Marka Konteynerler Limanlarda
 
Brisa, Dolgu Forklift Lastiklerini Tanıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MRM ve SERİN Marka Konteynerler Limanlarda
Geliştirdiği ürünlerle, treyler sektörüne yenilikler kazandıran Serin ...
Total, 4.400 Öğrenciye Ulaştı
Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Total Oil Türkiye, sosyal sorumluluk ...
DHL Express “En İyi İşveren” seçildi
DHL Express Türkiye, insan kaynakları alanında gösterdiği üstün performansla ...
 
25 yeni Ford Trucks, MC Demir İnşaat’a teslim edildi
Ankaralı MC Demir İnşaat, 10 adet Ford 4136D ve 15 adet Ford 1838T olmak ...
Ankaralı Değer Lojistik, 25 adet Ford 1846T ile araç filosuna güç kattı
Ankara’nın en büyük filolarından birine sahip olan, akaryakıt ve otomotiv ...
Tırsan Türk-Alman Bilim Yılında Ar-Ge Proje İşbirliklerini Artırdı
Tırsan Treyler Ar-Ge ekibi, 12 Mart’ta Ankara’da düzenlenen ‘2014 Türk-Alman ...
 
Çamura Karşı Mücadele
2015 Türkiye Trial Şampiyonası ilk yarışı, İstanbul Offroad Kulübü tarafından ...
İnşaat Segmenti
Ülke ekonomisinin dinamiği kabul edilen inşaat sektörü sağlıklı ve haraketli ...
Volkswagen Ticari Araç’tan Özel Avantajlar
Volkswagen Ticari Araç, uygulamaya aldığı yeni kampanyasında Caravelle ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerlkwKamyon haberler kamyoncutreylerkamyonumdikkattruck