Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mart 2015 Salı - 11:05

DHL Express “En İyi İşveren” seçildi

DHL Express Türkiye, insan kaynakları alanında gösterdiği üstün performansla ve çalışan memnuniyeti konusundaki yaklaşımıyla “En İyi İşveren” unvanına layık görüldü

DHL Express “En İyi İşveren” seçildi

DHL Express Türkiye hem Avrupa’nın hem Orta Doğu’nun “En İyi İşvereni” seçildi

DHL Express Türkiye, insan kaynakları yaklaşımı konusunda gösterdiği üstün başarı ile dünya çapında yalnızca çalışan memnuniyeti konusunda en yüksek standartları yakalayan şirketlere verilen En İyi İşveren sertifikasıyla ödüllendirildi.
 
DHL Express Türkiye’nin En İyi İşveren unvanını kazanmasıyla ilgili bir açıklama yapan DHL Express Türkiye IK ve Kalite Direktörü Ayla Çetinbora , “DHL olarak, çalışanlarımızın refahı bizim için temel önemdedir. Uluslararası alanda kabul gören bu belge, İnsan Kaynakları yaklaşımımızın üstünlüğünü ortaya koyuyor. Şirketimizde en iyi çalışma koşullarını sağlamanın, müşterilerimize sunduğumuz üstün hizmet üzerinde doğrudan etkiye sahip olduğuna inanıyoruz. Biliyoruz ki, mutlu ve motive çalışanlarımız sayesinde müşterilerimize yüksek kaliteli hizmet sunuyor, böylece sadık müşteriler yaratarak, şirketimizin karlılığını daha da artırıyoruz.” dedi.
 
Çetinbora ayrıca, çalışan bağlılığının başarı için en önemli faktörlerden biri olduğuna inandıklarını söyledi. “İşimizde ve çalışma koşullarımızda ortaya koyduğumuz sürekli gelişim ve iyileştirme DHL olarak iyiden mükemmele doğru yolculuğumuzda son derece önemli bir rol oynuyor. Yine bu yolculukta, aldığımız En İyi İşveren unvanı çalışanlarımızın ilk tercihi olmaya yönelik çabalarımızın önemli bir göstergesidir”
 
En İyi İşveren sertifikası sadece çalışma koşullarında en yüksek standartlara ulaşan organizasyonlara verilmektedir. Bu ödüle hak kazanabilmek için organizasyonlar öncelikle En İyi İşverens Enstitüsü tarafından her sene revize edilen ve organizasyon içerisindeki İK etkisini detaylı biçimde analiz eden bir ankete katılıyorlar. Bu anket, çalışma şartlarını ve çalışanların organizasyon içerisindeki gelişim fırsatlarını detaylı bir biçimde değerlendirmeye alıyor. Bunu takip eden bağımsız dış denetim süreci de yine uluslararası standartlarda gerçekleşen bir puanlama ve değerlendirme sürecinin ardından tamamlanıyor.
 
En iyi işveren ödülü kapsamında şirketler organizasyon içi iletişim kanalları, eğitim ve gelişim fırsatları, ücretlendirme ve yan haklar, esnek çalışma koşulları, sosyal aktiviteler, işe alım ve şirket kültürüne uyum, kariyer yönetimi, ek menfaatler ve çalışan sağlığına yönelik programlar alanlarında değerlendirilmektedir.
 
DHL’in En İyi İşveren ödülünü almasında önem rol oynayan CIS – Sertifikalı Uluslararası Uzmanlık programı DHL Express kültürünün ve FOCUS stratejisinin, iş hedeflerinin açık bir şekilde anlaşılmasına ve uluslararası büyümeye odaklanılmasına olanak sağlıyor. Seneler içinde gelişme gösteren bu program sayesinde Tümevarım, Ticari Bilgi, Fonksiyonellik ve Yönetim gibi içerikler çalışanlara aktarılıyor.
 
En İyi İşveren ödülünün kazanılmasında rol oynayan bir diğer önemli program ise DHL Express’in Motiv8 isimli mevcut performans yönetim programıdır. Beş evrensel yetiye dayanan bu program, sadece yöneticilerin çalışanlarının performansı konusundaki görüşlerini değerlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışanların kariyer ve hedefleri konusundaki görüşlerini de göz önünde bulunduruyor. 
 

 
25 yeni Ford Trucks, MC Demir İnşaat’a teslim edildi
 
Total, 4.400 Öğrenciye Ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
25 yeni Ford Trucks, MC Demir İnşaat’a teslim edildi
Ankaralı MC Demir İnşaat, 10 adet Ford 4136D ve 15 adet Ford 1838T olmak ...
Ankaralı Değer Lojistik, 25 adet Ford 1846T ile araç filosuna güç kattı
Ankara’nın en büyük filolarından birine sahip olan, akaryakıt ve otomotiv ...
Tırsan Türk-Alman Bilim Yılında Ar-Ge Proje İşbirliklerini Artırdı
Tırsan Treyler Ar-Ge ekibi, 12 Mart’ta Ankara’da düzenlenen ‘2014 Türk-Alman ...
 
Çamura Karşı Mücadele
2015 Türkiye Trial Şampiyonası ilk yarışı, İstanbul Offroad Kulübü tarafından ...
İnşaat Segmenti
Ülke ekonomisinin dinamiği kabul edilen inşaat sektörü sağlıklı ve haraketli ...
Volkswagen Ticari Araç’tan Özel Avantajlar
Volkswagen Ticari Araç, uygulamaya aldığı yeni kampanyasında Caravelle ...
 
Honda Civic Sedan’da Büyük Kampanya
Mart ayı içerisinde 2015 model Honda Civic Sedan sahibi olmak isteyen ...
Babasıyla Yalnız Kalan Bebek
Babasıyla Yalnız Kalan Bebek
Efatur Araç Filosunu Volkswagen’le Güçlendirdi
Taşımacılık sektörünün lider firmalarından Efatur, toplam 45 adet Volkswagen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförfahrersrckamyoncutreylerlkw haberler truckkamyonum