Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Temmuz 2023 Çarşamba - 12:57

Ford Otosan’ın Ticarete Yön Veren Aracı Transit’e Yeni Dijital Özellikler Yükleniyor, Üretkenlik Sınıf Atlıyor

Ford Pro işletmelerin operasyonlarını optimize etmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanan, Ford Otosan tarafından üretilen dünyanın en çok satan kargo vanı1 Transit'e, 2024'te araç performansını ve üretkenliği artıran önemli yükseltmeler geleceğini duyurdu.

Ford Otosan’ın Ticarete Yön Veren Aracı Transit’e Yeni Dijital Özellikler Yükleniyor, Üretkenlik Sınıf Atlıyor

Ford Otosan’ın Gölcük fabrikalarında ürettiği Ford Transit ve yine burada hattan indirdiği Ford Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk tam elektrikli ticari aracı E-Transit modelleri, standart bağlanabilir araç özellikleri ve Ford Power Up kablosuz güncelleme özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. Yeni yazılım, satış sonrası süreçleri basitleştirirken teslimat sürücüleri için tekrarlayan görevleri de otomatikleştiriyor. Şasi iyileştirmeleri ve sekiz vitesli otomatik şanzıman seçeneği, taşıma kapasitesini, araç performansını, yol tutuşunu ve verimliliği artırıyor. 

 

Ford Pro Avrupa Genel Müdürü Hans Schep, “Sekiz yıldır Avrupa'nın ticari araç satış lideri olarak, müşterilerimizin üretkenliğini artırmaya yönelik yeni fırsatlar aramaktan asla vazgeçmiyoruz. Müşterilerimizle birlikte çalışarak karşılaştıkları zorlukları anlamak ve yeni çözümler üretmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yeni yenilikler, Ford Transit’in dijital özelliklerini, donanımını ve destekleyici Ford Pro ekosistemini müşterilerimize üretkenlik konusunda yeni bir seviye sunuyor." dedi.

Bir standart olarak gelişmiş teknoloji

 

Çeşitli sektörlerdeki müşterilerinin ticari araçların üretkenliğini artıran avantajlardan yararlanmasını hedefleyen Ford Pro, Transit ve E-Transit ticari araç portföyünün dijital yeteneklerini genişletmeye devam ediyor. Yeni özellikler şunları içeriyor: 

 

  • Sürücü odaklı, sezgisel bir kabin için merkezi olarak monte edilmiş 12 inçlik dokunmatik ekran ve 8 inç dijital gösterge paneli ile desteklenen SYNC 4 iletişim ve bilgi sistemi 3, sürücülerin rotalarını planlamasına ve programlarına bağlı kalmasına yardımcı olmak için gerçek zamanlı trafik bilgileri sunan bağlantılı navigasyon4 özelliğine sahip.

 

  • Ford'un en yeni 5G modemi, Ford Power-Up kablosuz güncellemeleri ile Transit'in akıllı teknolojilerine süper hızlı bağlantı sağlayarak bayiye gitmeye gerek kalmadan araç üretkenliğini artırıyor.

 

  • Ford Pro'nun Üst Yapı Entegrasyon Sistemi, standart kabin içi dokunmatik ekrandaki dijital düğmeler aracılığıyla sürücülerin araca eklenen ekipmanları kontrol etmelerini ve ilaç, gıda veya içecek taşıyan soğutmalı araçlardaki sıcaklığı izlemek için Ford Pro yazılım paketlerine bağlantı kurmayı sağlıyor.

Daha üstün performans, verimlilik ve kapasite için tasarlandı

 

Otonom Acil Durum Frenleme özellikli Çarpışma Öncesi Yardım, Şeritte Kalma Uyarısı ve Yardım, Akıllı Hız Yardımı dahil olmak üzere, sürücü ve kargo güvenliği için kapsamlı bir gelişmiş sürücü destek sistemleri paketi Transit'te 2024 için standart hale geliyor. 

 

Sürücü destek paketleri arasında yer alan Çapraz Trafik Uyarılı Kör Nokta Bilgi Sistemi, Şerit Merkezleme ve Dur & Kalk özellikli Akıllı Uyarlanabilir Hız Sabitleyici ve 360 derece kameralı Otomatik Park Yardımı sürücülere ek güvence sağlıyor. Ayrıca operatörler için arıza ve duruş süresini, onarım ve sigorta maliyetlerini azaltmaya yardımcı oluyor.

 

2024 modelinde önden çekişli Transit'ler için performans, verimlilik ve yük taşıma kabiliyetini artıran yeni bir sekiz vitesli otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor. Yeni şanzıman, sırasıyla 700 kg ve 1.750 kg'lık bir artışla 4.250 kg azami ağırlık ve 6.000 kg azami çekiş gücüne kadar taşıma ve yükleme kapasitelerini en üst düzeye çıkarıyor.

 

Yeni tekerlek göbeği ve fren sistemleri, araç konfigürasyonuna bağlı olarak ağırlığı 27 kg'a kadar azaltıyor.   Tasarım ayrıca balataların daha kolay değiştirilmesini sağlayarak dört disk değişimi için servis süresini iki saat kadar kısaltıyor. Yeni 16 inç jantlar da 2024 modelinde standart.

 

Önden çekişli modeller için ağır hizmet için elverişli yeni bir Brüt Aks Ağırlığı Oranı paketi de artık mevcut. Bu, ön aks maksimum ağırlığını 1.850 kg'dan 2.000 kg'a yükselterek üst yapı dönüşüm potansiyelini artırıyor ve yük dağıtım taleplerini azaltarak operatörlere zaman ve emek tasarrufu sağlıyor. Ford Pro, bunun özellikle yük alanına kolay erişim ve yüksek taşıma kapasitesi gerektiren romörk (horsebox) veya alçak dorse gibi uygulamalara fayda sağlamasını bekliyor. 

 

En son Transit ve E-Transit modelleri, Temmuz 2023 sonunda Avrupalı müşterilerin siparişi için hazır olacak ve 2024 yılında üretime girecek, teslimatların ise 2024 yaz aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ford E-Transit, 2022'deki lansmanından bu yana, iki tonluk EV segmentinde açık bir lider haline gelmiş ve Avrupa'da satılan tüm elektrikli araçların %50'den fazlasını oluşturmuştur. 

 
Maden Taşımacılığı ve Zorlu Şantiyeler İçin: Goodyear ORD
 
Çip Üretimine Teşvik Yarışına Japonya da Katılıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bart Bosmans Pazarlama ve Satış Direktörü Olarak Atandı
DAF Yönetim Kurulu bünyesinde görev alan Bart Bosmans, 1 Eylül 2023 tarihinde ...
IVECO eDaily Ödüle Doymuyor
Neomotor Ödülleri’nde "Yılın Ticari Aracı" ödülüne IVECO eDaily layık ...
Uygulamaların Geleceği Başladı; Yeni Nesil DAF XDC ve XFC
Güçlü, güvenilir ve ödüllü bir platform üzerine inşa edilen Yeni Nesil ...
 
Avrupa'nın En Güzel MAN Kamyonu Polonya'dan Geldi
MAN Truck & Bus tarafından düzenlenen ‘Avrupa'nın En Güzel MAN Kamyonu’ ...
Isuzu, Rusya Piyasasından Çekildi
Isuzu, Ukrayna'ya saldırılar sonrası üretimi sürdüremediği Rusya piyasasından ...
Elektrikli, Fütüristik ve Radikal: BMW CE 02 Tanıtıldı
Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad’ın şehir ...
 
Anadolu Isuzu, Türkiye’nin En Değerli 100 Markası Listesinde 20 Sıra Birden Yükseldi
Anadolu Isuzu, Brand Finance tarafından yayımlanan “Türkiye’nin En Değerli ...
MAN eTruck, Heyecan Verici Görünümü ile ‘2023 Red Dot Tasarım Ödülü’nü Kazandı
MAN eTruck, heyecan verici görünümü ile tasarım kalitesi konusunda uluslararası ...
Mercedes-Benz Türk Artık Zuuks Games’in Sürüş Simülasyonu Oyunlarında
Mercedes-Benz Türk, %100 yerli girişim olan Zuuks Games ile iş birliğine ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkw haberler truckkamyonumkamyoncutreylertürkiyefahrerKamyon