Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
11 Mayıs 2012 Cuma - 11:08

Ford Cargo Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri'ne sponsor oldu

Türk Ticaret Kanunu Seminer'inde, 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek yeni TTK hakkında bilgiler verilirken, Ford Otosan Kamyon Pazarlama Müdür Yardımcısı Tufan Altuğ da konuklara Ford Cargo'nun özelliklerini anlattı.

Ford Cargo Yeni Türk Ticaret Kanunu Semineri ne sponsor oldu

İstanbul’da düzenlenen ve ekonomist Prof. Dr. Şükrü Kızılot’un konuşmacı olarak katıldığı Türk Ticaret Kanunu Seminer'inde, 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgiler verildi. Ford Otosan Kamyon Pazarlama Müdür Yardımcısı Tufan Altuğ da konuklara Ford Cargo’nun özelliklerini anlattı.

Ford Cargo sponsorluğunda, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen seminerde, iş dünyasına birçok yeni düzenleme getirecek olan “Yeni Türk Ticaret Kanunu” hakkında bilgiler sunuldu. İstanbul’da düzenlenen seminere konuşmacı olarak vergi uzmanı, ekonomist, Hürriyet gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot katıldı. Hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgiler sunuldu. Yeni kanun, 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Nuh Beton Genel Müdürü Ayhan Güleryüz’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından, Ford Otosan Kamyon Pazarlama Müdür Yardımcısı Tufan Altuğ, Ford Cargo’nun yeni inşaat serisi hakkında bilgi verdi. 50 yılı aşkın kamyon tecrübesiyle, Türkiye’nin en çok üretilen kamyon markası olan Ford Cargo’nun, 2010 yılında fazlar halinde piyasaya sunduğu ve 2011 yılı sonunda ürün gamını tamamladığı yeni inşaat serisiyle sektörün ihtiyaçlarını başarıyla karşıladığını belirten Altuğ, konuşmasına şöyle devam etti: “Güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 MPa gücündeki sağlam şasisi, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız kilometre garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkanı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârlarını artırmasına olanak tanıyor.”

Ford Cargo’lar 50 ülkeye ihraç ediliyor
Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 35 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. Silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

 
YURTİÇİ KARGO SPONSORLUĞUNDA EKOLOJİ FESTİVALİ
 
Ford’dan 24 nokta kontrollü ‘Ücretsiz Yaz Güvenlik Kampanyası’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YURTİÇİ KARGO SPONSORLUĞUNDA EKOLOJİ FESTİVALİ
Türkiye kargo sektöründe ilklere imza atan ve son yıllarda sürdürülebilirlik ...
Ford Cargo'sunu yetkili servise götürenler KDV ödemiyor
3 yaş üzeri Cargo aracını Ford Yetkili Servisi'ne getirenler periyodik ...
SÜRÜCÜLERE ARAÇ KOKULU TRAFİK UYARISI!
TRAFİK HAFTASINDA, SÜRÜCÜLERE ARAÇ KOKULU TRAFİK KURALLARI UYARISI
 
Taşımacılık sektörünün yeni adresi internette!
Türkiye’de her yıl binlerce firma, yurt içi ve dışına nakledecekleri ürünler ...
IRU ve UND’den En İyilere Ödül !
Derneğimizin ve Üyelerinin Değerli Katkılarıyla, ülkemizin Ulaştırma ve ...
Kış lastiği mecburi oluyor!
Araç sahiplerine yeni yükümlülük
 
Transportes Olivos, çöp kamyonlarını Allison tam otomatik şanzıman ile donatıyor.
Kentin temizliğinden ve atık toplama hizmetlerinden sorumlu şirketin ...
PIRELLI, SERT VE YUMUŞAK PZERO’LARLA İSPANYA’DA SAHNE ALIYOR
Formula 1 tutkunları üç haftalık aradan sonra İspanya ile devam edecek ...
MTS Trans Filo Kurmaya DAF ve TIRSAN Araçları ile Başladı
MTS Trans Ulus. Nak. Tic. Ltd. firmasına 7 adet DAF CF85.460 çekici ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerkamyoncu haberler treylerlkwdikkattürkiyesondakikabus