Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Mayıs 2012 Perşembe - 17:28

Taşımacılık sektörünün yeni adresi internette!

Türkiye’de her yıl binlerce firma, yurt içi ve dışına nakledecekleri ürünler için nakliye firmalarından tek tek teklif topluyor, nakliye firmaları da müşteri bulmak için büyük masraflar yapıyorlar. İletişim araçlarının sonsuz imkanlar sağladığı günümüzde, fazla çaba sarfetmeden en uygun firma nasıl bulunabilir? Bilgi çağının yenilikçi özelliklerini bir araya getiren TeklifBorsasi.com ile taşımacılıkta yeni bir dönem başlıyor!

Taşımacılık sektörünün yeni adresi internette!

Taşımacılık sektöründe doğru kişi ve firmaya ulaşmak her zaman için kolay ve ucuz olmuyor. Her yıl binlerce kişi iş nedeniyle tayin oluyor, ev değiştirmek zorunda kalıyor ve nakliyecilere ihtiyaç duyuyor. Nakliye firmalarının ve müşterilerinin birbirlerini bulmaları ise çoğunlukla büyük çaba ve maliyet gerektiriyor. TeklifBorsasi.com, taşımacılık sektörünün yaşadığı sorunlara bir çözüm getirmek için iş yaptırmak isteyen müşteriler ile hizmet veren firma ve kişileri buluşturuyor.
 
Firmaların satış bölümlerinde çalışanlar, rakiplerin çok fazla olduğu nakliye ve lojistik gibi sektörlerde, bir müşteriye bile ulaşmak için çok büyük çaba sarf ediyor; büyük reklam ve seyahat masrafları yapıyor. Fakat yine de yeterince müşteriye ve firmaya tam ihtiyaçları olduğu anda ulaşmakta zorluk çekiyorlar. Diğer taraftan firmaların satın alma bölümlerinde çalışanlar veya kendi özel nakliye işini yaptırmak isteyenler, büyük çaba sarfederek ve aynı telefon görüşmesini defalarca tekrarlayarak yüz binlerce firma arasında doğru firma ve fiyatı bulmak için tek tek teklif toplamaya çalışıyor. Sektörde birçok vaka özellikle zaman ve maliyet açısından büyük kayıplarla sonlanabiliyor.
 
2010 yılından beri yapı ve hizmet sektörünün farklı alanlarında internet üzerinden yaptıracakları işler için firma ve özel kişi statüsündeki müşterilerin kendi ihalelerini açabildikleri ve firmaların teklif vermesini sağlayan online bir pazar yeri konumundaki TeklifBorsasi.com ile taşımacılık sektörü yeni bir çağa giriyor.
TeklifBorsasi.com’un hizmet verdiği alanlar oldukça geniş bir yelpazeye yayılsa da taşımacılık sektörü, açılan ve verilen ihalelerle öne çıkmayı başarıyor. Son iki ay içerisinde, TeklifBorsasi.com üzerinden yurt içinde 60’a yakın şehre ve yurt dışında 34 farklı ülke ve 100’e yakın farklı noktaya üretici firmalar, lojistik firmaları veya özel şahıslar tarafından 500’den fazla nakliye ihalesi açıldı. Son iki ayda üye olan ve teklif veren 1,400’e yakın nakliye firmasının yoğun şekilde teklif vermeleri ve site üzerinden çok sayıda iş almaları da TeklifBorsasi.com’un nakliye sektörü için öneminin en somut kanıtları oluyor. 
 
TeklifBorsasi.com’da 6 ay içerisinde açılan ihalelerin toplamı ise 500 milyon lirayı aştı.Ayrıca, Osmaniye’den Irak’a 250 tır temizlik malzemesi, Tuzla’dan Derince limanına 200 tır yaşam barakası, Rusya’dan Şanlıurfa’ya 130 araçlık ithalat, İzmir’den Bakü’ye 45 araçlık proje, Beyaz Rusya’dan Gaziantep’e her hafta sürekli 10 tır malzeme, 5 bin adet canlı hayvan nakliyesi gibi yüzlerce nakliye projesinden, kömür, demir, inşaat malzemesi ve soğutuculu frigo kamyon işleri ile firmaların sürekli rutin nakliye işleri için açılan onlarca ihale ve tek kamyonluk evden eve veya kuru yük gibi nakliye işlerine kadar birçok değişik hizmet talebi sitede bulunuyor. TeklifBorsasi.com’un satış temsilcileri, her gün bir taraftan nakliye ve lojistik firmalarıyla görüşürken, diğer taraftan da firmalara yeni iş potansiyelleri yaratabilmek adına, tüm sektörlerdeki yüzlerce üretici firmayla görüşerek yeni ihaleler açtırıyorlar.
 
Nakliye sektöründe her gün 10 ila 40 arası yeni ihale açılıyor ve her gün toplamda yaklaşık 300 ihale açık oluyor. Firmalar, istedikleri şehir veya ülkelere göre teklif verebilecekleri yükleri bulabiliyor; ofislerinden hemen teklif verebiliyor veya ihale açan firmayı telefonla arayabiliyorlar. Böylelikle bu sistem, anlık olarak yük bulmalarını sağlıyor.
 
TeklifBorsasi.com’un, sağladığı diğer önemli bir hizmet de altyapı imkanını üretici firmaların ve nakliye firmalarının kullanımına açmasıdır. Üretici firmalar, ithalat ve ihracatçılar, lojistik firmaları ve nakliye firmaları, gün boyunca TeklifBosasi.com’daki hesaplarını açık tutarak teklif bekleyen tüm yüklerini, gelen teklifleri ve bunları verip vermediklerini buradan takip edebiliyorlar. Bu sayede, firmaların tüm işlerinin site üzerinden verilmesi hedefleniyor ve site üzerinden verilen işlerin sayısı her geçen gün artıyor. Firmalar yüklerini site dışından bile verseler, TeklifBorsasi.com’u tüm yüklerinin takibi için kullanabiliyorlar. Üstelik bu hizmet karşılığında hiçbir ücret talep edilmiyor.
 
Üyeler, ihale açmanın dışında hizmet sağlayıcılarının detaylı bilgilerini ve referanslarını inceleyebiliyor ve mevcut profiller arasından direkt olarak seçim yapabiliyorlar. Bu yönüyle TeklifBorsasi.com, firmalara, şoförlere ve ustalara ucuz bir şekilde doğru yer ve zamanda çok etkili bir reklam imkanı sunduğu gibi müşterilere de güvenilir firmalardan hızlı ve kolayca hizmet alma ayrıcalığını yaşatıyor.
 

Kuruluşundan sonraki beş ay içerisinde 2 milyon tıklama oranına ulaşan; şu anda ayda 700 binden fazla tıklama alan TeklifBorsasi.com’a ücretsiz olarak üye olunabiliyor. TeklifBorsasi.com, yakın gelecekte hizmet sektöründe Türkiye’nin en büyük pazar alanı olmayı hedefliyor. Sektörlerle ilgili hizmetleri ayrıntılı bir şekilde incelemek için www.TeklifBorsasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz

 
IRU ve UND’den En İyilere Ödül !
 
SÜRÜCÜLERE ARAÇ KOKULU TRAFİK UYARISI!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IRU ve UND’den En İyilere Ödül !
Derneğimizin ve Üyelerinin Değerli Katkılarıyla, ülkemizin Ulaştırma ve ...
Kış lastiği mecburi oluyor!
Araç sahiplerine yeni yükümlülük
Transportes Olivos, çöp kamyonlarını Allison tam otomatik şanzıman ile donatıyor.
Kentin temizliğinden ve atık toplama hizmetlerinden sorumlu şirketin ...
 
PIRELLI, SERT VE YUMUŞAK PZERO’LARLA İSPANYA’DA SAHNE ALIYOR
Formula 1 tutkunları üç haftalık aradan sonra İspanya ile devam edecek ...
MTS Trans Filo Kurmaya DAF ve TIRSAN Araçları ile Başladı
MTS Trans Ulus. Nak. Tic. Ltd. firmasına 7 adet DAF CF85.460 çekici ve ...
Martı Trans, DAF ve TIRSAN ile Performansı Garantiledi
DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreni ...
 
NİSSAN GEÇEN AY SON 8 YILIN EN YÜKSEK SATIŞINA ULAŞTI
Nissan, son 8 yılın kendi Nisan ayı satışları kapsamında 2012 yılında ...
MICHELIN Latitude Cross, Sebastien Loeb’e Portekiz ve Arjantin’de çifte zafer yaşattı
2012 WRC, zorlu parkurlar ve değişken hava şartlarına rağmen Portekiz ...
V1 CHALLENGE MOLDOVA’DA
V1 CHALLENGE MOLDOVA’DA 5 BİN SEYİRCİYLE ŞEHRİN CADDELERİNİ SALLADI ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyenewstruckşoförlkwKamyon haberler sondakikatreyler