Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Aralık 2011 Cuma - 16:08

Ford Cargo Midilli Serisi yılın en iyi lojistik kamyonu

8-10 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen logitrans Transport Lojistik Fuarı Lojistik Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Lojistik Kamyonu Jüri Özel Ödülü’nü Ford Cargo Midilli Serisi kazandı.

Sektörel yayınların ve sektörün sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden oluşan jüri, Ford Otosan tarafından 2011 yılı içinde lansmanı yapılan Midilli Serisi’ni Yılın En İyi Lojistik Kamyonu seçti. Midilli Serisi, çekici ve 8x2/6x2 yol kamyonlarından sonra Türkiye’de yeni bir dağıtım kamyonu segmenti oluşturdu. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede, Ford Cargo Yeni Midilli Serisi’nin özellikle ülkemizde lojistik depolarına yapılan 200 km ve üstü taşımalarda sektörün ihtiyaçları olan yasal sınırlar içinde yüksek ortalama hız, taşıma kapasitesi, rekabetçi ton başına yakıt maliyeti ve kabin konforu ile gerçek yol kamyonunun lojistik sektörüne ideal adaptasyonu nedeniyle ödüle layık bulundu. Düzenlenen ödül töreninde Yılın En İyi Lojistik Kamyonu Jüri Özel Ödülü’nü; Ford Otosan Kamu ve Özel Satışlar Müdürü Deniz Durmaz, TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Sektör Meclisi Başkanı Çetin Nuhoğlu’ndan aldı.
 
Midilli Serisi, FordOtosan İnönü-Eskişehir fabrikasında üretilen 320 PS/1100 Nm’lik yüzde 100 yerli Ecotorq motoru, gücü ve ekonomikliğinin yanı sıra özellikle balık, taze gıda taşımacılığı gibi yükün hızlı teslim edilmesi gerektiği taşımalarda ve “just in time – tam zamanında” teslimat gereken endüstriyel ürünlerin dağıtımında sağladığı yüksek ortalama hızı ile zamanında teslimatı garanti altına alıyor. Bunun yanında 9 hızlı mandallı şanzıman hem kullanım konforunu artırıyor hem de yakıt ekonomisi  sağlıyor. Ayrıca sahip olduğu alçak şasi ve 19 palet taşıma olanağı sunan uzun faydalı şase boyu, her tür yüke uygun kasa uygulamasına olanak veriyor.  Diğer taraftan Midilli Serisi, 25 ton azami yüklü taşıma kapasitesi ile pazardaki rakiplerinden 4 ton fazla taşıma kapasitesi sunarak her seferde daha fazla mal taşımayı da mümkün kılıyor.
 
Araçta bulunan yataklı kabin, sürücünün gerektiğinde araçta barınabilmesi için gerekli tüm özellikleri içeriyor. Kabin içerisindeki konforlu yatak, kabin ısıtıcısı, yatak alanında ısıtıcı kontrolü ve okuma lambası, saklama gözleri ve ceplere ilave olarak uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi özellikler de sürücülere yüksek konfor sağlıyor.
 
Tüm rekabetçi özellikleriyle Ford Cargo Midilli Serisi araçlar, depo ve antrepolara gelen yükün dağıtılması ve tedarikçilerin hazırladığı yüklerin toplanması, sebze meyve taşımacılığı, frigorifik gıda taşımacılığı, balık taşımacılığı, eşya taşımacılığı, tavuk taşımacılığı, içecek taşımacılığı gibi pek çok alanda sektörün beklediği ideal çözüm olarak yılın lojistik kamyonu olmanın gururunu yaşıyor. Yol kamyonu segmentinin geleneksel lideri olan Ford Cargo’lar, yeni Midilli Serisi ile lojistik sektörünün yeni çözüm ortağı.

 
Iveco’dan İzmir Bornova’da yeni showroom açılışı
 
Michelin, “İyi Dersler Şoför Amca” projesiyle servis şoförlerini eğitecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Iveco’dan İzmir Bornova’da yeni showroom açılışı
Iveco Araç’ın İzmir Torbalı bayisi Musal Otomotiv düzenlenen bir tören ...
SRC İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı' ndan önemli duyuru... Bakanlık ...
UBAK İZİN BELGESİ
UBAK İZİN BELGESİ DAĞITIM ESASLARI YÖNERGESİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR 2012 ...
 
2012 YILI UBAK İZİN BELGESİ
2012 YILI UBAK İZİN BELGESİ DEĞERLENDİRME LİSTESİ YAYIMLANMIŞTIR. UBAK ...
Otomotiv Sanayi Kasım-2011 sonuçlarına göre...
2011 YILI OCAK-KASIM DÖNEMİ PAZAR, ÜRETİM VE İHRACAT 2011 yılı Ocak–Kasım ...
Yerli tramvay 2 milyon darbe testinden geçti
Bursa'da üretilen yerli tramvayda belgelendirme çalışmaları sürüyor. Üretilen ...
 
TIR denize uçtu!
Halat bağlanıp, vinç yardımıyla sudan çıkartıldı. İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde, ...
Suriye sınır kapısını kapattı
Bakan Hayati Yazıcı açıkladı
Ford Cargo, lojistik sektörüyle buluşuyor
Ford Otosan, 1838 T midilli çekicisiyle uluslararası Logitrans Transport ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikafahrerkamyoncunewstruckdikkattreylerkamyonumtürkiye