Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Kasım 2011 Pazartesi - 16:12

DOĞUŞ OTOMOTİV AĞIR VASITA GRUBU COMVEX’DE SAHNE ALDI

Ticari araçların en önemli organizasyonu Comvex İstanbul, Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü yürüttüğü ağır vasıta markalarına ev sahipliği yaptı.

DOĞUŞ OTOMOTİV AĞIR VASITA GRUBU COMVEX’DE SAHNE ALDI

DOĞUŞ OTOMOTİV AĞIR VASITA GRUBU

COMVEX’DE SAHNE ALDI

 

 

COMVEX İSTANBUL Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı, 24-27 Kasım 2011 tarihleri arasında yük ve yolcu taşımacılığında kullanılan ticari araçların en son modelleri ile yan sanayi kuruluşlarının ürün ve hizmetlerini biraraya getirdi. Comvex İstanbul Fuarı’nın en çok ilgi gören standlarının başında ise Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü Scania, Krone ve Meiller markalarının son model ürünleri oldu. Fuar ziyaretçileri Scania’nın özel aksesuarlarla geliştirilen, ilgi çekici R730 Black Amber aracını da yakından inceleyerek bilgi alma fırsatı buldular. Doğuş Otomotiv standında ayrıca Scania R500 çekici, G420 düşük şasi çekici, G420 çekici, G420 Highline çekici, G420 8X2 ve G420 8x4 kamyonun yanısıra, Krone Coolliner, Megaliner ve Profi Liner Ultra ile Meiller kamyon üstü damperi sergilendi.

 

Comvex Fuarı kapsamında standta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Doğuş Otomotiv Scania, Krone ve Meiller Genel Müdürü Tolga Senyücel, bu yıl toplam pazarda şu ana kadar gerçekleşen satış rakamlarına bakıldığında, pazarın geçen seneki satış adetlerinin üzerinde kapanacağının öngörüldüğünü belirterek “Bu rakamlarla Avrupa’da Almanya’nın ardından en büyük ikinci pazar konumuna geçiyoruz. Scania olarak 2011 yılını 3 bin adede yakın bir satışla tamamlayacağız. Bu da geçen yılki satışlarımızın yüzde 20 üzerinde bir rakama eşdeğer olacak. Treyler sektörüne baktığımızda markamız Krone’nin pazarla paralel bir büyüme kaydederek geçen seneye göre yüzde 110’luk bir büyüme elde ettiğini görüyoruz. Treylerde toplam pazarın ise 8 bin-8 bin 500 adet seviyelerinde kapanmasını öngörmekteyiz. Aynı şekilde Meiller damper satışlarımızda da pazara paralel bir artış sağladık.” dedi.

 

2012 yılı beklenti ve hedeflerini de açıklayan Senyücel “Ağır ticari araç pazarının 2009 yılından bu yana gelişimine baktığımızda; 2010 yılı 2009 yılına göre yüzde 117 oranında büyürken, bu yıl pazarın bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 87 büyüdüğünü görüyoruz. Gelecek yıllarda büyümenin bu ivme ile sürmesini beklemiyoruz, bu adetlerin üzerine çıkarak daha da

yüksek satış adetleri beklemek çok doğru olmayacaktır. Bu nedenle, 2012 yılının, 2011 yılına paralel güçlü bir pazar olmasını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

“Türkiye önem verdiğimiz ilk 3 ülke arasında”

Scania Bölge Müdürü Anders Schultz ise, Türkiye pazarı ve Doğuş Otomotiv’in başarılarından çok mutlu olduklarını belirterek “Türkiye pazarında 2011 yılının ilk 3 çeyreğinde çok büyüme kaydedildi. Avrupa ile paralel olarak son çeyrekte bir yavaşlama söz konusu. Bu verilere bakarak 2012 yılının biraz daha riskli ancak iyi bir pazar olacağını öngörüyoruz. Scania genel merkezi olarak Türkiye dünyada önem verdiğimiz ilk 3 ülke arasında yer alıyor. Türkiye ve Doğuş Otomotiv’e verdiğimiz önem artarak devam edecektir.” dedi.

 

“Türkiye pazarında beklediğimiz sonuçlara ulaştık”

 

Krone Bölge Müdürü Andreas Voelker ise Türkiye pazarından beklentilerinin gerçekleştiğini belirterek “Bu yılı 800-900 adet aralığında bir satışla kapatmayı öngörüyoruz. Gerçekleşecek bu satışlar ile Türkiye’de yaptığımız en yüksek satış adedine ulaşılmış olacak. Türkiye’deki fabrikamızın üretime başlaması ile daha da yüksek satış adetlerine ulaşacağımıza inanıyorum. “ açıklamasında bulundu.

 

 

Black Amber

 

Agresif görünümü ile yollarda fark yaratacak olan Black Amber, 730 beygir gücünde V8 motoru ile Scania’nın en güçlü motoruna sahip. Kabin içinde ve dışında fark yaratmasını sağlamak amacıyla birçok aksesuarın eklendiği Black Amber’de, isteğe bağlı siyah deri koltuklar ve halılar, spor pedal kiti, dışarıda koyu renkli ön panjur, krom şerit, logo ve detaylar, yine isteğe bağlı siyah çerçeveli xenon farlar ve araca en büyük farkı yaratan krom korumalıklı farklı bir stille şekillendirilmiş egzoz çıkışı sunulmuştur.

 

                                                                                                                     

 

 
Otomotiv Endüstrisi, Alım Heyetleriyle 2012'ye Hazırlanıyor
 
YURTİÇİ LOJİSTİK’TEN İSTANBUL- ADANA - İSTANBUL KARŞILIKLI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PIRELLI’NİN 2015 HEDEFİ: LİDERLİK
Dünyanın önde gelen lastik üreticisi Pirelli 2015 yılına kadar olan süreçteki ...
Gürbulak Nakliyat için Volvo devri!
Yurtiçi nakliye ve konteynır taşımacılığının uzmanı Gürbulak Nakliyat, ...
ŞANTİYELERİN YÜKÜNÜ MEILLER TAŞIYOR
Dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile şantiyelerin vazgeçilmez ...
 
İNŞAAT SAHALARI SCANIA İLE AŞILIYOR
Scania, Beton 2011 Uluslararası Beton-Agrega, İnşaat Teknolojileri ve ...
GÜMRÜKTE TIR KUYRUĞUNA SON
Avrupa'nın en büyük TIR filosuna sahip olan Türkiye, karayolu taşımacılığında ...
"Ben Yaparım"
OSTİM Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan ...
 
ÖTV ARTIŞLARINI DEĞERLENDİRİLDİ
Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ...
vdf Kötü Gün Dostu
Otomotiv değer zincirinin her halkasına finansal çözümler sunan vdf ...
2 SAATLİK TEK ŞARJLA 1000 KM YOL
Proton elektrikli araçları LOTUS ve Samsung şirketlerinin iş ortaklığıyla ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcşofördikkattürkiye haberler kamyoncutreylerbusnews