Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
22 Mayıs 2013 Çarşamba - 10:11

Çelebi Çalışanlarından Anlamlı Tiyatro

Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu çalışanları, deprem sonrası eğitmen olarak gittiği Van’da hayatını kaybeden arkadaşları Tarkan Aydın anısına ve LÖSEV yararına, ‘Sahibinden Satılık Değildir’ adlı tiyatro oyununu sahneye koydular.

Çelebi Çalışanlarından Anlamlı Tiyatro

ÇHS AYT Sanat Topluluğu, amatör bir ruhla başlattıkları çalışmalarında belki de en anlamlı tiyatro oyununu sahneye kurdular. Çelebi Hava Servisi (ÇHS) Antalya Havalimanı İstasyonu çalışanlarından oluşan 20 kişiden oluşan ÇHS AYT Sanat Topluluğu, ‘Sahibinden Satılık Değildir’ adlı tiyatro oyununu, deprem sonrası eğitim vermek üzere gittiği Van’da yaşamını yitiren çalışma arkadaşları Tarkan Aydın anısına ve LÖSEV yararına sahnelediler. Aylar süren provaların ardından oyun, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliği ile Atatürk Kültür Merkezi (Cam Piramit) Aspendos Salonu’nda önceki gün sahneye konuldu.
Çelebi yönetimi de geniş bir kadro ile katıldı
Antalya Havalimanı (AYT) İstasyon Başmüdürü Battal Çoban’ın ev sahipliği yaptığı geceye; Çelebi Havacılık Holding ve Çelebi Hava Servisi'nin yöneticileri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Havalimanı DHMİ ve Atlas Jet, Onur Air yetkilileri de bu anlamlı gecede Çelebi’yi yalnız bırakmadılar.  LÖSEV yöneticileri ve lösemi hastası çocuğun da izleyenler arasında yer aldığı tiyatro oyununa büyük ilgi vardı.
Oğlu sahnede, eşi ise izleyiciler arasındaydı
ÇHS AYT İstasyonu Yolcu Hizmetleri Şefi iken 23 Ekim depremi sonrasında Van’daki ÇHS personeline eğitim vermek üzere bölgeye giden ve kaldığı otelin 5.2’lik artçı sarsıntıda yıkılmasıyla 9 Kasım 2011’de hayatını kaybeden Tarkan Aydın anısına düzenlenen tiyatro oyunu, duygulu anlara sahne oldu. Tarkan Aydın’ın 11 yaşındaki oğlu Altemur ve ÇHS çalışanı olan eşi Hatice Aydın da geceye katıldı. Küçük Altemur, görev şehidi babası anısına düzenlenen tiyatro oyununda konuk oyuncu olarak sahneye çıkarken, annesi Hatice Aydın ise gecenin ‘baş davetlisi’ olarak izleyiciler arasında yerini aldı.
“Çelebi, 2 kıta 5 ülkede faaliyet gösteren, binlerce çalışanı ile dev bir aile”
Gala ile başlayan anlamlı gecede; İstiklal marşı, işitme engelliler için işaret diline de çevrildi. Başmüdürden, apron personeline kadar 20 ÇHS çalışanın rol aldığı ‘Sahibinden Satılık Değildir’ oyununu, ÇHS AYT Hareket Memuru Cevher Alp Palabıyık yönetti. Ayakta alkışlanan oyun sonrasında ÇHS AYT İstasyon Başmüdürü Battal Çoban, kısa bir konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür etti. LÖSEV yetkilisi Meral Ünverdi de, lösemi hastalığı ve LÖSEV faaliyetlerine dikkat çekti ve ÇHS’ye katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi ve Antalya’da başlatılan çalışmalardan bahsetti.
Trajikomik oyunda, düşündürürken güldürdüler
Erhan Aksoy’un yazdığı “Sahibinden Satılık Değildir” oyunu; “1990 sonrası gelişen ve şekillenen toplumun, teknolojik, ekonomik ve sosyal olarak aile yapısının ne derecede olumsuz etkilendiğini” trajikomik bir şekilde ele alıyor. Senaryosu güncellenen oyun; “tiyatroya emek vermiş 65-70li yaşlarda” bir baba, “ailesini bir arada tutabilecek en değerli yegane şeyin paradan daha çok evleri olduğunu savunan” bir anne ve “evlerini rahata kavuşabilmek için bir simsara satılması taraftarı olan” çocuklarını konu alıyor. ÇHS AYT Sanat Topluluğu üyeleri, renkli oyundaki başarılı performansı ile izleyenleri hem düşündürdüler, hem de bol bol güldürdüler.

 
Uluslararsı yolcu taşımacılığında düzenleme
 
Akıllı Lojistik Uygulamaları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uluslararsı yolcu taşımacılığında düzenleme
Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; uluslararası ...
Hedef 1 Milyar Dolar
Türkiye lastik sektörünün lider markalarından Brisa’nın, 21 Mayıs 2013 ...
Pegasus Temmuz Kampanyası
Yaz tatili planlarını henüz yapmayanlar için Temmuz ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar Pegasus’ta!
 
“Gelişime Birlikte Güç Vermek”
Shell’in Rotterdam’da düzenlediği “Gelişime Birlikte Güç Vermek” başlıklı ...
Ulusoy ve Varan Yaza Yeniliklerle Giriyor
Karayolu yolcu taşımacılığında geliştirdikleri uygulamalarla sektördeki ...
Mercedes-Benz Türk, Bayileri ile Buluştu
Mercedes-Benz Türk, tutku, saygı, dürüstlük ve disiplin esaslarına dayanan, ...
 
Staroil Yağları Yeni Yüzüyle Raflarda
Starpet’in madeni yağ şirketi Staroil Petrolcülük A.Ş. ürünlerini yeni ...
Avrupa Otomobil Pazarı Daralıyor
Türkiye, Avrupa otomobil satışları sıralamasında 2013 Nisan ayında 6. ...
İstanbul Merkezli Uçuşlar Artıyor
Anadolu’nun jeti AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckbusfahrer haberler kamyoncusrclkwtreylerşoför