Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
26 Ekim 2017 Perşembe - 14:56

Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülü BMC’nin Oldu!

Türk otomotiv sektörünün önde gelen milli markası BMC, küresel arenada liderlik yolunda hızla ilerliyor. Yepyeni 5 otobüsüyle Fuar’a katılan BMC, Busworld Academy tarafından verilen “Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülü”ne layık görüldü.

Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülü BMC’nin Oldu!

Yeni Şehir içi Otobüs Serisi Neocity uluslararası markaların rekabet ettiği yarışmada ödül alan tek Türk markası olan BMC, Busworld Avrupa Kortrijk 2017’de Salon 9’da bulunan 900 numaralı 700 metrekarelik standında misafirlerini ağırlıyor. Fuar’da 5 yeni otobüsünün tanıtımını yapan markanın standını ziyaret edenler; Neocity Ailesi’nin 8,5 metre Dizel, 8,5 metre Elektrikli ve 10 metre Dizel versiyonlarından oluşan 3 üyesi ile Procity CNG 12 metre ve 14 metre Apron araçlarını görme şansı yakalıyor.

Milli bir marka olarak yepyeni ürünlerimiz ile Busworld Fuarı’nda olmaktan ötürü gururluyuz

20 Ekim Cuma günü düzenlenen Basın Toplantısı’nda “Busworld Awards 2017 En İyi Tasarım Ödülü”nü Busworld Akademi Başkanı Stefan Meersseman’ın elinden alan BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Taha Yasin Öztürk şunları ifade etti: “50 yılı aşkın bilgi ve deneyimimizle milli bir marka olarak küresel arenada lider olma amacını taşıyoruz. Burada ilk kez sergilediğimiz Yeni Şehir içi Otobüs Ailemiz Neocity için markamıza verilen bu ödül de amacımıza ne kadar odaklanmış olduğumuzun kanıtı.”

BMC’DEN DÜNYA PAZARINA YEPYENİ BEŞ OTOBÜS

NEOCITY 8.5 M TAM ALÇAK TABAN (EURO 6 DİZEL MOTOR)

Turboşarjlı intercooler 4 silindirli Euro6 dizel motoruyla, Neocity 8,5m 210hp güce ve 850Nm torka sahip bulunuyor. Aracın öne çıkan özellikleri arasında,  Intarder’lı 4 ileri + 1 geri otomatik şanzıman,  tam havalı servis freni, Yana Yatma Sistemi (kneeling), Şasi Alçaltma ve Yükseltme Sistemi (full kneeling), ön ve arka disk frenleri, 2 adet yolcu kapısı, alçak tabanlı monokok gövde sayılabilir. Bağımsız ön aks, çok iyi bir kullanım ve sürüş konforu sağlıyor.

Yük kapasitesi 5500 kg olan, 19.5" ön aks ve 10.400 kg’lık yük kapasitesine sahip portal arka aks BMC için geliştirilmiştir. Neocity 8.5 m, toplamda 72 kişilik yolcu kapasitesi ile sınıfının lideridir. 4 katlanabilir koltukla birlikte 25 yolcuya oturma imkanı tanırken, 51 kişiye kadar ayakta yolcuyu da rahatlıkla taşır.

Neocity 8,5m, ayarlanabilir direksiyon (tilt-teleskobik) , ergonomik sürücü alanı,  izole sürücü kabini, Motor Odası Yangın Algılama Sistemi, elektrik kontrollü yan aynalar, manuel katlanabilir engelli yolcu rampası, LED iç aydınlatma ve dijital saati standart olarak sunmaktadır.

Arka geri görüş kamerası, Motor Odası Otomatik Yangın Söndürme Sistemi, klima, Elektronik Hat Göstergesi, , LCD yolcu bilgilendirme ekranları, güvenlik kameraları ve kayıt sistemi, Lastik Basınç Uyarı Sistemi ve Elektrikli Tavan Havalandırma opsiyoneldir ve istek üzerine eklenebilir.

NEOCITY 8,5M ALÇAK TABAN (ELEKTRİKLİ)

TM4 elektrik motoru ve Samsung'un pil paketiyle Neocity 8,5m Elektrikli, şehir dışı 275km, şehir içi ise 210km’ye kadar gidebilmektedir. Tam şarj sadece 7 saat sürer, hızlı şarj ise 2 saat içinde pillerin% 80'ini doldurabilir. Müşteri talebi doğrultusunda pillerin swap değişim özelliği de araçlarda kullanılabilecektir.

Aracın öne çıkan özellikleri arasında tam havalı servis freni,  Yana Yatma Sistemi (kneeling), Şasi Alçaltma ve Yükseltme Sistemi (full kneeling), ön ve arka disk frenleri, 2 adet yolcu kapısı, alçak tabanlı monokok gövde ve kullanım kolaylığı sayılabilir.

Yük kapasitesi 5500 kg olan, 19.5" ön aks ve 10.400 kg’lık yük kapasitesine sahip portal arka aks BMC için geliştirilmiştir. Neocity 8.5 m, toplamda 72 kişilik yolcu kapasitesi ile sınıfının lideridir. 4 katlanabilir koltukla birlikte 25 yolcuya oturma imkanı tanırken, 51 kişiye kadar ayakta yolcuyu da rahatlıkla taşır.

Neocity 8,5m, ayarlanabilir direksiyon (tilt-teleskobik) , ergonomik sürücü alanı,  izole sürücü kabini, Motor Odası Yangın Algılama Sistemi, elektrik kontrollü yan aynalar, manuel katlanabilir engelli yolcu rampasi, LED iç aydınlatma ve dijital saati standart olarak sunmaktadır.

Arka geri görüş kamerası, motor odası otomatik yangın söndürme sistemi, klima, elektronik hat göstergesi, LCD yolcu bilgilendirme ekranları, güvenlik kameraları ve kayıt sistemi, lastik basınç uyarı sistemi ve elektrikli tavan havalandırma opsiyoneldir ve istek üzerine eklenebilir.NEOCITY 10M ALÇAK TABAN (EURO 6 DIZEL MOTOR)

Turbo şarjlı intercooler 6 silindirli dizel Euro 6 motoru ile Neocity 10m 250hp güce ve 1000Nm torka sahiptir. Ayrıca 210 HP ve 850Nm'ye sahip 4 silindirli turbo şarjlı intercooler dizel Euro 6 motor seçeneği de vardır.

Aracın öne çıkan özellikleri arasında Intarder’lı 4 ileri + 1 geri otomatik şanzıman, tam havalı servis freni,  Yana Yatma Sistemi (kneeling), Şasi Alçaltma ve Yükseltme Sistemi (full kneeling), ön ve arka disk frenleri, 3 adet yolcu kapısı, alçak tabanlı monokok gövde ve kullanım kolaylığı sayılabilir. Bağımsız ön aks, çok iyi bir kullanım ve sürüş konforu sağlar.

Yük kapasitesi 5500 kg olan, 19.5" ön aks ve 10.400 kg’lık yük kapasitesine sahip portal arka aks BMC için geliştirilmiştir. Neocity 10 m, toplamda 26 kişi oturarak, 62 kişi ayakta olmak üzere 88 kişiye kadar yolcu kapasitesinde sahiptir.

Neocity 10 m, ayarlanabilir direksiyon ( tilt-teleskobik) , ergonomik sürücü alanı,  izole sürücü kabini, Motor Odası Yangın Algılama Sistemi, elektrik kontrollü yan aynalar, manuel katlanabilir engelli yolcu rampası, LED iç aydınlatma ve dijital saati standart olarak sunmaktadır.

Arka geri görüş kamerası, Motor Odası Otomatik Yangın Söndürme Sistemi , klima, Elektronik Hat Göstergesi, , LCD yolcu bilgilendirme ekranları, güvenlik kameraları ve kayıt sistemi, Lastik Basınç Uyarı Sistemi ve Elektrikli Tavan Havalandırma opsiyoneldir ve istek üzerine eklenebilir. Neocity 10m, CNG ve elektrikli versiyonları ile satışa sunulacaktır.

PROCITY 12M ALÇAK TABAN (EURO 6 CNG MOTOR)

12 m uzunluğa sahip Procity CNG, BMC'nin Şehir İçi Otobüs ailesinin bir üyesidir. Turboşarjlı 6 silindirli motora sahiptir. 6 ileri ve 1 geri Otomatik vitese sahiptir. 71 ayakta, 26 oturan yolcu kapasitesine sahiptir. Manuel Katlanabilir Engelli Yolcu Rampası, Otomatik Yangın Söndürme Sistemi, Elektrikli katlanır aynalar, Arka Görüş Kamerası ve  Gösterge Ekranı, Led İç Aydınlatma standart olarak sunulmaktadır. Klima, Elektronik Hat Göstergesi, Otomatik gresleme sistemi, LCD ekran, Güvenlik Kameraları ve Kayıt Sistemi, Otomatik Yağ Doldurma sistemi opisyonel olarak sunulmaktadır.

14M APRON OTOBÜS (EURO 5 DİZEL MOTOR)

IATA ve AHM 950 uyumlu 14m Apron Otobüsü, turboşarjlı intercooler 4 silindir dizel Euro5 motoru ile 182hp güce ve 700Nm tork’a sahiptir. Önden çekişli olan 14 m Apron otobüsü 6 ileri + 1 geri otomatik şanzımana sahiptir. tam havalı servis freni,  Yana Yatma Sistemi (kneeling), Şasi Alçaltma ve Yükseltme Sistemi (full kneeling), ön ve arka disk frenleri, 6 adet yolcu kapısı, alçak tabanlı monokok gövde ve kullanım kolaylığı sayılabilir,  klima sistemi için ek bir motoru vardır. Yolcu bölgesi için 42kW Klima, buna ek olarak  sürücü kabini için ayrı  kliması bulunmaktadır. Bağımsız ön ve arka aks, çok iyi bir kullanım ve sürüş konforu sağlar.

Her birinin 10.500 kg’lık yük kapasitesi olan ön ve arka akslar 109 kişiye kadar taşıma imkanı tanıyarak, Apron otobüsünü yolcu kapasitesi ile sınıfının lideri konumuna taşımıştır. 12 kişilik oturma alanı bulunan Apron otobüsü, 97 kişiye kadar da ayakta yolcuyu taşıyabilmektedir. Ayarlanabilir direksiyon, ergonomik sürücü alanı, izole sürücü kabini, Motor Odası Yangın Algılama Sistemi, elektrik kontrollü yan aynalar, manuel katlanabilir engelli yolcu rampası,  LED iç aydınlatma ve dijital saat standart olarak sunulmaktadır.

Arka geri görüş kamerası, motor odası otomatik yangın söndürme sistemi, klima, Elektronik Hat Göstergesi, güvenlik kameraları ve kayıt sistemi opsiyoneldir ve istek üzerine eklenebilir.

 

 
Mercedes-Benz Türk, Filo Müşterilerini Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ağırladı
 
Can Dostları Hareketi Kapsamında 184 Bin Öğrenciye Trafik Eğitimi Verildi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İbrahim 28 Ekim 2017 Cumartesi 09:54

Mukemmel

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk, Filo Müşterilerini Aksaray Kamyon Fabrikası’nda ağırladı
Mercedes-Benz Türk, 50.yılında paydaşlarıyla buluşmayı sürdürüyor. Türkiye’nin ...
Dünya Ralli Şampiyonası 2018’de Marmaris’te
Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA)'nın ralli komisyonu, ...
Aktaş Holding, Brezilya'da Önemli İş Birliğine İmza Attı
Hava süspansiyon sistemi üretiminde dünyanın en büyük firmaları arasında ...
 
Özbekistan'dan Vize Alımı Kolaylaştı
Özbekistan'dan vize alım süresi ve maliyeti düşüyor. Özbekistan Devlet ...
''Otomotiv Sanayi Rekor Üzerine Rekor Kırıyor''
Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), ihracat rakamlarını ...
Brisa, Hızlı Araç Bakım ve Servis Mağazası Otopratik ile Kocaeli’nde Açıldı
Brisa, yenilikçi hızlı araç bakım ve servis zinciri Otopratik’in yeni ...
 
İpragaz Tüm İş Alanlarında Büyüme Stratejisine Odaklanacak
İpragaz’ın yeni Genel Müdürü Eyüp Aratay, yeni dönemin ilk geniş kapsamlı ...
Gaz Grup Yeni Araçlarıyla İddialı
Rusya’nın Nizhny Novgorod şehrinde 1932 yılında kurulmuş olan GAZ Grup, ...
IVECO Trakker ve Astra İle Sahada
Global taşımacılık dünyasının öncü oyuncularından IVECO, inşaat ve damper ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
src
kamyoncu
lkw
Kamyon
haberler
şoför
kamyonum
dikkat
türkiye