Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
29 Ağustos 2023 Salı - 18:23

BAV’dan Mersin’e Güçlü Yatırım

Ticaretin en önemli merkezlerinden Mersin’e BAV, DAF bayisi ile güçlü bir giriş yaptı.

BAV’dan Mersin’e Güçlü Yatırım

Ağır vasıta sektörünün güçlü gruplarından Bursa Ağır Vasıta, satış, servis ve yedek parça kısımlarından oluşan, geniş bir alana konuşlanmış ve ticaretin merkezlerinden Mersin Limanı’na da yakınlığı ile dikkat çeken bayisini geniş bir katılımla hizmete soktu. 

Açılış töreni bugün (28 Ağustos) gerçekleştirilen, sekiz bin metrekare alandan oluşan tesis yoğun kalabalığa ev sahipliği yaptı. Açılışa, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan ve Yakup Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, DAF Trucks Turkey Satış Direktörü Mert Ersoylu, Koçaslanlar Holding’in yöneticileri ve Mersinli lojistikçiler katıldı.

Küresel çerçevede ekonomide yaşanan daralma ve çekilen zorluklara karşı yatırımlarına ve istihdamlarına son hız devam ettiklerini vurgulayan Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “Ülkemizin güney sahilinde bulunan Mersin, hem Akdeniz'e kıyısı hem de limanlarıyla ön plana çıkan güçlü bir şehirdir. Bu coğrafi konumu ve sahip olduğu ekonomik dinamikler, Mersin'i Türkiye ekonomisi için önemli bir merkez haline getirmiştir. Bursa Ağır Vasıta olarak bizler, bu yatırımla hem Mersin’in ticaretine ve kentin ekonomik potansiyeline katkı sağlamak için buradayız.Bildiğiniz gibi içinde bulunduğumuz dönem gerek küresel düzeyde gerekse de ülkemizde büyük zorluklarla mücadele etmemize neden olmaktadır. Kaynakların azaldığı, tüketici güveninin sarsıldığı, finansmana erişimin zorlaştığı ve belirsizliğin arttığı bir dönemde yapılan yatırımlar çok daha değerli ve anlamlıdır. Bizler de böylesine olağanüstü koşulların yaşandığı bir dönemde gerçekleştirdiğimiz yatırımla hem Mersin’e hem de ülkemize duyduğumuz güveni bir kez daha ilan ediyoruz. Yeni yatırımımızın hayırlı olmasını diliyor, katılımınız ve destekleriniz için hepinize şükranlarımız sunuyorum.” dedi.

“MERSİN, LOJİSTİĞİN ÇOK ÖNEMLİ BİR HALKASI”

Asıl amaçlarının sektörü daha rekabetçi konuma getirmek ve tüm paydaşlarının yükünü hafifletmek olduğunu ifade eden Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, “Bursa Ağır Vasıta A.Ş. olarak, 2006 yılında başladığımız DAF yolculuğuna, Mersin bayiliğimiz ile değer katarak büyümeye devam ediyoruz. Ülkemizin en önemli sanayi şehirlerinden olan Bursa’dan sonra, yine ülkemizin Lojistik ve nakliye sektörünün başkenti sayılabilecek Mersin şehrimizde olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Özellikle ülkemiz ve Avrupa başta olmak üzere, gıda lojistiği zincirinin en önemli halkası olan taşıma faaliyetini sağlayan Mersin nakliyecimize, sektörümüz ve ülkemiz adına minnettarız. Mersin şehrimiz, nakliyecilerinin yoğunluğu haricinde, ülkemizin en büyük limanlarından birine de evsahipliği yaparak, ülke ihracat ve ithalatında çok önemli bir rol alıyor. Bizler de BAV olarak onlarla birlikte bu rolün odağında, omuz omuza olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Tüm sektörel tecrübeleri ile Mersin nakliyecilerine tam destek vereceklerinin altını çizen Uğur, “BAV olarak temel felsefemiz, müşterilerimizin sorunlarını ve problemlerini çözerken, genel olarak operasyonel maliyetlerini düşürmek ve değişken ekonomik şartlara maksimum düzeyde uymaya çalışarak, sürekli yanlarında durmaktır. Bizler BAV ailesi olarak, DAF markamızın da isteğive destekleriyle bölgede limana ve şehre yakın, yol güzergâhlarıyla kolay ulaşılabilen, 9.000 m2 alanımız, ekip alt yapımız ve teknolojik imkanlarımızla artık Mersin nakliyecimizin yanında olacağız. Satış sonrası hizmetlerimizin yanı sıra, satış hizmetlerimiz de günden güne hız kazanacaktır. Aynı zamanda TIRSAN markamızın da yetkili servis hizmetiyle tüm nakliyecilerimizehizmet edeceğiz.” diye konuştu. DAF markası ile Mersinli nakliye sektörüne güç katacaklarını ifade eden Uğur, “BAV değer katmaya, istihdam sağlamaya, çözüm üretmeye, tüm paydaşlarının mutlu olması gerektiği anlayışıyla, özverili çalışmaya devam edecektir. Biz Mersinimizin nakliyecisini, sanayicisini ve sıcağını sevdik. Burada büyümeye, istihdam sağlamaya ve tüm paydaşlarımıza faydalı olma kararlılığımıza devam edeceğiz.Yatırımımızın Mersin şehrimize, Güney bölgemize, tüm sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“ÜST KALİTE ARAÇLARI SUNUYORUZ”

Üstün kalite araçlarını ve servis ağını Mersin’li nakliyecilerimize sunmuş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden DAF Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, “Zor ve uzun süren bir hazırlık dönemi sonrasında lojistik sektörü için kritik bir lokasyon olan Mersin’e ve ülkemize kazandırmış olduğumuz, DAF standartlarına uygun yüksek kalite bir servisi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Bursa Ağır Vasıta’nın kendi öncelikli bölgesi olan Bursa’da yapmış olduğu başarılı operasyonu Mersin’de de hakkaniyeti ile yerine getireceklerine inancımız tam. DAF markası olarak müşterilerimize çok üst kalite araçları size sunuyoruz ve aynı şekilde üstün bir servis ve yedek parça hizmetini de beraberinde getireceğiz. Bursa Ağır Vasıta DAF Mersin şubesi, bu bölgedeki bütün müşterilerimize DAF’ı ve Bursa Ağır Vasıta’yı seçmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar hatırlatacaktır. Bursa Ağır Vasıta DAF Mersin lokasyonumuzun hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün arkadaşlara canı yürekten teşekkürlerimi iletiyorum.” diye ifade etti.

 
Yılın İlk Yedi Ayında Dış Ticaret Açığı 73,5 Milyar Dolar
 
OPLOG, Lojistik Robotu TARQAN’la, TEKNOFEST’te İlgi Odağı Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PACCAR Parts, Yeni Parça Dağıtım Merkezi'nin İnşaatına Başladı
PACCAR Parts, Almanya'nın Bayern eyaletinin Massbach şehrinde son teknoloji ...
DAF, Yeni Nesil DAF XB Şehir İçi Dağıtım Kamyonları Sunuyor
DAF, tamamı 7,5-19 ton sınıfındaki dağıtım araçlarından oluşan Yeni Nesil ...
Mercedes-Benz Türk, Setra Multiclass 500 Low Entry Projesini Hayata Geçiriyor
Mercedes-Benz Türk Otobüs AR-GE ekibi, hem şehir içinde hem de şehir dışında ...
 
Evobus Marka Adını Daimler Buses Olarak Değiştirdi
Daimler Truck AG bünyesindeki Daimler Buses şirketlerinden EvoBus GmbH, ...
Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları’nın Resmi Ulaşım Sponsoru Olmayı Sürdürüyor
Sporcular için özel olarak tasarlanan Mercedes-Benz otobüs, yeni anlaşma ...
AIR LIQUIDE VE IVECO GRUP Avrupa’da Uzun Yol Taşımacılığında Hidrojen İş Birliğine İmza Attı
Air Liquide’in üretim, depolama ve dağıtımı kapsayan değer zincirinde ...
 
Lokman Koçaslan Otomotiv’e Hizmet Ödülü
Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla 2016 yılından itibaren taşıma ...
TürkTraktör Üretime Geçici Ara Verdi
TürkTraktör, Ankara ve Erenler fabrikalarında, yıllık planlı bakım/onarım ...
Otokoç Otomotiv’den Nitelikli Yatırımcılara 1 Milyar TL’lik Tahvil İhracı
Otokoç Otomotiv, nitelikli yatırımcılara yönelik 2023 yılı içerisindeki ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrer haberler türkiyedikkattrucknewskamyonculkwKamyon