Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Mart 2009 Pazartesi - 00:00

"Yatırım Yapanı Yalnız Bırakmayız"

 Yatırım Yapanı Yalnız Bırakmayız

Fabrika önündeki törene, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan, Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, bakanlığa bağlı kurumların genel müdürleri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.     

Bakan Yıldırım, Erzincan'da sanayide önemli gelişmeler yaşandığını ifade ederek, yatırımcı sayısının yapılan düzenlemeler sayesinde 66'ya çıktığını söyledi. Bu kentteki yatırımcı sayısının ''çok mütevazı'' olduğunu anlatan Yıldırım, Vossloh'un yerli yatırımcılara en güzel örneği verdiğini belirtti.     

Erzincan'ın etrafında ''üç saatlik kuş uçuşu mesafeyle'' 50 ülkeye ulaşılabildiğini vurgulayan Yıldırım, ''Erzincan'da muazzam bir pazar var. Yatırımlardan asla ve asla pişmanlık duymayacaksınız. Çünkü her ülke ve Türkiye demiryollarına yatırım yapıyor. ݝnsanlar demiryolu istiyor. Bu başlangıç küçük ama çok anlamlıdır. Birçok yatırımcıya çok önemli mesajları bir arada vermektedir'' diye konuştu.     

Yıldırım, TCDD'nin faaliyetlerine de değinerek, ''150 yıllık hayal Marmaray''ı kısa sürede tamamlayacaklarını, Ankara-ݝstanbul hızlı tren projesinin ilk etabı olan Ankara-Eskişehir hattını 13 Martta açacaklarını bildirdi.     

Atatürk'ün ''demiryolları, yurdu dört baştan saracak'' sözlerini anımsatan Yıldırım, çalışmalarının bu hedefe ulaşmak için devam edeceğini dile getirdi. Demiryollarının mevcut hatları tamir etme dışında, Sakarya'da hızlı tren fabrikası, Eskişehir'de lokomotif fabrikası ve son olarak Erzincan'da ray bağlantı sistemleri fabrikası ile hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Yıldırım, ''Yatırım yapanları biz yalnız bırakmayız; yeter ki üretsinler, bu ülkenin kalkınmasına destek olsunlar'' dedi.   

Törenin ardından Bakan Yıldırım, bürokratlarla birlikte fabrikayı gezdi

Erzincan'dan uçakla Ankara'ya yeni döndüğünü belirten Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ulaşım çağdaşlıktır, ulaşım medeniyettir. Artık zaman, paranın önüne geçmiştir. Onun için ülkemizi, insanımızı daha konforlu, daha kaliteli bir ortamda yaşatmak, daha az vatandaşın trafik kazalarında hayatını kaybetmesini önlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün bunları yaparken biliyoruz ki arkamızda 72 milyon var, Erzincan var, Erzincanlılar var. Biz hep birdik, hep beraberdik, hem ݝstiklal Savaşı'nda hem istikbal savaşında.''

Erzincan Valisi Abdülkadir Demir de valilik yaptığı 2 aylık süre içinde Erzincanlılar'ın memleketlerini ne denli sevdiklerini gördüğünü anlattı. Erzincan Dernekleri Federasyonu Başkanı Kenan Aldoğan ise 3 yıl önce kurulan federasyonun 9 dernek ve 2 bin üyesiyle yürüttüğü faaliyetleri aktardı.

 
CEVA Lojistik E-atıkları Topluyor
 
Otokar Doruk 190LE Otobüsü İzmir Yollarında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcsondakikaKamyondikkatlkwfahrerbusnews haberler