Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Ağustos 2021 Perşembe - 10:35

Karaismailoğlu, "Tüm Şantiyelerimiz, Ekiplerimiz, Ekipmanlarımız Yangınla Mücadele Ediyor"

Antalya İbradı Gölcük Mevkinde yangından etkilenen yerlerde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, bölgedeki tüm karayolu şantiyelerinin yangınla mücadelede kullanıldığını söyledi. 

Karaismailoğlu,  Tüm Şantiyelerimiz, Ekiplerimiz, Ekipmanlarımız Yangınla Mücadele Ediyor

Karaismailoğlu, “Tüm şantiyelerimiz, ekiplerimiz, ekipmanlarımız yangınla mücadele ediyor. Karayolları ekiplerimiz şu anda yangının yerleşim yerleri ile bağlantısını kesmek için bulundukları bölgelerde geniş yollar açmaya çalışıyorlar ki yangının diğer bölgelerle bağlantısı kesilsin. Olağanüstü bir hal var bölgede. Temennimiz yangınların bir an önce söndürülmesi” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya İbradı Gölcük Mevkinde yangından etkilenen yerlerde incelemelerde bulundu. Antalya’nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde yangından etkilenen bölgelerde günlerdir incelemelerini sürdüren Karaismailoğlu, İbradi Gülcük Mevkinde bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

 “Tüm şantiyelerimiz, ekiplerimiz, ekipmanlarımız yangınla mücadele ediyor.”

Bölgelerde bulunan karayolları şantiyelerini adeta birer koordinasyon merkezine çevirdiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu; Bodrum, Milas ve Marmaris’te de ekiplerin aynı şekilde teyakkuz halinde olduklarını ifade etti.

Karaismailoğlu, “Tüm şantiyelerimiz, ekiplerimiz, ekipmanlarımız yangınla mücadele ediyor. Bir yandan arkadaşlarımız, ekiplerimiz diğer yandan Orman Genel Müdürlüğü’nün ekipleri, uzmanların kumandası doğrultusunda yangınla mücadele ediyoruz. Karayolları ekiplerimiz şu anda yangının yerleşim yerleri ile bağlantısını kesmek için bulundukları bölgelerde geniş yollar açmaya çalışıyorlar ki yangının diğer bölgelerle bağlantısı kesilsin. Bölgedeki tüm karayolu şantiyelerimizi yangınla mücadelede kullanıyoruz. Olağanüstü bir hal var bölgede. Temennimiz yangınların bir an önce söndürülmesi. Şu anda bulunduğumuz bölgede 45 derece bir sıcaklık var. Nem neredeyse hiç yok. Bir taraftan da rüzgâr esiyor. Yangınları söndürüyoruz ama bu seferde farklı yerlerde yangınlar çıkıyor” diye konuştu.

“Yangında mağdur olmuş tüm vatandaşlarımızın yanındayız.”

Hava şartlarının da etkisiyle sıkıntılı bir süreçten geçildiğine vurgu yapan Bakan Karaismailoğlu, meteorolojiyle diyalog halinde olunduğunu belirterek; binlerce ekibin topyekûn bir çalışma ile yangınla mücadelesini sürdürdüğünü kaydetti.

Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, koordinasyonunda burada olağanüstü bir mücadele var. Bütün herkesin bu mücadeleye destek vermesi gerekiyor. Temennimiz yangının en kısa sürede bertaraf edilmesi. Yangında mağdur olmuş tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Onların dileklerini, taleplerini ve ihtiyaçlarını yerine getiriyoruz. Yeter ki cana bir şey olmasın. Can kayıplarımız da var. Onlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Can kaybı dışında her şeyin bir telafisi var. Can dışındaki her şeyi telafi etmek için buradayız. Ekiplerimize destek için buradayız. Vatandaşımıza destek için buradayız. İnşallah en kısa zamanda bu yangına son vereceğiz” dedi.

Sonrasında, Manavgat Yaylaalanı Köyü’nde yangından etkilenen yerleri inceleyen Bakan Karaismailoğlu; vatandaşla buluşarak ihtiyaçlarla ilgili tespitlerde bulundu.

 
Türkiye ile Romanya Arası İhracat ve İthalat Nakliye Çalışmaları
 
Gürcistan'a Yapılan Sevkiyatlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, ''Yenilikçi, Sürdürülebilir ve Yaratıcı Fikirleri Destekleyen, Topluma ve Çevreye Fayda Sağlayan StartUP’ları Destekliyoruz''
Mercedes-Benz StartUP yarışmasının kazananları belli oldu. Türkiye’nin ...
LPG Yüklü Araç Aşırı Hız Nedeni ile Kontrolden Çıktı
Antalya’nın Aksu ilçesinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan LPG yüklü ...
UND, BiReg Sisteminin İptali İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
UND, BiReg sisteminin iptal edilmesi ve bugüne kadar firmalara uygulanmış ...
 
UND TEMA'ya 35 Bin Fidan Desteği Verdi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye'nin ...
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yangın Bölgelerine Desteği Devam Ediyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yangın söndürme çalışmalarına 20 araç ve ...
UND, Fransa Ulaştırma Bakanı Jean-Baptiste Djebbari ile Görüştü
UND, 30.07.2021 tarihinde Fransa Ulaştırma Bakanı Sayın Jean-Baptiste ...
 
Sincan Belediyesinin Araçları Manavgat İçin Çalışıyor
Sincan Belediyesi ülkemizin muhtelif alanlarında gerçekleşen yangınlar ...
Çan’ın İlk Kadın Tır Şoförü
Çanakkale’nin Çan ilçesinde uzun yol ve tır şoförlüğü yapan Filiz İnce ...
Petronas Urania Roadshow Tırı Yola Çıkıyor
PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), Durdurulamaz Kahramanlar - PETRONAS Urania ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busKamyontruckşoförlkwkamyonumsrckamyoncufahrer