Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Kasım 2022 Pazartesi - 15:34

Otokar, İş Ortaklarıyla Kıbrıs'ta Buluştu

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketlerinden Otokar, yetkili bayi ve servisleriyle Kıbrıs'ta buluştu. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Türkiye genelinden 100'e yakın iş ortağı, Otokar satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetler ekipleri katıldı. "Birlikten Gelecek Doğar" temasıyla düzenlenen ve 4 gün süren organizasyonda, 2022 yılı değerlendirilirken, gelecek planları konuşuldu ve yeni yıl hedefleri belirlendi.

Otokar, İş Ortaklarıyla Kıbrıs ta Buluştu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki paydaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Hizmet verdiği alanlarda satışa sunduğu araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratan Otokar, Türkiye genelindeki yetkili bayi ve servisleriyle Kıbrıs'ta bir araya geldi. "Birlikten Gelecek Doğar" mottosuyla düzenlenen buluşma, Elexus Hotel'de gerçekleştirildi.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Türkiye genelindeki yetkili bayi ve servislerinden 100’e yakın yetkili,  Otokar satış, pazarlama ve satış sonrası hizmet ekipleri katıldı. 2022'de tanıtımını yaptığı ve satışa sunduğu araçlarıyla yenilik rüzgarı estiren; üretim, satış ve ihracatta önemli başarılara imza atan Otokar'ın düzenlediği buluşmada yıl değerlendirmesi yapılırken, gelecek planları konuşuldu ve yeni yıl hedefleri belirlendi.

“YENİ ARAÇ AİLEMİZ TÜRKİYE’DE VE AVRUPA’DA BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI”

Yenilikler yılı olarak ilan ettiği 2022'de Otokar'ın kent içi toplu taşıma, personel, turizm taşımacılığı ve hafif kamyon segmentinde fark yarattığını belirten Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Sektörde 60 yıla yakın tecrübesi ile ürettiği araçların yanı sıra Ar-Ge, dijital dönüşüm, alternatif yakıtlı araçlar ve sürdürülebilirlik konularında birçok ilke imza atan Otokar, 2022 yılında da yenilikleriyle sektöre yön vermeye devam etti. Geleceğimize yatırım yapmaya devam ettiğimiz 2022'de 7 metreden 21 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüslerimiz, turizm ve servis taşımacılığının yanı sıra kamyon segmentinde sunduğumuz araçlarımız büyük beğeni kazandı. Yılın ikinci çeyreğinde, ilk kez Busworld fuarında tanıttığımız yeni elektrikli araç ailemiz, ülkemizde de Avrupa’da da tam not aldı. Otokar olarak Türkiye'de ve dünyada 50'yi aşkın ülkede modern, dayanıklı ve çevreci araçlarımızla her gün milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli toplu taşıma imkanı sunuyoruz. Diğer taraftan hafif kamyon segmentinde yeni nesil kamyonlarımızla ticaretin ağır iş yükünü hafifletiyoruz. İş ortaklarımızdan aldığımız güçle bugüne kadar birçok büyük başarıya, öncü işlere imza attık; sektördeki liderliğimizi sürdürdük. Kıymetli emekleri için tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

“GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE KURGULAYACAĞIZ”

Otokar’ın iş ortaklarıyla uzun yıllara dayanan işbirliği süresince, birlikte hareket ederek sayısız başarıya ulaştığını vurgulayan Akgül, “İş ortaklarımız ile sahip olduğumuz güçlü bağ sayesinde değişen pazar koşullarına birlikte uyum sağladık, birlikte değiştik, birlikte geliştik. Aramıza katılan yeni bayilerimizle gücümüze güç kattık. Globalleşme adımlarımız, ürün geliştirme ve üretim maliyeti avantajları paydaşlarımıza fayda sağlamaya devam edecek. Geleceğimizi birlikte kurgulayacağız. Önümüzdeki süreçte bu büyük aile ile nice başarılara imza atacağımıza inancımız tam” açıklamasını yaptı.

 
Murat Lojistik’ten Büyük Yatırım!
 
Türkiye'nin Petrol İthalatı Eylül’de Yüzde 9,16 Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karsan’dan Endonezya’da Stratejik İş Birliği!
“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla ileri teknolojili ...
Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında Üretilecek Yeni Tam Elektrikli E-Tourneo Custom Üstün Performansı ve İleri Teknolojileri İle Ticareti Şekillendiriyor
Ford Pro, uzun yıllardır çok amaçlı minibüs serisine öncülük eden Tourneo ...
Ford Trucks'tan İlk Elektrikli Kamyonu İçin Pirelli ile İş Birliği
Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon ...
 
Anadolu Isuzu’dan Almanya’ya 151 Adetlik Otobüs İhracatı
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ...
IVECO Otomotiv Logitrans 2022 Fuarında Sektörle Buluştu
IVECO’nun İstanbul yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv uluslarası nakliyeye ...
ASELSAN ve KARSAN’dan Yerli ve Milli Elektrikli Minibüs
Türkiye’nin yüksek teknolojili mobilite çözümleri sunan markası Karsan, ...
 
Otokar’dan Romanya’ya Elektrikli Otobüs İhracatı
Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Romanya'nın Mogoşoaia Belediyesi’nin ...
Mercedes-Benz Türk, Türkiye’nin Otobüs ve Kamyon İhracatına Yön Veriyor
Türkiye için 55 yıldır değer yaratan Mercedes-Benz Türk, yılın ilk 9 aylık ...
"IJveer 56" Feribotu, Daf'ın Az Bakım Gerektiren Motorlarıyla Donatılacak
DAF Components, Amsterdam'ın IJveer 56 feribotu için iki PACCAR MX-11 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattrucksondakikakamyonumlkwsrcfahrerkamyoncuKamyon