Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

Production Milestone for CeTrax: Electric Central Drive for Commercial Vehicles Passes the Ten Thousand Mark

1 2 3 4 5 6
Dergi
19 Kasım 2025 Çarşamba - 19:54

Corm Group’tan Demiryoluna Yatırım, 27 Tren Yüklemeli Tırsan

Güvenilir lider Tırsan, intermodal taşımacılıkta büyüyen Corm Group’a 27 adet Tren Yüklemeli Tenteli Perdeli Multi-Ride teslim etti. Corm Group, tren yüklemeli treyler yatırımı ile intermodal taşımacılık operasyonlarını genişletecek.

Corm Group’tan Demiryoluna Yatırım, 27 Tren Yüklemeli Tırsan

Teslimat töreni Tırsan Adapazarı Mega Üretim Kampüsü’nde Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Corm Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sevindik, Filo Yönetiminden Sorumlu Kurucu Ortak Ömer Sevindik ve Tırsan Treyler Satış İcra Kurulu Başkanı Ertuğrul Erkoç’un katılımı ile gerçekleşti.

Mobilya, tekstil ve otomotiv parçaları lojistiğinde uzmanlaşan Corm Group ağırlıklı olarak Avrupa ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere taşımacılık yapıyor. Operasyonlarını Türkiye, Lüksemburg ve Türkmenistan’da bulunan ofislerinden yöneten Corm Group’un İstanbul’da bir merkez deposu ve Almanya Nurnberg’de ağırlıklı olarak parsiyel taşımacılık için kullanılan bir deposu bulunuyor.

Teslimat töreninin açılış konuşmasını yapan Çetin Nuhoğlu: “Corm Group, lojistik sektörünün içinden gelen bir ekibin kurup liderlik ettiği, hizmet kapsamını ve operasyonlarını planlı yatırımları ile büyüten değerli iş ortaklarımızdan biridir. Tırsan, lojistik sektörüne Avrupa’nın en yüksek kapasiteli Ar-Ge Merkezleri, en çeşitli test altyapısı ile güç katmaya, en verimli, rekabetçi treylerleri sunmaya devam ediyor. Corm Group’un da genişlettiği operasyonları için gerçekleştirdiği bu yatırım ile rekabet gücünü artıracağına eminim. İş birliğimizin büyüyerek artmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

“TIRSAN’IN YÜKSEK TAŞIMA KAPASİTESİ İLE YÜKSEK VERİM ELDE EDECEĞİZ”

Nuhoğlu’nun ardından, gerçekleştirdikleri yatırım ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Corm Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sevindik planlı yatırımlar ile adım adım büyüdüklerinin altını çizdi. Sevindik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2016 yılında lojistik sektörünün içerisinde yetişmiş, işi, gücü, bilgisi ve yetkinliği lojistik odağında olan bir ekip ile şirketimizi kurduk. O günden bugüne adım adım hizmet verdiğimiz rotaları genişlettik, yurt dışı ofislerimizi ve İstanbul depomuzu devreye aldık. Bugün de filomuzun yeni araçlarını teslim alıyoruz. Bu yatırımı hem hizmet kapsamımızın hem taşıma kapasitemizi artırmak için yapıyoruz. Tren yükleme operasyonlarına uygun bu son teslimat ile Avrupa hattında verdiğimiz intermodal taşıma kapasitemizi artırıyoruz. Tırsan’ın titizlikle geliştirip en küçük parçasına kadar test ettiği araçlarına yatırım yaparken hiç tereddüt etmedik. Yüksek taşıma kapasitesine sahip bu araçlar ile en yüksek verimi elde edeceğimize eminiz. Sahadaki ihtiyaçlarımızı bizimle masaya yatıran, operasyonlarımız için en doğru treylerleri filomuza katmamızı sağlayan Tırsan ekibine teşekkür ediyorum. Tırsan ile olan iş birliğimizin büyüyen yatırımlarımıza paralel büyüyeceğinden eminim.”

 

 

 

 

 
Erçal Trucks, Logitrans 2025’te Sektörle Bir Araya Gelmeye Hazırlanıyor
 
Nehir Lojistik Verimli Taşıma için Tırsan Dedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Safir Proje Mühendislik, Meiller Damper Yatırımıyla Operasyonel Gücünü Yükseltiyor
Meiller, dayanıklılığı, yüksek taşıma kapasitesi ve operasyonel verimliliğiyle ...
Ant Lojistik,15 Yeni Scania P460 ile Gücüne Güç Kattı
Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Ant Lojistik, 15 adet Scania ...
Volvo Trucks'tan Türkiye'de İlk!
Volvo Trucks, yurtiçi ve yurtdışı frigorifik taşımacılık sektöründe faaliyetlerini ...
 
Barlas Lojistik’e Son Bir Yılda 135. Tırsan Teslimatı
Güvenilir lider Tırsan, Türkiye, Avrupa ve Türki Cumhuriyetler arasında ...
Tırsan ve Hüner İş Birliği Cumhuriyet Bayramında Büyüdü
500 treyler ve muhteşem lojistik merkezi teslim edildi.
Barankaya İnşaat, BOMAG RS 650-2 Yol Stabilizeri Teslimatı İle Yol Yapımında Yeni Teknolojileri Devreye Aldı!
Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin Türkiye distribütörlüğündeki yol ve ...
 
Tırsan ve Akran Lojistik Ortaklığı 180. Teslimatla Devam Ediyor
Güvenilir lider Tırsan, uluslararası taşımacılık, liman hizmetleri ve ...
DTS Lojistik, Yatırımlarına 10 Yeni Tırsan’la Devam Ediyor
Güvenilir lider Tırsan, uluslararası nakliyenin girişimci ve dinamik isimlerinden ...
Özmer Lojistik’ten 20. Yılına Özel 30 Adet Volvo Trucks
Volvo Trucks, uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
2026 Daha İyi Bir Yıl mı Olacak?
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumnewssondakika haberler treylerKamyonbusfahrerdikkat