Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Eylül 2023 Perşembe - 11:39

bioLNG'nin Tanıtılması Için IVECO ve Shell Birlikte "NET-SIFIR EMİSYON YOLUNDA" Turuna Çıkıyor

Bir  Iveco Group markası olan IVECO Shell markası ile, bioLNG ile çalışan bir IVECO S-Way kamyonla Avrupa'da 10 günlük uzun mesafe yolculuğuna başlıyor. "NET-SIFIR EMİSYON YOLUNDA" sloganıyla yola çıkacak olan S-Way kamyonla bioLNG tanıtılacak.

bioLNG nin Tanıtılması Için IVECO ve Shell Birlikte  NET-SIFIR EMİSYON YOLUNDA  Turuna Çıkıyor

Tur, Berlin'deki Mittenwalde Shell istasyonunda başlayacak. Almanya, Hollanda ve İtalya’da bioLNG ekosisteminin beş simgesinde durulacak. IVECO S-Way'in hedefi, verimli bir performans sunarken net sıfır emisyonla bu turutamamlamak.

Turun her aşamasında, karayolu yük taşımacılığını karlı bir şekilde karbondan arındırmak için çözümler sunan bioLNG kullanımı ile ilgili detaylar anlatılacak. Tur, bioLNG’nin üretiminden dağıtımına ve kullanımına kadar değer zincirinde yer alan endüstri liderlerini ve son kullanıcıları bir araya getirme fırsatı da sağlayacak.

Avrupa filo pazarında bioLNG'nin benimsenmesini teşvik edecek olan orrtak proje, stratejik iş birliği ve politika liderliğinin, uzun mesafeli taşımacılık için bioLNG'nin karbonsuzlaştırma potansiyeli konusunda farkındalığı artırmak amacıyla düzenleniyor.

Avrupa Birliği'nde kara yoluyla taşınan tüm yüklerin yaklaşık yüzde 73,1'ini oluşturan taşımacılık endüstrisi, şu anda toplam AB CO2 emisyonlarının yaklaşık yüzde 9'undan sorumlu. IVECO, yirmi yıl ıaşkın bir süredir alternatif yakıtlar için içten yanmalı motorlara öncülük ediyor ve son yıllarda kapsamlı AR-GE çalışmalarını hem akülü hem de hidrojenle çalışan elektrikli çözümleri içerecek şekilde sürdürüyor.

IVECO Alternatif Tahrik İş Geliştirme Başkanı Giandomenico Fioretti, "Çoklu enerji yaklaşımının yarının tahriki ve taşımacılık sektörünün karbonsuzlaştırma mücadelesi için en iyi çözüm olduğuna inanıyoruz." dedi. Fioretti "BioLNG, motor gücü, menzil, yü kkapasitesi veya yakıt ikmali süresi açısından ödün vermeden, dizeleoperasyonel ve finansal olarak uygulanabilir yeşil bir alternati fsağlıyor. BioLNG halihazırda tek gelişmiş teknoloji olduğunu kanıtladığı için, bioLNG ile çalışan kamyonlara yatırım yapmaya devam ediyoruz."diyerek konuya ilişkin yorumların ıpaylaştı.

Giandomenico Fioretti açıklamasına şu şekilde devam etti: ‘’IVECO ve Shell'in başarılı iş birliğinin bir sonucu olan bioLNG turu, büyüyen bir bioLNG ekosistemi tarafından desteklenen, bioLNG ile çalışan bir kamyonla Avrupa çapında uzun mesafeli bir rotanın mümkün olduğunu göstermeyi amaçlıyor. BioLNG'yi Avrupa taşımacılık pazarında büyüyen bir  enerji kaynağı olarak konumlandırmayı hedefliyoruz. Birlikte, endüstrinin net sıfır karbonlu bir geleceğe geçişine katkıda bulunacağız.

Uzun mesafeli görevlere ek olarak, IVECO bioLNG motorlu kamyonlardaki motorların geleneksel içten yanmalı motorlara kıyasla sessiz çalışması, bu araçları özellikle şehir içi uygulamalar ve gece teslimatları için çok cazip hale getirirken, sürücü konforunu da artırıyor. BioLNG'nin AB genelinde 668 istasyona sahip mevcut  LNG alt yapısıyla uyumlu olması, onu ekipman değişikliklerine veya yeni  yatırımlara gerek kalmadan LNG ileçalışan kamyonlar için kullanımına imkan tanıyor. AB genelinde %100 biyoLNG seçenekleri içeren geniş LNG istasyonları ağı sayesinde filolar, ön maliyet olmadan biyoLNG'ye kolayca erişebilir. Bu esneklik, bioLNG'yi filoların karbondan arındırılması için uygun bir çözüm olarak konumlandırıyor.

BioLNG pazarı hızla geliştiğinden, IVECO ve Shell, bioLNG pazarınıdaha da büyütmek için kendi liderlik konumlarından, sektördeki kapsamlı varlıklarından ve bilgi birikimlerinden yararlanmaktadır. Taşımacılık şirketleri ve paydaşlarıyla iş birliğiyaparak, iki şirket ağır hizmet taşımacılığı sektörünü karbondan arındırmak için karlı ve uygulanabilir yolları aktif olarak belirlemektedir.

 

 
Schmitz Cargobull Joins Forces With US-Market Leader Utility Trailer
 
Köprü İnşaatında Vinç Devrildi; 6 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi Yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Acceleraby Cummins, Daimler Truck ve PACCAR'dan, ABD’de Pil Hücresi Üretimini İlerletmek İçin Ortak Girişim
Birleşik  Devletleri'ndeki pil hücresi üretimini ve pil tedarik zincirini ...
Bayraktar DİHA’ya 4,5 Kg Ağırlığında Yerli ve Milli Motor
Baykar tarafından geliştirilen ve ilk kez 2019 yılında duyurulan dikey ...
Motorine Büyük Zam Yolda!
Akaryakıta zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine ...
 
Bosch, Yazılım Tanımlı Araca Yönelik Çözümleri ve Teknolojisiyle Büyüyor
Bosch, yazılım tanımlı araca yönelik çözümleri ve teknolojisiyle büyüyor. ...
Ağır Ticari Araç Grubunda Üretim Yüzde 27 Arttı
2023 yılı Ocak-Ağustos döneminde toplam üretim yüzde 13, otomobil üretimi ...
Volvo Rusya'daki Tüm Varlıklarını Devretti
Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Volvo'nun Rusya'daki tüm varlıklarının ...
 
Volkan Demir, "Türkiye, Elektrikli Araç Şarj İstasyonları ile Avrupa’da 2. Sırada"
Türkiye’de ve dünyada elektrikli araçlara olan talep hızla artıyor. Türkiye ...
Castrol’de İki Üst Düzey Atama Gerçekleşti
Madeni yağ markalarından Castrol, Türkiye'den iki üst düzey yöneticinin ...
Anayasa Mahkemesi Ek MTV'yi İptal Etti mi? Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı!
Gelir İdaresi Başkanlığı yapılan açıklama ile Anayasa Mahkemesi'nin ek ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatşoförlkwtreylertruckfahrertürkiyebus haberler