Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mayıs 2016 Çarşamba - 15:29

Zipcar İle Ulaşım Çok Avantajlı

Dünyanın lider saatlik araç paylaşım sistemi Zipcar, Türkiye’de Otokoç Otomotiv işbirliği ile hızla büyümeye devam ederken, ABD’de yapılan bir araştırma Zipcar sistemini kullananların araç sahibi olanlara kıyasla ulaşım maliyetlerini yüzde 43 azalttığını ortaya koyuyor.

Zipcar İle Ulaşım Çok Avantajlı


Haftaiçi iş-ev ulaşımının toplu taşıma ile yapıldığını varsayan araştırmaya göre ayda 4 kez şehiriçi alışverişi, 2 kez de 400 km’lik şehirdışı gezisi için Zipcar kullanan birinin ulaşım masrafı araç sahibi olmaya kıyasla yüzde 43 azalıyor.

Modern metropollerde yaşayanlar için bir arabaya sahip olmak veya olmamak üzerinde sıkça düşünülmeye başlandığını belirten Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, bir çokları için bir ikilem haline gelen bu durumu çözecek çok yeni bir araştırmanın ise geçtiğimiz günlerde Boston’da gerçekleştirildiğini söyledi.

Bir aracın bakım, vergi ve sigorta maliyetlerinin yanı sıra amortisman ve yıpranma gibi görünmeyen masraflarının da olduğunu belirten Ekici şöyle devam etti;
“Zipcar gibi saatlik araç paylaşım sistemi araç sahipliğine hem pratik hem tasarruflu bir alternatif sunuyor.  Özellikle işe gidiş gelişlerinde toplu taşıma araçlarını kullanan bireylerin sadece ihtiyaç gereken durumlarda kullanmak üzere araç sahibi olması masraflı bir durum. Bu açıdan bakıldığında arabaların büyük çoğunluğu haftada yalnızca birkaç saat kullanılıyor. Bu verimsizliği ortadan kaldıran Zipcar gibi sistemler, tüm finansman, vergi, sigorta, benzin, bakım gibi masraflardan yarı yarıya tasarruf sağlıyor. Bir aracın çevresel etkilerini de düşündüğümüzde Zipcar yalnızca bütçelere değil doğaya da önemli katkı sunuyor. Otokoç Otomotiv olarak İstanbul’da lojistik ve stratejik en merkezi noktalarda bulunan lokasyonlarımız ile modern kentli yaşamına benzersiz avantajlar sunuyoruz. Geleceğin işi olarak adlandırdığımız Zipcar ile tanışan bilinçli kullanıcılarımızın sayısı her geçen gün artıyor.”
 
Zipcar Lokasyonları; Arçelik Sütlüce, Ataşehir Birmot, Ataşehir Otokoç, Atatürk Havalimanı, Atlı Spor Klübü(Maslak), Başakşehir Ağaoğlu, Beylikdüzü Birmot,  Büyükçekmece Tüyap, Çamlıca İş Merkezi, Galleria AVM(Bakırköy), Gayrettepe Metro, Göker Otopark(Eyüp), Grand Cevahir Hotel(Mecidiyeköy), Hilton Kozyatağı, İstinye Otokoç, İTV Taksim,  İTV Suadiye, Kadıköy Başkent, Kalamış Marina, Katibim Otopark(Üsküdar), Koç Holding(Nakkaştepe), Küçükyalı Otokoç Genel Müdürlük Otoparkı,  Koç Üniversitesi Ana Kampüs,  Koç  Üniversitesi Batı Kampüsü, Maslak Beybi Giz,  Maslak Orjin, Mercedes Hadımköy, Özdilek Park Levent, Palladium(Ataşehir),  Park Çağlayan, Polat Towers(Fulya), Şişhane Parktürk, T- Park Emniyet Evler(Levent), Taşdelen Otokoç, Tepe Nautilus(Kadıköy), Trump Towers(Mecidiyeköy), Yenibosna Otokoç, Zincirlikuyu Birmot, Zorlu AVM, Antalya Havalimanı

 
TEMSA, Avrupa Ülkelerinin De Gözdesi
 
Ford’dan Her Şey Dahil Finans Paketi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEMSA, Avrupa Ülkelerinin De Gözdesi
Zorlu ABD pazarında ve otobüs üretiminin anavatanı Almanya’da büyük başarılara ...
Bosch, Türkiye’ye Geçen Yıl 300 Milyon Avro Yatırım Yaptı.
Bosch Türkiye, 2015 yılında cirosunu yüzde 9 artışla 3,4 milyar avroya ...
İkod, Zeki Alasya'yı Güle Güle’yle Andı
Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya, aramızdan ayrılışının ilk ...
 
Aşkale Çimento, Filosunu MAN İle Güçlendirdi
Çimento ve hazır beton sektörünün öncü şirketlerinden Aşkale Çimento, ...
Seger Korna’dan Trafik Haftası’na Özel Yarışma
Türkiye’nin en büyük korna üreticisi Seger Korna, 1-7 Mayıs tarihleri ...
Anadolu Isuzu’dan D-Max’e Özel Kampanya
Anadolu Isuzu 1-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında D-Maxler’e ücretsiz check-up ...
 
Brisa’da Görev Değişikliği
Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Korhan Korel atandı.
Esta, Tırsan İcra Kurulu'ndan Türken'i Seçti
İstanbul, 4 Mayıs 2016 - Avrupa Mobil Vinç ve Ağır Taşımacılık Birliği’nin ...
“New Holland Tr6” Şampiyonuna Kavuştu
TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, büyük ödül olan ‘Yerli Dev Traktör’ ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busnewssondakikaşoförkamyoncu haberler truckdikkattürkiye