Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
15 Haziran 2023 Perşembe - 13:15

‘Yeşil Mutabakat’ Teması ile 5'incisi Düzenlenen Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi Başladı

Beşinci defa düzenlenen Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi bugün, önemli konukların katılımı ile The Green Park Pendik Hotel'de başladı. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi’nde 'Yeşil Mutabakat' ana temasıyla gün boyunca dört panel düzenlenecek.

‘Yeşil Mutabakat’ Teması ile 5 incisi Düzenlenen Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi Başladı

Treder 5. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi’nde açılış konuşması yapanlardan biri de Özünlü Damper Karoser’in yöneticisi Ufuk Özünlü oldu. 6 Şubat 2023 tarihli depremin yıkıcı etkilerinden sonra yardımları sürdürülebilir kılmak adına bir proje fikriyle ‘Afet Treyleri’ çalışmalarından bahseden Özünlü, çalışmaların detaylarını aktardı.

Yaşam Destek Merkezi; Afet Treyleri
Afet Treyleri Proje Koordinatörü Ufuk Özünlü konuşmasının başında Koluman ve Krone’ye katkılarından dolayı teşekkür ederken, projenin amaçlarına değinerek devam etti; “İhtiyaçların en hızlı ve en az efor sarf edilerek karşılanmasını sağlamak ve afetle mücadele konusunda tüm toplumun farkındalığını ve bilincini artırmak üzere bir afetle mücadele politikası ve kültürü oluşturmak niyetiyle yola çıktık. Bir diğer adı ‘Yaşam Destek Merkezi’ olan bu treylerimizde, dört tuvalet, iki banyo, dört kişilik yatakhane, doktor odası, 600 ekmek ve 600 çorbayı otomatik olarak üretebilen mutfak ve makine ekipman odası bulunuyor.” dedi.

Yeşil Dönüşüm İçin; Green Team Project

Zirvenin ilk panelinde konuşma yapan Koluman Otomotiv Endüstri Genel Müdürü Cengiz Adak Koluman ‘Green Team Project’i katılımcılarla paylaştı.
Adak, Yeşil dönüşüme örnek olacak bir proje olan ‘Green Team Project’ altı başlık altında toplandığını belirtti ve konuşmasında, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve farkındalık, geri dönüşüm, Ar-Ge, akademik iş birliği ve dijitalleşme ve endüstri 4.0 başlıkları altında toplanan projeyi katılımcılar için detaylandırdı.

“Güneş Panelleriyle Kendi Enerjimizi Üreteceğiz”

“Üretimimiz Bu Sene İtibariyle Günlük 90 Sete Çıkacak”

 Panelde konuşma yapan Kadesan Branda Genel Müdürü Murat Gençoğlu sektörde 38. yılını deviren markanın çalışmalarından söz etti. Pandemi öncesinde alınan yatırım kararıyla günlük ortalama 30 set olan üretimin bu sene itibariyle günlük 90 sete çıkacağını belirterek sözlerine başlayan Gençoğlu; tam otomatik üretim makinesiyle sadece kapasite artışı sağlamadıklarının ayrıca yüzde 70 daha az enerji kullanarak üç katı üretim elde ettiklerinin altını çizdi. Verimli bir şekilde, kısa sürede, kaliteli, ürünler ürettiklerini ifade eden Gençoğlu; Yeşil Mutabakat çalışmalarına 2016 yılında başladıklarını belirtti. Seneye güneş panelleriyle kendi enerjilerini üreteceklerini belirten Gençoğlu; onuncu aydan itibaren ise iki adet hızlı şarj ünitesinin fabrikalarında bulunmaya başlayacağını ifade etti. Ekonomik ömrünü tamamlayan brandaları toplayarak geri dönüşüm gerçekleştirdiklerini ve onları da faydalı ürünlere çevirdiklerini dile getiren Gençoğlu, aynı zamanda branda üretiminde bir ilk sayılabilecek şekilde; el işçiliğiyle olan aksesuar montajının neredeyse tamamına yakınının kadınlar tarafından yapılacağını söyledi.

"Yurt Dışı Noktalarımızı Artırdık"

"Bursa'da Bütün Üretimin Robotlar ile Gerçekleşeceği Yeni Bir Fabrika Açıyoruz"

NEVPA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sayar, yaptığı konuşmada Bursa'da açılacak olan yeni fabrikalarından bahsederek; bütün üretimin insan eli değmeden sadece robotlarla gerçekleşeceğini dile getirdi. Bu fabrikalarında beraber günlük 10 takım üst yapı üretimini 50 takıma çıkaracaklarını belirten Sayar, Sakarya'da da yeni bir arazi yatırımı yaptıklarından bahsetti. Yurt dışı noktalarını da artırdıklarını ifade eden Sayar, hedeflerinin hem Türkiye hem Avrupa'da kendilerini daha da geliştirmek olduğunu söyledi.

İkinci panelin ilk konuşmacısı olarak yer alan SAF-HOLLAND Inc. Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu e-mobilitenin tanım, amaç ve faydalarından bahsederek konuşmasına başladı. Azizoğlu SAF TRAKr teknolojisini ve müşteriye sağladığı avantajları anlatarak sunumuna devam etti.

 

 

 

Detaylar gelecek...

 
MAN’ın Kayseri’deki Yeni Yol Arkadaşı Metinler Şirketler Grubu Oldu
 
DFDS Genç Yöneticilerini Geleceğe Hazırlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MAN’ın Kayseri’deki Yeni Yol Arkadaşı Metinler Şirketler Grubu Oldu
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., imza attığı yeni iş birlikleri ile ...
Heyelan İki Aracı Yuttu; 1 Kişi Yaşamını Yitirdi
Denizli-Afyonkarahisar karayolunda dört kişinin bulunduğu iki araç sağanak ...
Zekeriya Aytemur, Türkiye, ''Elektrikli Araçlar ve Bu Araçlarla İlgili Teknoloji, Ekipman Yatırımları ile Global Pazarda Önemli Bir Oyuncu Olabilir
Tarsus Fuarcılık ve No On Fuarcılık tarafından 16 – 18 Kasım tarihlerinde, ...
 
Ford, İlk Karbon Nötr Üretim Tesisi Olan Köln Elektrikli Araç Merkezi’ni Açtı
Ford'un ‘Daha İyiye Giden Yol’ (Road To Better) vizyonunda önemli bir ...
Mercedes-Benz Türk ‘Cyber Security For OT 2023’ Zirvesinden Ödülle Döndü
Mercedes-Benz ve Setra marka otobüsleri ile alanında dünyanın önde gelen ...
Anadolu Isuzu’nun Otonom Elektrikli Otobüsü, Sürüş Testlerini Başarıyla Geçti
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun, otonom sürüş teknolojileri ...
 
Türkiye’nin En Büyük Uluslararası Ticaret Fuarı Automechanika İstanbul 2023 Yeni Rekorlara İmza Attı
Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren tüm zamanların en ...
Ticaret Bakanı Bolat, Bulgaristan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Bogdanov ile Görüştü
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bulgaristan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Bogdan Bogdanov ile bir araya geldi.
Otokoç Otomotiv’den Mobilite Teknolojileri Girişimi iUGO’ya Bir Milyon Dolarlık Yatırım
Türkiye’nin lider mobilite şirketi Otokoç Otomotiv, yakın geleceğin en ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
treylerKamyonsrcfahrersondakikakamyoncuşoförtrucknews