Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Ocak 2007 Salı - 00:00

Yeni Yılla Gelen İdari Düzenlemeler

Yeni Yılla Gelen İdari Düzenlemeler

Yayınlanan genelgenin içeriğine göre yetki belgelerinden bazıları, Ulaştırma Bölge Müdürlükleri tarafından düzenlenecek. Bu kapsama alınan yetki belgelerinin türleri ise şunlar: C, D, F, G1, G2, H, K, N, T2.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre; bundan sonra karayolu taşımacılığı mevzuatına ilişkin yapılacak tüm işlemler; U- Net otomasyon sistemi aracılığıyla yapılacak ve bununla birlikte bu sistem üzerinden erişilebilen Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM) bilgi işlem ile kayıtların tutması şartı da tüm işlemlerde aranacak. Bu açıklamada göre aksi olması durumunda ise kayıtlar arasında uyum sağlanana kadar işlem yapılmayacağı bildirildi.

Yapılan değişiklikler içerisinde B türü yetki belgelerine ait işlemlerin belge sahibinin adresinin bulunduğu ilin Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nce yapılmasının uygun görüldüğü de bildirildi. ݝşlemler Ulaştırma Bölge Müdürlüğü tarafından yapılıp, haftalık olarak belgelerin birer örnekleri bakanlığa iletilecek ve işlemler bu şekilde yapılacak. Faaliyet durdurma işlemleri ise yetki belgesinin verildiği bölge müdürlükleri veya yetkili odalar tarafından yapılarak bakanlığa ilgili işlemler hakkında bilgi verilecek.

Yine aynı genelgede yapılan düzenlemeye göre paraya çevrilmeyen ve kesinleşmiş ihtar sayısı 50’ye ulaştığı veya geçtiği takdirde dosya en kısa süre içerisinde bakanlığa gönderilerek son verilen ihtarın paraya çevrilmesi daha sonrasında verilen sürenin de dolması ve ücretin yatırılmaması durumunda işlem dosyasının iptali için Bakanlığa geri gönderilecek.

 
Geçiş Belgesi İşlemleri TOBB Tarafından Yapılıyor
 
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Baldızı Vefat Etti.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
truckkamyoncubustreyler haberler lkwfahrerkamyonumsondakika