Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
mars, mars lojistik,
20 Şubat 2020 Perşembe - 16:55

Yeni Daily Standartları Yeniden Belirliyor

IVECO Türkiye, Antalya Belek’te düzenlediği basın toplantısında hafif ve orta segmentte yeni standartları belirleyen yeni Daily’yi tanıttı.

Yeni Daily Standartları Yeniden Belirliyor

IVECO Türkiye Eurocargo ve Daily Ürün Müdürü Süha Yılmaz toplantıda gerçekleştirdiği sunumda Yeni Daily'in tüm detaylarını paylaştı.

Yeni Daily kabinde yaşam ve sürüş deneyimi konularında yeni standartlar belirledi ve otonom sürüş ile ileri güvenlik özelliklerine yönelik önemli adımlar attı.

Bugün Yeni Daily, öncüllerinin performans, sürdürülebilirlik, yakıt verimliliği ve düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti gibi müşterilerinin kârlılığını artıran özelliklerinin üzerine inşa edildi. Kapsamlı İleri Sürücü Destek Sistemleri ile gelişmiş güvenlik özellikleri barındıran araç, sınıfındaki en iyi kabinde yaşam ve sürüş deneyimini sunuyor.


Destekli sürüş ve ileri güvenlik ile teknoloji, sürücünün hizmetinde
Yeni Daily sunduğu kapsamlı İleri Sürücü Destek Sistemleri ile sürücünün artan miktarda çoklu görev gerektiren işine odaklanmasını sağlıyor ve güvenliği artırıyor. Bu özellikler geliştirilirken IVECO özel olarak sürücülere kent içi görevlerde yardımcı olmaya odaklandı.

İleri Acil Frenleme Sistemi ve City Brake PRO 50 KM/S altındaki hızlarda çarpışmayı engelliyor ve daha yüksek hızlarda da çarpışmanın etkisini azaltıyor. Otonom olarak potansiyel çarpışmayı öngören sistem, sürücü müdahale etmediği takdirde devreye girerek sürücünün güvenliğini sağlıyor. Yeni Daily, City Brake PRO ile bir adım daha ileri giderek 5 KM/S altındaki hızlarda da kazaları engelliyor. Yeni Daily aynı zamanda sürücünün stres seviyesini düşürecek teknolojiler de kullanıyor. Ağır trafiğin yaşandığı kentsel görevlerde Trafik Kuyruk Yardımı öndeki aracı takip ederken yavaş ilerleyen trafikte dur – kalk stresini ortadan kaldırıyor. Yeni Daily, Trafik Kuyruk Yardımı ile City Brake Pro özelliklerini barındıran ilk 7.2 tonluk araç.

Dahası, Ayarlanabilir Hız Sabitleyici, Trafik Kuyruk Yardımı ile birlikte ayarlanan hız ve öndeki araçla güvenlik mesafesini koruyor, Proaktif Şeritte Kalma Desteği de aktif direksiyon desteğiyle aracın istem dışı olarak şeritten çıkmasını engelliyor.
Güçlü yan rüzgârlar durumunda Yandan Esen Rüzgâr Desteği, aracın şeritten çıkmamasına yardımcı olur.

Yeni Daily, Elektrikli Park Freniyle araç park ettiğinde aktive olarak ve sürücü yola çıkmaya hazır olduğunda deaktive olarak yorgunluğu azaltırken üretkenliği artırıyor. Paket teslimatları gibi kent içi çok duraklı görevlerde söz konusu özellik koldaki tekrarlayan hareketlerin yarattığı rahatsızlığı azaltıyor ve ayda 5 saate kadar zaman kazandırdığı tahmin ediliyor, sürücünün üretkenliği de artmış oluyor. Bu özellikle, el freni ortadan kalktığından sürücü kabininde daha fazla boş alan yaratılmış oluyor.

Yeni LED ışıklar çok daha keskin huzmesiyle ışığı daha öteye götürüyor, görüşü ve engel algısını %15 oranında artırarak düşük ışıklı ortamlarda güvenliği daha da yükseltiyor.

Şehir Modu direksiyonu yumuşatarak tekerleği çevirmek için %70’e kadar daha az güç gerektiriyor ve şehir sokaklarında manevra yapmayı kolaylaştırıyor.
Yeni Daily aynı zamanda zorlu sürüş koşullarında; yokuş aşağı yavaşça ve güvenli bir biçimde inmeye yardımcı olan Yokuştan İniş Kontrolü ve kum, çamur ya da kar gibi kaygan zeminlerde sağlam bir tutuş sağlayan Traction Plus gibi özelliklerle sürücüye yardımcı oluyor.

Yeni Daily her görevde en yüksek performans ve verimliliği sunuyor

Yeni Daily, kazandığı üne sadık kapsamlı ürün gamıyla: Sınıfında her görevde en iyi performansı sunmak üzere optimize edilmiş iki motor sunan tek araç.

  • 2,3 litrelik F1A motoru şimdi hem hafif hem de ağır homologasyonda 116 beygirden 156 beygire değişen güçlerde mevcut.
  • 3 litrelik heavy – duty F1C motoru 160 ilâ 210 beygir arasında değişen üç farklı güç oranı sunmakta, motorun, sıkıştırılmış doğal gazla çalışan Natural Power versiyonu da mevcut.

Yeni Daily, bir kere daha sürdürülebilirlikte Euro 6D/Temp (WLTP & RDE) ve Euro VI D salınım standartlarıyla uyumlu olan sınıfındaki ilk araç olarak başı çekiyor.

Kent içi görevlerde %10’a kadar yakıt tasarrufu ve %10’a kadar daha az bakım masrafı

Yeni Daily, çeşitli özelliklerinin getirdiği yakıt ekonomisiyle ön plana çıkıyor. Bu özellikler arasında 2,3 litrelik F1A motoru barındıran, Daily Hi – Matic de dahil, tüm modellerde yer alan Dur Kalk sistemi ve yalnız geçici koşullarda daha duyarlı değil, aynı zamanda daha da verimli olan yeni Elektronik Kontrollü Değişken Geometrili Türbin var. Ek olarak Daily için özel olarak tasarlanan özel A Sınıfı Süper Eko lastikler ve yakıt tasarrufuna daha da katkı sağlamak için yeni 220A (12V) alternatör bulunmakta.

Bu özellikler Yeni Daily’de tanıtılan teknik gelişmelerle bir araya geldiğinde %10’a varan yakıt tasarrufu sağlamakta. Yeni Daily aynı zamanda gerçek zamanlı olarak lastik basıncını takip edip optimal seviyede tutarak yakıt tasarrufunu ve güvenliği geliştiren yeni Lastik Basıncı İzleme Sistemine sahip. Sınıfında hem tekli hem de çiftli teker modelleri için bunu sunan tek araç.

Yeni Daily, bakım masrafları tasarrufunda da öne çıkıyor, ürünün iyileştirilmesi ve daha uzun yağ değişim aralıklarıyla kentsel görevlerde %10’a kadar tasarruf sağlanabiliyor.

Tüm bunlara ek olarak yeni, daha büyük ve uzun mesafe görevler için tasarlanan yağ karteri servis aralıklarını 25,000 kilometreye kadar çıkarıyor.
Sınıfının en iyi “kabinde yaşam ve sürüş deneyimi”

Tüm direksiyon sistemi baştan tasarlandı ve sürücü eksensel ve açısal düzenlemeleri mükemmel sürüş pozisyonunda yapabiliyor. Daha küçük, deri kaplamalı, çok fonksiyonlu direksiyon geniş kontrol imkânlarını parmak ucuna getiriyor ve bacaklar için daha fazla boşluk bırakarak genel konforu artırıyor. Daily aynı zamanda, sürücünün girdilerine çok hassas ve reaktif olan, titreşimi azaltan ve kayma ve tekerlek dengesizliklerini telafi eden, yumuşak bir sürüş deneyimi, denge ve kontrol hissi veren yeni Elektrikli Direksiyona sahip.

Yeni gösterge grubu yüksek çözünürlüklü renkli TFT ekranla kullanıcı dostu, sezgisel bir ara yüzle aracın anahtar ayarları ve özelliklerini barındırıyor.
Fonksiyonel tasarım, konfor, güvenlik ve maliyet avantajları sunuyor

Daily, güçlü kimliğinin bir parçası olan tasarımıyla hemen tanınabilir. En önemlisi, Daily’nin sahip olduğu her bir parçanın tasarımının açık bir amacı vardır: Yük kapasitesini optimize eden yeni hafif alaşım jantlardan güvenliği artıran ve aracın ömrü boyunca değişmesi gerekmeyerek maliyetleri azaltan LED farlara. Yeni ön ızgara, motoru ve radyatörü korurken havalandırmayı artırmak için genişletildi. Aynı zamanda sıcak damgalama yöntemiyle üretildiğinden son derece sağlam ve dayanıklı.

Tasarım unsurları da Yeni Daily’nin düşük Toplam Sahiplik Maliyetine katkı sunuyor: Yeni tampon üç kısımdan oluşuyor, böylece özellikle kent içi görevlerde meydana gelebilecek ufak kazalarda tüm tampon yerine yalnız hasar gören ufak parça değiştirilebiliyor. Bu, belirgin biçimde daha düşük tamir maliyeti demek, özellikle de IVECO istatistiklerine göre bunun %90 oranında yaşandığı düşünülürse.

Yeni Daily: “İşe bakış açınızı değiştirin” reklam kampanyası

Daily, 40 yıllık başarı sürecinde kuvvetli bir yenilikçilik, güç ve harika müşteri memnuniyeti itibarı üzerine kurulu. Son modeliyle bir kere daha çıtayı yükseltiyor ve müşterinin aracı kullanımına ve işlerine yönelik özelleştirilmiş bütüncül bir yeni hizmetler dünyası sağlayarak satın almaya olan bakışı değiştiriyor: Sadece bir araç değil, bütüncül bir paket.

Yeni Daily aynı zamanda sürücünün de günlük hayatını stresi azaltan, güvenliği artıran teknolojiler, sınıfının en iyi kabinde yaşam ve sürüş deneyimiyle değiştiriyor ve işe yeni bir bakış açısı sunuyor.

İşte bu Yeni Daily’nin reklam kampanyasında yer alan ve aracı alışılmadık açılardan sunan “İşe bakış açınızı değiştirin” vaadi.

 
Petrol Ofisi, Stevie Awards’tan 6 Ödül Kazandı
 
Devrilen Asfalt Kamyon Vinç Yardımıyla Kaldırıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ford Otosan 4 Ödüle Layık Görüldü
Ford Otosan, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) iş sağlığı ...
IVECO, IVECO S-Way ile Prestijli IF DESIGN AWARD 2020’nin Sahibi Oldu
IVECO, Otomotiv Kategorisinde IVECO S-Way ile prestijli iF DESIGN AWARD ...
Avrupa Ülkelerinin Türk Taşımacılara Uyguladığı Kotalar, Avrupalı Üreticiyi Vuruyor!
Ticaret savaşları, Brexit ve jeopolitik gerginlikler ile sarsılan dünya ...
 
IVECO S-WAY ile İddiasını Sürdürüyor
IVECO Türkiye, Antalya Belek’te düzenlediği basın toplantısıyla uzun yol ...
Mars’la Ekonomi Buluşmaları İş Dünyasının Yol Haritasını Çiziyor
Mars Logistics, Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeleri uzman ekonomistlerle ...
Rusya Nakliyeci ve İhracatçıları Nakliye Rehberinde
Ülkemizin son dönemler de en yoğun ticari faaliyetler içerisinde bulunduğu ...
 
Otomotiv Sanayii Derneği’nin Genel Sekteri Özlem Güçlüer Oldu!
Türkiye otomotiv sektörünün çatı kuruluşu Otomotiv Sanayii Derneği’nin ...
Söke Belediyesi Konteyner Yıkama Ve Dezenfekte Aracı Aldı
Söke Belediyesi, daha temiz bir kent için araç filosuna çöp konteyner ...
Kamyon İle Otomobil Çarpıştı
Sinop'un Ayancık ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
kamyoncu
truck
haberler
treyler
Kamyon
türkiye
şoför
lkw
bus