Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
filo kiralama, estepe,
schmitz, dorse, treyler,
20 Kasım 2017 Pazartesi - 14:20

Yeni Caddy Alltrack Pazara Sunuldu

Volkswagen Ticari Araç’ın sınıfının en çok sahip olunmak istenen modeli Caddy’nin, Alltrack versiyonu pazara sunuldu. Yeni Caddy Alltrack, krom ızgarası, özel tasarım koltukları, mat gümüş renk yan aynaları, gümüş renk tavan rayları, iç tasarımda kullanılan krom kaplama detaylarıyla her ayrıntısına kadar şık ve farklı bir tasarım sunuyor.

Yeni Caddy Alltrack Pazara Sunuldu

Volkswagen Ticari Araç’ın tüm dünyada büyük ilgi gören modeli Caddy’nin, yeni versiyonu Yeni Caddy Alltrack, şık iç ve dış donanımıyla daha fazla konfor ve güvenlik sunuyor.

Yeni Caddy Alltrack’in dış tasarımındaki farklılıklar ilk bakışta dikkat çekiyor. Üç krom şeritli ön ızgara ve ızgara üzerinde yer alan Alltrack logosu ön kısımda göze çarpan ilk detaylar. Çift reflektörlü halojen farlar, karartılmış arka camlar ve arka stoplar, gövde rengi yan koruma çıtaları, 15" alüminyum alaşımlı jantlar, gümüş renk tavan rayları, mat gümüş renk yan aynalar, sportif çamurluklar ve kapı eşiğinde bulunan gümüş rengi çıtalar ve ön tampon koruması aracın dış tasarımında fark yaratan diğer detaylar arasında yer alıyor.

Şık iç mekan

İç mekanda özel tasarlanan Alltrack yazılı koltuk kumaşı dikkat çekiyor. Üfleçler, ışık ayarı, el freni gibi kontrol düğmeleri, krom detaylarıyla araca şıklık katıyor. Alltrack’te orta konsol yükseklik ve konum ayarı, yükseklik ayarlı ön yolcu koltuğu, ön yolcu koltuğu altında saklama gözü gibi özellikler bulunuyor.

Yeni Caddy Alltrack’te USB, AUX-IN ve SD kart girişi, Bluetooth, arka park sensörü, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, eve geliş-evden çıkış aydınlatma sistemi, yol bilgisayarı gibi birçok teknolojik özellikler de standart olarak sunuluyor.

Üst düzey güvenlik standart

Yeni Caddy Alltrack’te, ESP, ABS, ASR, EBC, BAS, Hill holder, ikincil çarpışma önleme asistanı, yorgunluk tespit sistemi, sürücü ve ön yolcu yan hava yastığı ve perde hava yastığı standart olarak sunuluyor.

Caddy’nin tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor. ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’ ise olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

2.0 TDI 102 PS motorla satışa sunulan Yeni Caddy Alltrack, 94 bin 270 TL’den başlayan fiyatlarla ve Auto Credit ile ayda 990 TL’den başlayan taksitlerle satın alınabiliyor. 

 
Hidrojen ile 2,5 Trilyon Dolarlık Pazar, 30 Milyon Kişiye İş İmkanı
 
İyi Dersler Şoför Amca Projesi, Formatör Eğitimleriyle Başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
sondakika
dikkat
src
şoför
türkiye
haberler
bus
truck
lkw