Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Haziran 2023 Cuma - 17:38

Yanmar, Türkiye'de Üretilen İlk Yanmar Markalı Traktör Teslimatını Gerçekleştirdi

Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar, Türkiye'de üretilen ilk traktörün teslimatını gerçekleştirdi. Yanmar’ın Türkiye’de üretilen traktör serisi YM modelleri, benzersiz güç ve performans sunmanın yanı sıra, doğaya daha saygılı, çevreci ve kullanımı kolay bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yanmar, Türkiye de Üretilen İlk Yanmar Markalı Traktör Teslimatını Gerçekleştirdi

Dünyanın önde gelen motor üreticisi Yanmar, ileri teknolojiyle donanmış ve çevre dostu motora sahip traktörlerini Türkiye'deki çiftçilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Mayıs ayı itibariyle tüm bayilerde yerini almaya başlayan, Yanmar'ın Türkiye’deki yeni traktör serisi YM modelleri kullanım kolaylığını ve teknolojiyi bir araya getiriyor. İzmir'de ürettiği YM serisi traktörleriyle güç ve performansı tek bir vücutta buluşturan Yanmar Turkey Makine A.Ş., Türkiye'de üretilen ilk Yanmar markalı traktör teslimatını başarıyla gerçekleştirdi.

Türkiye’de üretilip Avrupa’ya ihraç ediliyor

100 yılı aşkın köklü geçmişiyle küresel çapta faaliyet gösteren Yanmar, Türkiye’deki yeni traktör serisi YM modellerinde yüksek teknolojiyi düşük beygir gücüyle buluşturuyor. Yaşanılabilir bir gelecek için sürdürülebilirlik kavramını odağına alan Japon devi, çevre dostu motora sahip traktörleriyle daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yönetmeliklere uyumlu Yanmar Stage 5 motor ve tam senkronize şanzıman ile donatılan YM modeli, benzersiz güç ve performansa sahip olmanın yanı sıra sessiz, sarsıntısız ve doğaya daha saygılı, çevreci ve kullanımı kolay bir sürüş deneyimi sunuyor. Türkiye'de üretilip Avrupa'ya ihraç edilen YM347 ve YM359 modelleri, göz kamaştıran kompakt yapıları ve stage 5 emisyon sınıfı motorlarıyla ülkemizde Yanmar Turkey Makine A.Ş.’nin desteğiyle Yanmar&Solis bayilerinde yerini almaya başladı.

Yanmar, Türkiye üretimi ilk Yanmar traktör teslimatını İzmir'de ürettiği Yanmar YM347A modeliyle gerçekleştirdi 

Yakın zamanda Türkiye üretimi ilk Yanmar markalı traktör satışını gerçekleştiren Yanmar Turkey Makine A.Ş., tarım sektöründe üstün teknolojileriyle Türkiye'deki çiftçilere üst düzey bir deneyim sunmaya devam ediyor. Bu heyecan verici yolculuğun bir parçası olarak Mayıs ayından itibaren Türkiye’deki çiftçilerin beğenisine sunulan Yanmar traktörleri, sektörde önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Yanmar, Türkiye'de üretilen markasına ait ilk traktör satışını, İzmir'de ürettiği Yanmar YM347A model traktör ile gerçekleştirdi. Van-Çaldıran ilçesinde gerçekleşen bu özel anı taçlandıran kişi ise Abdullah Yıldız oldu. Yanmar&Solis Türkiye, Van Yetkili Bayii Çınarbay Otomotiv, satış sürecini başarıyla tamamladı ve Yanmar YM347A model traktörü Abdullah Yıldız'a teslim etti.

Türkiye'deki çiftçilere yönelik, ileri teknolojiyle donatılmış traktörlerin yanı sıra, Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu pazarına uygun YM modellerinin tasarım ve üretimi ile öncü bir rol oynamaya devam eden Yanmar, yüksek performans ve kullanım kolaylığıyla verimli tarım uygulamalarına katkıda bulunmak ve Türkiye'nin tarım sektöründeki başarısını artırmayı amaçlıyor. Yanmar, gelecekte üreteceği daha fazla yenilikçi teknolojileriyle, tarım sektöründeki konumunu güçlendirmeyi, yerelde ve ihracatta pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

Murat Balkan Kanbir: "yeni nesil motorlarımız ile, performans, ve sadelik Yanmar YM serisinde bir araya geliyor."

Yanmar Turkey Makine A.Ş. Tarım İş Kolu Müdürü Murat Balkan Kanbir, "Yanmar Turkey Makine A.Ş. olarak İzmir tesislerimizde ürettiğimiz, ileri teknoloji Faz 5 (StageV) Yanmar motoru ile donanmış, çevre dostu Yanmar markalı traktörlerimizi, mayıs ayı itibariyle çiftçilerimizin beğenisine sunmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Konfor ve yeni nesil motor teknolojisini bir arada sunan YM347 ve YM359 modellerimiz, göz kamaştıran kompakt yapıları ve Faz 5 (StageV) emisyon sınıfı motorlarıyla tüm bayilerde yerini almaya başladı. Türkiye üretimi olarak ilk kez teslimatını gerçekleştirdiğimiz Yanmar YM serisi, İzmir Torbalı'daki fabrikamızda 47 ve 59 beygir gücüne sahip bir şekilde montaj hattından çıkıyor. Türkiye’de üretilen traktörler, Avrupa, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetleri’ne ihraç ediliyor. Yanmar Turkey Makine A.Ş. olarak, önümüzdeki dönemde tarım makineleri ve ekipmanları alanında yerelde ve ihracatta pazar payımızı büyütmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda önemli adımlar atmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 
Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı
 
Özge Yılancıoğlu Erol, Shell Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Olarak Atandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Osman arabacı 23 Haziran 2023 Cuma 19:04

Bu traktörü denemek lazım japon yaparsa iyisini yapar

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mercedes-Benz Türk’ün Yeni Yetkili Servisi Bursa Odabaşı Açıldı
Aralık 2022’den beri Mercedes-Benz Türk’ün kamyon satış bayiliğini üstlenen ...
TruckStore, Lojistik Sektörüne Güven, Araçlara Değer Veriyor
Mercedes-Benz Türk’ün 2. el araç markası TruckStore’un bu yılın ilk beş ...
Scania'nın Yeni 13 Litrelik Motorunun Başarısı Ödülle Tescillendi
Scania tarafından üretilen yeni 13 litrelik sıralı motor, endüstriyel ...
 
Hidromek İhracat Başarısı ile Bu Yıl da TİM 1000 Listesinde Yer Aldı
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan ve firmaların ...
Sampa, Automechanika İstanbul 2023'ün Şampiyonu Oldu!
Ticari araç yedek parça sektöründe önde gelen bir firma olan Sampa, Automechanika ...
Mercedes-Benz eActros300 Türkiye’de Test Edilecek
Mercedes-Benz’in ilk ağır sınıf elektrikli kamyonu unvanına sahip eActros’un ...
 
"Kara. Deniz. Hava." Mercedes-Benz, Yeni Kampanyasıyla Sürdürülebilirlik Hedeflerini Ortaya Koydu
Mercedes-Benz’in ikonik yıldızı, modern zamana taşınıyor. Markanın kara, ...
Indiana Jones, Ford'un Macera İçin Tasarlanan Explorer'ı ile Bir Araya Geliyor
Ford tamamen elektrikli yeni Ford Explorer, sinema tarihinin gelmiş geçmiş ...
Scania, Türkiye'ye Bir Üst Düzey Ziyaret Daha Gerçekleştirdi
Dünyanın önde gelen ağır ticari araç markalarından Scania’nın üst yönetimi ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonsrcnewsfahrer haberler kamyonumtreylerdikkattruck