Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Eylül 2011 Pazartesi - 17:48

YENİ CRAFTER TÜRKİYE’DE

Volkswagen Ticari Araç’ın büyük sınıf hafif ticari araç segmentindeki temsilcisi Crafter her yönüyle yenilendi. Bir önceki versiyon tamamen geliştirilerek yeniden tasarlanan Yeni Crafter; teknoloji, tasarım, güvenlik, konfor ve iç hacmindeki yenilikler ile sınıfının çok ötesinde olanaklar sunuyor ve sınıfındaki standartları yeniden belirliyor.

YENİ CRAFTER TÜRKİYE’DE

Teknoloji, güvenlik ve ekonomi bakımından standartları daha da yükselten Yeni Crafter Türkiye’de. Yenilenmiş hali ile de sınıfının en iddialı modeli olma özelliğini koruyacak olan Yeni Crafter, teknoloji, güvenlik ve ekonomi bakımından standartları bir kez daha yükseltirken, Türkiye için özel olarak geliştirilen iç dizayn ve ekipman çalışmaları, farklı model ve donanım seçenekleri ile de kullanıcıların en güvenilir ortağı olacak.

 

Güçlü ve ekonomik  motor: Yüzde 14 daha fazla tork, yüzde 12 daha az yakıt tüketimi

 

Yeni Crafter’daki dikkat çeken en önemli yenilikler, motor kapağının altında yer alıyor. Yeni Crafter’da Transporter ve Amarok’ta sunulan kendini ispatlamış Common Rail doğrudan püskürtmeli, güçlü ve yakıt yönünden verimli dört silindirli 2.0 TDI çift turbo dizel motor sunuluyor. Euro 5 egzoz emisyon standartlarına uygun yeni motoru sayesinde düşük yakıt tüketim değerlerine ulaşan Yeni Crafter, 100 kilometrede  7.9 litre ile yüzde 12 daha az yakıt harcarken, yüzde 19 oranında düşürülmüş karbon emisyon oranına sahip. Güçten taviz vermeyen Yeni Crafter’ın 163 PS güç üreten motoru, ayrıca 400 Nm ile bir önceki Crafter’a göre yüzde 14 daha fazla çekiş gücü sağlıyor. Satış fiyatı, bakım maliyeti ve düşük yakıt tüketimi de Yeni Crafter’a, ortalama yüzde 12 daha az kullanım maliyeti getiriyor. Araç, 75 litre yakıt ile yaklaşık 950 kilometre yol alabiliyor. 100 bin kilometre yakıt maliyetleri göz önüne alındığında Yeni Crafter, rakiplerinin tümünü geride bırakıyor.

 

 

Yeni Crafter, üstün performansını her türlü iklim, hava ve arazi koşullarında koruyabiliyor. Akdeniz’in sıcak ve nemli ikliminden, Doğu Anadolu’nun yüksek rakımlı coğrafi koşullarına, bozuk yollardan otoyollara kadar, Türkiye’nin tüm yol ve iklim şartlarında kullanıcısının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 

 

 

 

Donanımları göz dolduruyor: Hız Sabitleyici, Çok Fonksiyonlu Direksiyon, Vites Öneri Özelliği Yeni Crafter’da Standart!

 

Yeni Crafter’ın standart donanım ve konfor seviyesi, yeni eklenen ekipmanlarla daha da zengin.

Yeni Crafter’ın dikkat çeken konfor özelliklerinin başında yenilenen şık ve işlevsel ön konsol geliyor. Çok fonksiyonlu direksiyon, yol bilgisayarı, vites öneri özelliği,  MP3 ve CD çalarlı radyo, Aux-in girişi gibi donanım özellikleri sürücüsüne de yolcusuna da konforlu yolculuğun garantisini veriyor.

 

Yeni Crafter, tüm Volkswagen Ticari Araç modellerinde standart olarak sunulan ESP viraj dengeleme sisteminin yanında, LAC (otomatik yük uyarlama kontrolü), CBC (dönüş fren kontrolü), USC (viraj içinde savrulma kontrolü), ROM (devrilme koruması), RMI (denge kaybı koruması), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ASR (Anti Patinaj Sistemi), EBC (Motor Fren Kontrol Sistemi), BAS (fren yardımcısı), Hill Holder (Yokuş yukarı Kalkış Sistemi), dört tekerlekte disk fren, ön ve arka viraj denge çubukları, yan aynalara entegre sinyallerin de içinde bulunduğu kapsamlı standart güvenlik paketine sahip.

 

Türkiye’ye Özel İç Tasarım: Yeni Lüks Segment Koltuklar ile Yolculuklar Daha da Konforlu

 

İç dizayn ve donanım geliştirme çalışmaları, Volkswagen Ticari Araç garantisi ile Türkiye’ye özel olarak geliştirilen Yeni Crafter’ın yolcu bölümünde özel olarak tasarlanmış, üretilmiş ve sertifikalandırılmış lüks segment koltuklar kullanılıyor. Suya karşı dayanıklı Plywood taban kaplaması, daha geniş bir iç hacim sağlayan yeni dizayn türbin tavan ve yenilenmiş okuma lambaları Yeni Crafter’ın güncel tasarımı ve modern görünümünü pekiştiriyor.

 

Sınıfının En Uzun Garanti Değerleri: Yeni Crafter Mekanik Garantisi Artık 2+1 Yıl

 

Benzersiz kalite, mutlak güvenirlilik ve gerçek ekonomiyi temsil eden Alman mühendisliğinin en güçlü ürünü olan Yeni Crafter 12 yıl paslanmazlık, 3 yıl boya, 2 yıl sınırsız km + 1 yıl için 250.000 km’ye kadar sınırlı mekanik garantisi ile sınıfının en uzun garanti değerlerini sunuyor. 

Yeni motoru sayesinde bakım maliyetleri de düşürülen Yeni Crafter, düşük yıpranma payıyla, ikinci el değerini de koruyor.

 

Yeni Crafter minibüs modelleri için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları 78.730 TL’den başlarken, panelvan modelleri için başlangıç fiyatı 61.230 TL.

 

 
Iveco’dan Özgüven’e 7 adet 7 tonluk panel van
 
HYUNDAI i40’A GÜVENLİKTE 5 YILDIZ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BRİSA' NIN İLK YARI CİROSU 603 MİLYON TL
Brisa, 2011’in ilk yarısında cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde ...
Iveco’dan Koçhan’a 7 adet Trakker
Iveco’nun Eskişehir yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv Koçhanlar Maden ...
BRIDGESTONE UZUN YOL ŞOFÖRLERİ BULUŞUYOR
Bridgestone, özellikle kamyon ve tır şoförlerinin göz sağlığı için uygulamalı ...
 
BUTTON' nun 2. ZAFERİ PIRELLI PZERO İLE
Pirelli’nin İzmit’te ürettiği F1 PZero resmi lastik tedarikçisi olarak ...
michelin.com.tr yeni yüzüyle yayında
Kullanıcı dostu yeni yüzüyle dikkat çeken michelin.com.tr; ürün özelliklerinden ...
TIRSAN İSO 500’de 334’ncü oldu
İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin 500 büyük sanayi şirketi ...
 
“AKTAŞ HOLDİNG GİBİ YATIRIMCILARI ÇİN’DE GÖRMEK İSTİYORUZ”
Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80’den fazla ülkede ...
CONTİNENTAL PİSTLERE DÖNÜYOR!
Continental’in yarış ekibi 10 yıl aradan sonra otomobil yarışları alanında ...
Türk tüketicisinin elektrikli araçlara ilgisi
Deloitte’un yeni raporuna göre, Türkiye’deki tüketicilerin elektrikli ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyelkwşoförsrckamyoncutreylernewsKamyontruck