Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Haziran 2009 Salı - 00:00

Volvo FH16 700'ün İlk Teslimatı Gerçekleşti

Volvo FH16 700 ün İlk Teslimatı Gerçekleşti

Dünyanın en güçlü kamyonu Volvo FH16 700hp’nin ilk teslimatı için Norveç’in batısında petrol ürünleri uzun mesafe taşımacılığında kullanılmak üzere Spesial og Tungtransport AS Taşımacılık’a yapıldı. Spesial og Tungtransport AS Taşımacılık şirketinin sahibi Tore Aase, 700 beygirgücü ve 3150 Nm torku ile zorlu yollarda kullanılacak olan Volvo FH16 700hp’yi seçme nedenlerini şöyle açıkladı: “50 tona kadar ağır taşımacılık yapıyoruz. Bölgemizde yollar genelde oldukça dar ve uzun kilometreler boyunca eğimli. Yani her zaman çok fazla güce ihtiyacımız var. Bu gücü ve aynı zamanda yakıt tasarrufunu en ideal şekilde Volvo FH16 700 ile sağlayacağımıza inanıyoruz. Bununla beraber I-Shift şanzıman da tercih sebeplerimizden biri. Çünkü sürekli vites değiştirmek zorunda kalmamak bir şoför için çok büyük rahatlık.”

Daha yüksek güç

Firma sahibi Tore Aase, yılda 200 günü kamyonda geçiriyor. Norveç’in zorlu batı kıyılarında devam eden sürüşlerinde araçlarının gücü ön plana çıkıyor. 18 yıldır sadık bir Volvo müşterisi olan Tore Aase; “Farklı marka kamyon ve çekiciler kullandım ama Volvo’dan vazgeçemiyorum. Ayrıca Volvo bayiimden çok iyi hizmet alıyorum” diyor.

Tuve fabrikasında üretiliyor

Yeni FH16 700hp, ݝsveç’in Göteborg kenti yakınlarındaki Volvo’nun Tuve fabrikasında üretiliyor. Bu modelin farklı bir başarı göstereceğini belirten Volvo Kamyon Tuve Fabrika Müdürü Johan Jinhage;  “Dünyanın en güçlü kamyonunu üretmek ve tedarik etmek bizim işimiz olduğu için çok guruluyuz. Müşterimize ilk anahtarı teslim etmek gelecek için çok önemli bir dönüm noktası” dedi.

 
Mercedes-Benz Türk A.Ş'den Dev Filo Teslimatı
 
Araç Üretimi Dünyada Azalırken Türkiye'de Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförfahrertreylerkamyonumtruckdikkatkamyonculkwKamyon