Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
19 Aralık 2012 Çarşamba - 15:32

Ulusoy ve Varan Güvenli Seyahatten Ödün Vermiyor

Güvenli, kaliteli ve konforlu seyahat felsefesiyle yolcu taşımacılığında Türkiye’nin iki dev markası olan Ulusoy ve Varan kışa hazır. Yurdu etkisi altına alan kötü hava koşullarına karşı filolarındaki 450 otobüs ve 150 servis aracıyla kış lastiği uygulamasına geçen Ulusoy ve Varan, araç yangınlarını önlemek için de ‘Araç içi yangın sistemleri’ uygulamasını başlattı.

Ulusoy ve Varan Güvenli Seyahatten Ödün Vermiyor

Geçtiğimiz yıl Ulusoy Global Yatırımlar Holding’in Varan’ı bünyesine katmasıyla, Ulusoy Global Yatırımlar Holding’in çatısı altında bir araya gelen ve hali hazırda yollarına ayrı ayrı güçlenerek devam eden, Türkiye’nin yolcu taşımacılığı alanındaki köklü isimleri ULUSOY ve VARAN, yolcu güvenliğine yönelik yeni uygulamaları ile sektörde fark yaratmaya ve bu konuda öncü olmaya devam ediyor.

 

Son 4 ayda gerçekleştirdiği yatırımlarla hizmet ağını güçlendiren Ulusoy ve Varan Kış lastiği uygulamasını zorunlu hale getiren Yeni Karayolları Trafik Kanun tasarısının yasalaşmasını beklemeden filosundaki 450 otobüs ve 150 servis aracında kış lastiği uygulamasına geçti. Yolcu güvenliği için aldığı önlemlerle sektörde pek çok ilke imza atan iki firma ayrıca ‘Araç İçi Yangın Sistemleri’ uygulamasını da başlattı.

 

‘Herkesten Önce Hazırdık’

Karlı ve yağışlı havalarda oluşan kazaların büyük bir bölümünün hava şartlarına uygun olmayan lastikler yüzünden meydana geldiğini söyleyen Varan Otobüs Grubu Genel Müdürü İmran Okumuş, ”Yolcularımızın güvenliği bizim için her zaman birinci sırada. Ulusoy ve Varan olarak ülkemizin pek çok bölgesinin kara teslim olduğu bugünlerde Yeni Karayolları Trafik Kanun tasarısının yasalaşmasını beklemeden herkesten önce kış lastiği uygulamasını hayata geçirdik. Lassa ve Bridgestone ile bütün filomuzun lastiklerini yeniledik. Türkiye’nin dört bir yanına sefer yapan tüm araçlarımız 365 gün, 24 saat yol yardım servisi tarafından korunuyor. Bu sayede lastiklerle ilgili herhangi bir sorun, en kısa sürede gideriliyor ve yolculuk güvenli bir şekilde devam ediyor” dedi.

 

“Güvenli, Konforlu ve Kaliteli Seyahat İçin Çalışıyoruz”

Tüm araçların her sefer öncesinde tam bir teknik kontrolden geçtiğine değinen İmran Okumuş, “Araçlarımız seyir halindeyken bile hareket merkezimiz tarafından 7-24 hız kontrolünden mekanik fonksiyonlarına kadar takip ediliyor. Başta yol güvenliği olmak üzere tüm kaptanlarımıza ve birimlerimize similasyonlu eğitimler veriyoruz. Öte yandan misafirlerimizin yolculuklarının kaliteli ve konforlu geçmesi için filomuzu her geçen gün daha da büyütüyoruz. Kişiye özel koltuk arkası ekranlarımız,  sektörde bir ilk olan kahvaltı ve sıcak yemek servislerimiz, güncel film, oyun ve internet hizmetimizle konforlu ve güvenli bir seyahat imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

 

‘Otobüs Yangınlarının Önüne Geçeceğiz’

Araç içinde çıkan yangınların da yolcu taşımacılığında önemli bir güvenlik zaafiyeti oluşturduğuna ve büyük felaketlere yol açtığına dikkat çeken İmran Okumuş, Ulusoy ve Varan’ın araçlarında uygulanmaya başlanan ‘Araç İçi Yangın Sistemleri’ ile bu güvenlik zafiyetini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. Okumuş, sözlerine şöyle devam etti: “Zaman zaman yollarda yanan araç ve otobüs haberleriyle karşılaşıyoruz. Bunun en önemli sebebi yolculuk sırasında çok ısınan araç motorlarıdır. Sektörde öncü olabilecek ‘Araç İçi Yangın Sistemleri’ uygulamasıyla bu felaketlerin önüne geçmeyi hedefliyoruz.  Bu sistem motor ısınma davranışı gösterdiğinde, köpük ile motoru söndürerek, aracın yanmasını engelliyor. Yeni başlattığımız araç içi yangın sistemleri uygulamasını 2013 yılında tüm filomuza yaymayı planlıyoruz”.

 
Miles&Smiles Milleri Shell’de %50 Avantajlı
 
Taşımacılar ADR’li Tankerde Serin diyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Miles&Smiles Milleri Shell’de %50 Avantajlı
Shell ve Garanti Bankası, Miles&Smiles kredi kartlarının “Millerle Alışveriş” ...
Trafik Sorunlarını İçin Liseliler İşbaşında!
Renault tarafından düzenlenen ‘Sizin Fikriniz Sizin Projeniz’ Uluslararası ...
Continental Yine 1 Numara!
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental’in geliştirdiği yeni ...
 
Fiat Ticari Araçlarda “Yılın Fırsatı”
Türkiye hafif ticari araç pazarının lideri Fiat, Aralık ayında ticari ...
Scania ve Krone İle İşletim Maliyetleri Azalıyor
Karayolu taşımacılığı hizmeti veren firmalar, önemli bir gider kalemi ...
Jeep’ten Benzersiz Aralık Kampanyası
Tofaş çatısı altında temsil edilen ve kuruluşunun 71. yılını kutlayan ...
 
Isuzu D-Max ile Her Yere Gitmek Günde 28 TL
Haziran ayında tamamen yenilenerek pazara yeniden iddialı bir giriş yapan ...
Metro Turizm Filosuna 30 Otobüs Ekledi
Türkiye karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün lideri Metro Turizm, sektördeki ...
Merbil Koluman Kalitesine Güvendi
1990 yılında Kılıç Group'un iştiraki olarak kurulan ve Mersin Merkezli ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoför haberler trucktürkiyedikkatsrcsondakikanewskamyonum