Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Ekim 2007 Pazartesi - 00:00

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''Parlayan Sektör 'Lojistik', Küresel Düşünmek Şart''

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,  Parlayan Sektör  Lojistik , Küresel Düşünmek Şart

Yıldırım, Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin (UND) iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, taşımacılık sektörünün, ticaretin gelişmesi için önemli bir altyapı ve araç olduğunu söyleyerek, dünyada en çok parlayan sektörün lojistik olduğunu, ticaretin küreselleşmesi ile lojistiğin vazgeçilmez bir olgu haline geldiğini de sözlerine ekledi.

Taşımacılığı başlı başına bir ticaret olarak görmeye başlamanın çok büyük bir yanlış olduğuna inandığını anlatan Yıldırım, küresel rekabetin gittikçe kızıştığı dünya ticaretinde, taşımacılığa doğrudan ve dolaylı olarak engeller getirmek suretiyle bir nevi taşımacılık üzerinden ticaret yapma sürecinin başladığını ifade etti. Yıldırım, bunun çok canlı bir biçimde özellikle Türkiye'nin batısında yer alan ülkelerle yaşandığını söyledi.

Yıldırım, beş yılda taşımacılık sektöründe 3 katın üzerinde bir artış yaşandığını, bunun bütün bu zorluklara rağmen başarıldığını kaydetti. Ayrıca dünyada en çok parlayan sektörün lojistik olduğunu vurgulayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ticaretin küreselleşmesi ile lojistiğin vazgeçilmez bir olgu haline geldiğini de söyledi.

Bütün sektörlerde zaman ve para yönetiminin en öne geçmiş unsur haline geldiğini anlatan Yıldırım, seçimlerde "durmak yok, yola devam" dediklerini, her şeyin yolla başladığını ve yolla bittiğini ifade ederek, "Eskiden bütün yollar Roma'ya çıkıyordu, şimdi bütün yollar ulaştırmaya çıkıyor" dedi.

Dünya ticaretinin gerçek olmaktan çıkıp sanala doğru ilerlediğini belirten Bakan Yıldırım, ancak ne alınıp ne satılırsa satılsın, taşımanın vazgeçilmez bir unsur olduğunu, sanal olarak yapılamayacak tek işin taşımacılık olduğunu sözlerine ekledi. Yıldırım, "İşte kavga da burada başlıyor, sen mi taşıyacaksın, ben mi taşıyacağım. Bunu da oturup paylaşacağız. Artık paylaşmaya razı olmazsak hepsini kaybetme riskimiz var" diye konuştu.

 
Köksallar Sektör Temsilcilerini Bir Araya Getirdi
 
İtalya Transit Belgeleri Tükeniyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkatsondakikasrckamyonumşoförlkwnewstrucktürkiye