Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
28 Kasım 2023 Salı - 13:33

UTİKAD’ın 41. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'nin (UTİKAD), 41. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Kasım 2023 tarihinde Radisson Blu Şişli Hotel’de gerçekleşti.

UTİKAD’ın 41. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

UTİKAD’ın 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Müdür Alperen Güler’in açılışından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Qualitairsea Lojistik Hizmetleri Anonim Şirketi’nden İrfan Cebe’nin Divan Heyeti Başkanı, Nish Lojistik Anonim Şirketi’nden Tuba Kırkoç’un Divan Başkan Yardımcısı ve Wiz Lojistik Ticaret Limited Şirketi’nden İbrahim Halil Delgezenli’nin Divan Yazmanı olarak seçilmesinin ardından, toplantının açılış konuşmasını yapmak üzere UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy kürsüde yerini aldı.

 

Ayşem Ulusoy’un açılış konuşmasının ardından FIATA Başkanı Turgut Erkeskin’in FIATA başkanlığı yolculuğunu özetleyen video gösterimi yapıldı. Erkeskin’in konuşmasını takiben Ayşem Ulusoy tarafından kendisine şilt takdim edildi. 2023 yılındaki faaliyetleri içeren video sunumu öncesi Ulusoy “Dünyanın ve ülkemizin pandemiyle, çatışmalarla, küresel ekonomideki daralmayla ve doğal afetlerle sınandığı böyle bir dönem hem Yönetim Kurulu’ndaki meslektaşlarım hem UTİKAD İcra Kurulumuzu oluşturan ekibimiz hem de siz değerli üyelerimizle oluşturduğumuz sinerji olmasa herhalde aşılamazdı. Her birinize destekleriniz için, sektörümüzün önünü açacak projelerimizde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Çalışma dönemimizde sektörümüzün temsil gücünü artıracak çalışmalar yaptık, kamu idaresi birimleri ile eşgüdüm ve uyum içerisinde çalışarak sektörel taleplerimizi aktardık, üyelerle temasımızı artırdık, dernek iş süreçlerimizi belirledik, bölgelerde derneği daha aktif kıldık, üyelerimizin ve derneğimizin görünürlüğünü artırdık. Kısa süre içerisinde Lojistik Sektöründe Kadının Etkisi Raporu ve UTİKAD Akademi çalışmaları da sonlanarak sektörümüzle ve üyelerimizle buluşacak.” dedi.

 

Yıllık faaliyet raporunun sunulmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edilerek yeni dönem bütçeleri hazirun tarafından onaylandı.

 

TÜZÜK DEĞİŞİKLİKLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

UTİKAD tüzüğünde Yönetim Kurulu tarafından önerilen değişiklikler Yönetim Kurulu Üyesi Arkın Obdan tarafından Genel Kurul’un değerlendirmesine sunularak hazirun tarafından oylandı.

 

20. ve 30. YILINI TAMAMLAYAN UTİKAD ÜYELERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Genel Kurul Toplantısı’na katılarak dernek üyeliğinde 20. ve 30. yıllarını tamamlayan firmaların temsilcilerine şiltleri de takdim edildi. UTİKAD üyelerinden Alışan Lojistik A.Ş., Asel Trans Dış Ticaret Eğitim Sistemleri İmalat ve Danışmanlık Ltd. Şti., Ata Freight Line Ltd. Şti., Gefco Taşımacılık ve Lojistik A.Ş., Gruptrans Uluslararası Taşımacılık ve Tic. A.Ş., İda Uluslararası Taşımacılık Tic. A.Ş., TİT Uluslararası Nakliyat Deri Teks. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Transalkım Uluslararası Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti. ve Transhat Uluslararası Taşımacılık Tic. Ltd. Şti. UTİKAD üyeliğinde 20. yıllarını tamamlarken Advance Uluslararası Nak. ve Tic. Ltd. ile Çelebi Hava Servisi A.Ş. 30. yıllarını tamamladı. Toplantıya katılan firmalara şiltleri UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve Başkan Yardımcısı Bilgehan Engin tarafından tarafından takdim edildi.

 

AHMET KARTAL BAŞARI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Lojistik sektörüne önemli katkılar sağlayan merhum Ahmet Kartal anısına her yıl verilen başarı ödülleri bu yıl da 2022-2023 eğitim dönemini bölüm birincisi olarak tamamlayan mezunlara UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Üniversiteler Odak Grubu Koordinatörü Yüksel Kahraman tarafından verildi.

 

BİLGEHAN ENGİN: DEVRALDIĞIMIZ MİRASIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

 

Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimlerde UTİKAD Yönetim Kurulu ile Denetim, Disiplin ve Tahkim Kurulu üyeleri belirlendi. Oy birliğiyle seçilen Yönetim Kurulu’nu temsilen teşekkür konuşması yapan Bilgehan Engin “Yönetim Kurulu olarak, alacağımız sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek ve üyelerimiz için değer yaratmak adına üyelerimizle eşgüdüm ve uyum içerisinde, demokratik ve katılımcı bir ruhla ülkemiz, sektörümüz ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kırk yıla yaklaşan tarihiyle UTİKAD hem uluslararası hem de ulusal alanda lojistik sektörünün referans noktası haline geldi. Çok önemli bir mirası devraldığımızın farkındayız. Bu farkındalık derneğimizin misyon ve vizyonu doğrultusunda bizleri motive edecek.” dedi. UTİKAD 41. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, söz alan üyelerin dilek ve temennilerini dile getirmesiyle sona erdi.

 
Türkiye ve Birleşik Krallık, Serbest Ticaret Anlaşması'nın Kapsamını Genişletmek İçin Müzakerelere Hazırlanıyor
 
DepOrtak, 8 Ayda 900 Bin M2 Kapasiteye Ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TET Global Lojistik, İki Sürücüsüyle UND - IRU Sürücü Ödüllerine Layık Görüldü
TET Global Lojistik, UND - IRU Sürücü Ödülleri'nde iki önemli başarıya ...
Teknoloji Odaklı Fulfillment Şirketi OPLOG 10 Yaşında
OPLOG Kurucusu ve CEO’su Halit Develioğlu: “Yeni nesil bir fulfillment ...
Hubtic ile Pledge, Kapsam 3 Emisyonları Kapsamında İş Birliği Yaptı
Dijital lojistik şirketi Hubtic, şirketlerin lojistik faaliyetlerinden ...
 
Sektörü İçin Çalışan UND, Türkiye’nin İhracat Hedefinin Güvencesi!
UND Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, 2024-2026 Strateji Planı’nı ...
Lojistikte Yükselen Trend; Yeşil Lojistik
Son yıllarda artan doğal kaynak yetersizliği ve iklim değişikliği gibi ...
MNG Kargo 10 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
MNG Kargo’nun, sürdürülebilirlik çalışmaları doğrultusunda Ege Orman Vakfı ...
 
Aras Kargo’dan Türkiye’de Bir İlk: Kargonu Esnaftan Gönder
Türkiye'nin lider kargo şirketi Aras Kargo, müşteri deneyimine yönelik ...
DKV Mobility Yakıt ve Servis Kartlarında NFC Çip Teknolojisine Geçiyor
Yeni teknolojiyle temassız işlem yapılabilecek, POS sistemi kapalı bile ...
Mars, 5. Kez Türkiye’nin En Etik Şirketlerinden Biri Oldu
Mars Logistics, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından her yıl ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler sondakikafahrerbusşofördikkatsrcKamyonkamyoncu