Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Mayıs 2007 Cuma - 00:00

UND 'den ayrılan üyelere ilişkin açıklama...

UND  den ayrılan üyelere ilişkin açıklama...

ݝstişare Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımdan bir  kısmın üyesi olduğu kuruldan istifa etmiş olduklarını ve bu konudaki dilekçelerini sizlerle paylaştıklarını öğrenmiş bulunmaktayız. 

ݝstişare Kurulunda seçili bulunan arkadaşlarımızdan bazılarının istifasına sebep olarak  gösterdikleri 17.04.2007 tarih taşıyan ve imzalanması süre aldığı için 26.04.2007 günü akşamı faksla Genel Sekreterimize , 27.04.2007 tarihindeki Yönetim Kurulunda gündeme alınmasını istedikleri yazıları ; ‘’Tüzüğümüz gereği ݝstişare Kurulu’nun tam oluşmaması sebebiyle gündeme alınmamıştır. Tüzüğümüz ݝstişare Kurulunun Genel Kurul’da seçilecek olan 14 üye ve Yönetim Kurulu tarafından ilk Yönetim Kurulu Toplantısında tesbit edilecek ve taşımacılık sektörü dışındaki 5 kişiden oluşur’’, şeklindeki yapılanması nedeniyle bu kurulun tam oluşmadığı ve bir toplantıda tesbit edilen 5 yeni üye ile birlikte hareket etmeleri gerektiğinden bahse konu dilekçe bir sonraki Yönetim Kurulunda  görüşülmek üzere kayda alınmıştır. 

Tüzüğümüzden doğan bu tür gelişmelerin arkadaşlarımız tarafından yanlış algılandığı düşüncesi ile bu davranışlarını gözden geçireceklerini ümit etmekteyiz. 

Tüm sektörün bir arada hareket etmesi gerektiğini savunan Yönetim Kurulumuz bu tür davranışların sektörümüze vereceği zararların da  bu arkadaşlarımız tarafından dikkate alınacağını umut etmekteyiz. 

 
Genç Avrupalı Tır Sürücüleri Yarışması Ankara Etabı Tamamlandı
 
UND 'de On Kişi Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtreyler haberler truckdikkatbuskamyoncunewssrc