Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
10 Ağustos 2012 Cuma - 11:15

UND Sektörü Ankara’da Bir Araya Getirdi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinin Ankara ayağı 8 Ağustos’da Rixos Otel’de gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Talat Aydın Uluslararası Nakliyeciler Derneği Ruhi Engin Özmen, TOBB UND Lojistik Yatırım AŞ Genel Müdürü Selçuk Yılmaz ve UND üyelerinin katıldığı iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

UND Sektörü Ankara’da Bir Araya Getirdi

“Sektörümüz Vazgeçilmez Bir Öneme Sahiptir”

Rixos Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan UND Genel Başkanı Ruhi Engin Özmen geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek UND’nin faaliyetlerinden ve hedeflerinden bahsetti. Ülkenin ekonomisi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ulaştırma ve lojistik sektörümüz ülkemizin ekonomik kalkınması, vatandaşlarımızın refahı ve yaşamın bütünü içerisinde vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Sektör öylesine önemli bir sektördür ki adeta ekonomimizi genel gidişatını hem belirliyor hem de onun temel sıhhatinin en temel göstergelerinden biri olarak izleniyor.”

“İşbirliğimiz Sürmektedir”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile yapılan işbirliğine de değinen Özmen “Geçtiğimiz bir yılda baktığımızda mevzuat konusunda karşılıklı görüşmelerimizin sonucunda sektörümüzün çalışmalarını kolaylaştırmak adına hayata geçirdiğimiz mevzuat iyileştirmelerinden ülkemizde yepyeni bir tehlikeli madde taşımacılığı sistemine geçişe kadar geniş bir yelpazede Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile işbirliğimiz sürmektedir.” dedi. Özmen sözlerine şöyle devam etti: “Dünya’da henüz başarılı örneği çok fazla olmayan inter model taşımacılığı Türkiye’de gelişmesini sağlamayı amaçlayan Türkiye-İspanya Eşleştirme Projesi’nde Bakanlığımızın sektörümüz ile çok yakın bir etkileşim içerisinde olduğunu görüyoruz. Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız olmak üzere tüm ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli katkıları sayesinde 2012 yılında sektörümüz önemli milatlar yaşadı.”

Sektör Desteklenmeye Devam Edecek

Yemeğe katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş da yaptığı konuşmada iftar organizasyonunu düzenleyen UND mensuplarına teşekkür ederek “Bu mübarek günde bizlerin biraya gelmesine vesile olan değerli başkanımıza ve UND mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin son zamanlarda gösterdiği gelişmelere paralel olarak uluslararası taşımacılıkta ve nakliyecilikte çok büyük mesafe kat edildiği muhakkak. Burada hiç şüphesiz kendine geliştiren çok büyük hamleler yapan ve kendini yenileyen UND’nin katkıları çok büyüktür. Bu nedenle kendilerini tebrik ediyorum. Bizlerde bakanlık olarak bugüne kadar gerek mevzuat gerekse alt yapı noktasında bu sektörümüzün işlerini kolaylaştıracak çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.”

“Aynı Zamanda Duygu Taşımaktalar”

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de yaptığı konuşmada nakliyecilerin çok önemli bir görev yaptıklarını dile getirdi. Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olduklarını belirterek şunları söyledi ve şöyle dedi: “UND’nin geçmişinden bu güne kendini geliştirerek ortaya koyduğu sektörel faaliyetleri tanıtım filminde izledik. UND ülkemizin ekonomik ayağının çok önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Ülkemizi dışarıya taşıyan dışarıyı ülkemize taşıyan bir işin sahibi olarak nakliye sektörü Türkiye’yi istese de istemese de Ankara’dan görmenin yanında Almanya’dan da görmek, Amerika’dan da görmek, Japonya’dan da görmek, Moskova’dan görmek durumunda olduğu için bu ülkeyi dışarıdan da görerek; önemini ve güzelliğini fark eden bir kesimi oluşturmaktadır, nakliye ve ulaştırma sektörümüz. Ve eminim ki nakliyecilerimiz sadece mal taşımamakta, yük taşımamakta aynı zamanda duygu taşımakta aynı zamanda aynı zamanda ülkenin değerlerine yönelik gerçekleri anlama noktasında farklı bakış açılarına sahip bir sektörü oluşturmaktadır. Ben sizlerin naciz misafirlerinizden biri olarak aranızdayım. Bugünün iftarını sizlerle beraber yaptık aynı sudan içtik aynı zeytinden orucumuzu açtık, Allah kabul etsin, Allah tekrarına erdirsin, birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazanlara ulaştırsın diyorum.”       

Konuşmaların ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş’a, UND sponsoru Vodafone Temsilcisi Vedat Böler’e ve TOBB UND Lojistik Yatırım AŞ Genel Müdürü Selçuk Yılmaz’a plaket verildi.

 

 
Truckstore Eskiyi Aldı, Mercedes Yenisini Verdi..
 
Gürnak Lojistik FiloTIR Kiralama ile Yeni Projelere Hazır
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Truckstore Eskiyi Aldı, Mercedes Yenisini Verdi..
Kartaş Tenda Lojistik Araç Filosunu Actros 1844 İle Güçlendirdi Samsunda ...
Lastik Bakımı İle Hayata Ve Yola Daha Sıkı Tutunun
Dünyada meydana gelen trafik kazaları her yıl 1,2 milyon kişinin ölümüne ...
Duble yollara, duble denetim şart
Türkiye’de 20 yıllık kullanım süresine göre inşaa edilen yolların ömrü ...
 
ÇARŞAMBA BELEDİYESİ “AXOR” DEDİ…
Çarşamba Belediyesi’nin 5 adet inşaat aracı ihalesini Mengerler Ticaret ...
Michelin, Citroen Pilotu Sebastien Loeb’i Finlandiya’da Zirveye Taşıdı
Motorsporları tutkunlarının büyük bir heyecanla takip ettiği Dünya Ralli ...
Sınır Geçiş İşlemleri Kolaylaşıyor
Eşyanın Sınırlardaki Kontrollerinin Uyumlaştırılmasına İlişkin Uluslararası ...
 
ATP Resmi Gazete’de Yayınlandı
Bozulabilir Gıda Maddelerinin Uluslararası Taşımacılığı ve Bu Taşımacılık ...
UBAK’tan Bayram Genelgesi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel ...
İtalya 2. Dönem Belge Durumu
Uluslararası Nakliyeciler Derneği resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
error code: 524
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwtrucktreylerdikkatfahrerbussondakikanewskamyonum