Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Nisan 2011 Çarşamba - 10:03

ULUSOY'UN TERCİHİ YİNE VOLVO!

Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Ulusoy, teslim aldığı toplamda 32 adet Volvo Kamyon ile filosunu genişletiyor. Ulusoy Holding bünyesindeki Ulusoy Uluslararası Nakliyat ve Ulusoy Seyahat Nakliyat, bu defa Volvo Kamyon’un FH13 4x2, 420 HP modelini tercih etti.

ULUSOY UN TERCİHİ YİNE VOLVO!

Öncü hizmetlerini tüm sektörün takip ettiği Ulusoy Uluslararası Nakliyat, ailenin baba mesleğini 1957 yılında şirketleştirmesiyle kuruldu. Türkiye’nin dış ticaret ortakları arasında karayolu bağlantısı olan tüm ülkelere yönelik hizmet sunan Ulusoy Uluslararası Nakliyat ve Ticaret A.Ş. güçlü hizmet ağı sayesinde yurtdışında da sektörün en çok tercih edilen firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her türlü ürünün en iyi hizmetle taşındığı Ulusoy Uluslararası Nakliyat, ürün özelliklerine göre tasarlanmış çevre dostu araçları filosu için tercih ediyor. Ulusoy Uluslararası Nakliyat teslim aldığı 30 adet FH13 4x2, 420 HP model Volvo Kamyon ile yıllardır ödün vermedikleri yüksek kalitedeki hizmetlerine devam ediyor.

Ulusoy Seyahat Nakliyat ve Ticaret A.Ş. ise enerji taşımacılığında uzman bir kuruluş olarak en üst standartlarda üretilmiş, akaryakıt taşımaya yönelik özel donanımlı, uydu takip sistemli araçlar ile güvenli sevkiyatları en hızlı şekilde sağlıyor. Tehlikeli ve hassas maddelerin taşınmasında ulaşılan uzmanlık seviyesiyle Ulusoy Seyahat Nakliyat, teslim aldığı iki adet FH13 4X2 Volvo Kamyon ile yatırımlarını sürdürüyor.

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding bünyesindeki şirketlerde toplam 141 adet çekici bulunuyor ve bunların 117 adedi Volvo Kamyon markasını taşıyor. Filolarını genişletmek için alınan Volvo Kamyon’ların teslimatına Ulusoy Uluslararası Yatırım HoldingYönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Satınalma Direktörü Rıdvan Kanbak, Ulusoy Otomotiv Genel Müdürü Ali Ulusu, Ulusoy Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Göksel katılırken, Volvo Kamyon adına da Volvo Kamyon Ürün Destek ve Lojistik Müdürü Özkan Çelik hazır bulundu.

Ulusoy: 2011 yılı içinde 30 adet Volvo Kamyon daha alacağız!


Teslimat sırasında yaptığı açıklamada Alican Ulusoy;“Volvo Kamyon ile yıllardır var olan iş ortaklığımız, bize sunulan kalite ve ihtiyaçlarımıza yönelik tasarımlar sayesinde sağlam bir temele dayanmaktadır. Her zaman en iyiyi hedeflediğimiz sektörde öncü bir kuruluş olmanın zorluğunun ve sorumluluğunun farkında olarak yatırımlarımızı yapıyor ve tecrübeyle sabit Volvo Kamyon kalitesinden vazgeçmiyoruz. Bu nedenle de bu teslimat dışında 2011 yılında Volvo Kamyon’dan 30 adet araç daha teslim alacağımızı belirtmek ve karşılıklı güven üzerine inşa ettiğimiz iş ortaklığımızın uzun yıllar boyunca devam edeceğine olan inancımı pekiştirmek istiyorum” dedi.

Volvo Kamyon’dan teslimata katılan Volvo Kamyon Ürün Destek ve Lojistik Müdürü Özkan Çelik de “ Ulusoy Uluslararası Yatırım Holdingi kalitesini ortaya koymuş, hayata geçirdiği projelerle her zaman sektörde örnek alınmış bir kurum ve Türkiye ekonomisine katma değer katan önemli oyuncudur. Yurtdışında da son derece prestij sahibi olan bu büyük firmanın bir numaralı tercihi olmak Volvo Kamyon olarak bizlere gurur veriyor. Bu sayede Volvo Kamyon olarak değerimizi Ulusoy Uluslararası Nakliyat ve Ulusoy Seyahat Nakliyatla göstermiş oluyoruz. Bu uzun soluklu iş ortaklığının gelecek nesillerde de devam etmesini karşılıklı olarak temenni etmekteyiz” dedi.

 
SURİYE TAŞIMALARINDA SON DURUM!
 
ÜÇ ARAÇTAN İKİSİ 10 YAŞIN ÜSTÜNDE
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Misafir 2 Ekim 2011 Pazar 18:06

cok güzel anlayış volvo tır cok güvenilır arac

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SURİYE TAŞIMALARINDA SON DURUM!
UND SURİYE TAŞIMALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI:
FIA AVRUPA KAMYON YARIŞI
Schaeffler Automotive Aftermarket MKR Teknoloji Kamyon Yarış Takımına ...
TÜRK EKİPLER ALMANYA’DA SHELL ECO-MARATHON’DA YARIŞACAKLAR
Royal Dutch Shell’in, sürdürülebilir enerji konusunda bilinç yaratmak ...
 
Und'nin Suriye ve Ürdün Arasındaki Sınır Kapısı Hakkında Duyurusu
Und’nin üyeleri için yaptığı duyuru şu şekilde;
Baraja uçan otomobil 4 kişiye mezar oldu
Arnavutköy’de içinde 4 kişinin bulunduğu öğrenilen otomobil aşırı hız ...
Çukurova Otoshow'un ilk açılışı yapıldı
Adana'da düzenlenen Çukurova Otoshow Fuarı'nın ilk açılışı, Vali İlhan ...
 
TEMSA'DAN AVENUE EĞİTİMİ
Temsa, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Avenue şoförlerine ...
Anadolu Isuzu Turizm Taşımacıları yemeği
Turizm Taşımacıları Derneği üyeleri Anadolu Isuzu’nun düzenlediği öğle ...
Vizeler kalktı, iş dünyası Rusya pazarında hedef büyütüyor
Rusya-Türkiye arasında bir aya kadar karşılıklı ziyaretlerde vizelerin ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikadikkat haberler buslkwkamyoncuKamyonsrctruck