Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
23 Ağustos 2022 Salı - 15:54

Türkiye Basketbol Federasyonu ile TotalEnergies İstasyonları İş Birliği Devam Edecek

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TotalEnergies İstasyonları Türkiye arasındaki sponsorluk anlaşması yenilendi. Bu anlaşmayla birlikte TotalEnergies İstasyonları, Basketbol Milli Takımlarının ana sponsoru olarak 3 yıl daha Türk basketboluna desteğini sürdürecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile TotalEnergies İstasyonları İş Birliği Devam Edecek

İmza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri, TotalEnergies İstasyonları yöneticileri, A Erkek Milli ve A Kadın Milli Takımlarımızın kaptanları ve basın mensupları katıldı.
 
İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızın Avrupa ikinciliği ile basketbolu konuştuğumuz güzel bir yazın ardından yine basketbol heyecanını her yerde yaşamaya devam edeceğimiz bir döneme giriyoruz. Önce erkeklerde Dünya Kupası eleme maçları oynayacağız, sorasında ise Avrupa Şampiyonası’nda madalya mücadelesi vereceğiz. Hepimiz heyecanlıyız. Perşembe günü Letonya’da bir karşılaşmamız olacak. Pazar günü de şu an içinde bulunduğumuz Sinan Erdem Spor Salonu’nda Sırbistan ile önemli bir maça çıkacağız. A Kadın Milli Takımımız da ilk iki maçını kazanarak güzel bir başlangıç yaptığı Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Kasım ve Şubat aylarında kritik maçlar oynayacak. Gerek sporcularımıza gerek de teknik ve idari yöneticilerimize inancımız tam. Tüm Türkiye’nin de onları gönülden destekleyeceğine eminiz. En büyük arzumuz kazanacağımız nice zaferlerle ülkemizi gururlandırmak olacaktır. 

Hepinizin bildiği gibi milli formayı taşımak bir onur ve milli bir sorumluluktur. Bu formayı taşıyan hem kadın hem de erkek sporcularımız bu bilincin fazlasıyla farkında olarak gerekli mücadeleyi sergilemekten asla çekinmezler. Ellerinden geleni fazlasıyla sahaya yansıtır, taşıdıkları Ay-yıldızlı formanın hakkını vermeye gayret gösterirler. Aynı şekilde millilerimizi destekleyen markalar da bizim bu yolda en değerli yol arkadaşımız olmaktadır. Milli formamızın değerli sponsorlarından TotalEnergies İstasyonları ile 2019 yılında başlayan anlaşmamızı yeniliyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sponsorluk anlaşmalarımızı sadece maddi bir destek olarak görmüyor, tüm ülkeyi saran kocaman bir ailenin sırtımızda güvenini ve desteğini hissediyoruz.
 
TotalEnergies İstasyonları geçirdiği dönüşüm ve yeni yaklaşımıyla, temiz enerji ve sürdürülebilirlik alanında öncü bir kurum olmuştur. Türk basketboluna duydukları güven ve spora destekleri; sektöründe öncü olmanın yanında örnek bir kuruluş olduğunun da ispatıdır. Basketbolun birleştirici gücü, olumlu enerjisi, rekabet azmiyle birlikte; TotalEnergies’in sürekli gelişen, yenilikçi ve sürdürülebilir vizyonu her iki markanın gücüne güç katacaktır. Bu anlaşmanın devamı hususunda emek veren tüm yönetici arkadaşlarımıza ve burada şahsen bizimle olup bu birlikteliği kutlayan OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Sayın Yüksel Yılmaz’a ve TotalEnergies Genel Müdürü Sayın Tolga Işıltan‘a teşekkür ediyor, TotalEnergies İstasyonlarına aramıza hoş geldiniz diyorum.” dedi. ”
 
OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, “Türkiye Basketbol Federasyonu ile TotalEnergies İstasyonları, Türkiye’nin Milli Basketbol Takımlar düzeyinde sahip olduğu iş birliğini yeniliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hem kadın hem de erkek Milli Takımlarımız, TotalEnergies İstasyonları’ndan da aldığı enerjiyle bugüne kadar bizlere sayısız zaferler ve gururlar yaşattı. Hem bu zaferlere yenilerini eklemek hem de ülkemiz basketbolunun güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla TotalEnergies İstasyonları Türkiye olarak 2025 yılına kadar Enerjisi Güzel Takımımızın yanında olacağız. Türkiye’deki tüm TOTAL İstasyonları TotalEnergies İstasyonlarına dönüşürken Basketbol Milli Takımlarımızın yeni logomuzla markamızı temsil edecek olması bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. Bu vesile ile Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu’na, onun nezdinde tüm Basketbol Federasyonu’na ve sporcularımıza; TotalEnergies İstasyonları olarak desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz OYAK ve Genel Müdürümüz Sayın Süleyman Savaş Erdem’e ve elbette süreçte görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepimiz için övünç kaynağı olan basketbolcularımıza önümüzdeki müsabakalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.”
 
2025 yılı sonuna kadar devam edecek anlaşma kapsamında TotalEnergies İstasyonları Türkiye, Basketbol Milli Takımlarını üç yıl boyunca destekleyecek.

 

 
Veri Manipülasyonu: Toyota’nın Yan Kuruluşu Hino, Kamyon Teslimatlarını Durdurdu
 
ZF, Otobüs Filolarını ZF Bus Connect ile Araç Veri Sistemlerinin Gücüne Bağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TotalEnergies Yeni Reklam Filmiyle Marka Dönüşümünü Anlatıyor
OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde hizmet veren Güzel Enerji’nin TOTAL İstasyonları ...
Benzine İndirim, Motorine Zam
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 79 kuruş zam, ...
Petrol Ofisi’nde Yeni Genel Müdür Ataması Gerçekleşti, Selim Şiper Yönetim Kurulu’na Katıldı
Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, ...
 
Aytemiz’den, Motorcu Dostu İstasyon
Aytemiz’in dünyada bir ilke imza atarak geliştirdiği Motorcu Dostu İstasyon’da ...
Petrol Ofisi, Brandverse Awards Evreninden 5 Ödül Birden Aldı
Social Media Awards Turkey, 6’ncı yılında dijitaldeki en başarılı marka ...
Benzine İndirim Geldi!
Son dönemde akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından bu gece yarısından ...
 
SOCAR, Romanya’ya Yatırım Yapacağını Duyurdu
Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Romanya'ya 69 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu.
Total İstasyonları’nın Totalenergies’e Dönüşümü Başladı
TOTAL İstasyonları’nın tüm dünyada TotalEnergies’e dönüşümü Türkiye’de ...
Petrol Ofisi, Toptan Satışlar Bayileri ile ‘Yaza Merhaba’ Dedi
Petrol Ofisi, toptan satışlar bayilerinin katılımıyla İstanbul Boğazı’nda ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busnewstrucksrcKamyonfahrertürkiyedikkat haberler