Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
8 Kasım 2023 Çarşamba - 16:52

TürkTraktör Faz 5 Emisyonlu En Yeni CASE İş Makinelerini Hazır Beton Fuarı’nda Sergiliyor

İş makineleri sektöründeki yatırımlarını her geçen gün artıran TürkTraktör, CASE markalı en yeni iş makineleriyle İstanbul’daki Hazır Beton Fuarı’nda yerini aldı. 8-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda, TürkTraktör’ün Faz 5 emisyon seviyesindeki ürünleri inşaat sektörünün beğenisine sunuluyor. CASE 821G Lastikli Yükleyici, CASE SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici ve Fleetpro, TürkTraktör standında ziyaretçileri bekliyor.

TürkTraktör Faz 5 Emisyonlu En Yeni CASE İş Makinelerini Hazır Beton Fuarı’nda Sergiliyor

TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Hazır Beton Fuarı’nda 180 yılı aşan köklü tarihe sahip CASE marka iş makineleriyle yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Ertekin, “TürkTraktör olarak 10 yıl önce başladığımız iş makineleri alanındaki faaliyetlerimize, ‘Şehirleri Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacımıza paralel olarak ürün ve hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlemiş olduğu Hazır Beton Fuarı’nda Faz 5 emisyon seviyesindeki 821G Lastikli Yükleyicimiz, SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyicimiz ve sektörümüz için çok önemli olan satış sonrası hizmetlerimizden FleetPro marka yedek parça ürünlerimizi sergiliyoruz. TürkTraktör İş Makineleri ekiplerimiz, bayi ve yetkili servislerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bu odağımız, ortaya koyduğumuz başarının en önemli göstergesini oluşturuyor. Özellikle hazır beton tesislerinde kullanım için oldukça elverişli olan fuarda sergilediğimiz ürünlerimizi incelemek üzere tüm katılımcıları standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz.” dedi.

 

CASE Lastikli Yükleyici Ürün Grubunda Kampanya

TürkTraktör, Hazır Beton Fuarı’na özel olarak kampanyalar sunuyor. Fuar alanındaki TürkTraktör standını ziyaret edenler CASE G Serisi Lastikli Yükleyici grubu özelindeki kampanya detaylarına ilişkin bilgi alabiliyor.

 

CASE Standında Sergilenen İş Makineleri Hakkında;

 

CASE 821G Lastikli Yükleyici

CASE 821G model Lastikli Yükleyiciler, güçlü performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle inşaat ve madencilik sektörlerinde öne çıkıyor. Yüksek performansı yakıt verimliliğiyle birlikte sağlayan CASE 821G Lastikli Yükleyiciler, Faz 5 emisyon seviyesindeki FPT motorlarıyla pazara sunuluyor. 

 

Gelişmiş hidrolik sistemleri, seri çevrim süreleriyle operatörlere hassas kontrol imkanı tanıyan CASE 821G, sağlam ve dayanıklı tasarımıyla zorlu çalışma koşullarında uzun ömürlü ve güvenilir bir performans vadediyor. Konfor ve güvenliği ön planda tutan yeni nesil operatör kabini, gürültü ve titreşimi azaltarak uzun çalışma saatlerinde operatörün yorgunluğunu en aza indirirken, yüksek performanslı klima sistemi ise ideal bir çalışma ortamı sağlıyor.

 

Yeni dokunmatik ekran sayesinde operatör tüm makine işlevlerine hızlı bir şekilde erişebiliyor. Operatör, makineye entegre olarak sunulan kantar sistemiyle kova üzerine alınan malzemenin miktarını takip edebiliyor. Farklı malzemelerin karıştırılması gereken uygulamalarda kantar sistemi zamandan tasarrufla öne çıkıyor.   

 

CASE SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyici

Faz 5 emisyon seviyesindeki en güncel motora sahip CASE SV280B Nokta Dönüşlü Mini Yükleyiciler, kompakt yapısı ve yüksek manevra kabiliyeti ile üstün performans, ergonomi ve verimliliği bir arada sunuyor. 

 

Yenilikçi tasarımı, artırılmış teknolojik özellikleri sayesinde dar alanlarda, zorlu koşullarda optimum dönme yeteneği sağlayarak kullanıcıların en zorlu iş sahalarında etkili ve hassas manevra yapmalarına imkan tanıyor. CASE SV280B, yüksek taşıma kapasitesi, seri çevrim süreleri sayesinde iş verimliliğini de artırıyor. 

 

CASE SV280B kolay erişilebilir bakım noktaları, hızlı servis erişimi ile iş sahiplerine düşük işletme maliyetleriyle kesintisiz çalışma avantajı sağlıyor. Farklı ataşmanlar ve sektöre özgü ekipmanlar ile her türlü iş tipi için uygun olan CASE SV280B, kullanıcı dostu kabini, ergonomik tasarımı ve geniş görüş açısı ile konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı yaratıyor.

 

Satış Sonrası Projeler Hakkında;

 

Fleetpro

Paletli ekskavatörlerin alt takımları, hidrolik pompa revizyon ve ISUZU motor revizyon malzemelerini kapsamaktadır. 

 

 
Ekimde İhracat Şampiyonu Otomotiv Endüstrisi!
 
"Tahıl Girişimini Canlandırmak Zor"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekimde İhracat Şampiyonu Otomotiv Endüstrisi!
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre ...
Afet Treyleri, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı’nda Sergileniyor
Afet Treyleri 8-11 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ...
PETRONAS Madeni Yağlar Selenia Motor Yağı Serisini Yeniledi
Selenia motor yağları, otuz yılı aşkın teknik birikim ve otomotiv deneyimiyle ...
 
Prometeon Türkiye İle Beypiliç İş Birliğine Başlıyor
Prometeon Türkiye ve Beypi A.Ş arasında imzalanan anlaşma ile Beypiliç’in ...
Brisa 2023 Yılının İlk Dokuz Ayında Güçlü Finansal Performansını Sürdürdü
Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki olan Türkiye lastik ...
Yeni Volvo Ex30 En Kompakt Ve En Güçlü, Tamamen Elektrikli Suv
Tamamen elektrikli yeni Volvo EX30, daha büyük Volvo SUV özelliklerine ...
 
Ford Otosan’dan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına Yakışan Yatırım: "Geleceğin Fabrikası"
Ford Otosan, otomotiv endüstrisinin sürdürülebilir ve teknolojik dönüşümüne ...
E-Mobilite Dünyasının Geleceği Go Green Türkiye’de Şekilleniyor
Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarı Go ...
100.Yıl Coşkusu Bolu’da Yaşandı
Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel, Bolu’da düzenlenen Petrol Ofisi Maxima ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
srcfahrerdikkattürkiyebuslkwsondakikanewsşoför