Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
5 Nisan 2023 Çarşamba - 17:09

Tüm Filosu Tırsan Treyler Olan Vector Global Lojistik'e Bir Teslimat Daha

Güvenilir lider Tırsan; Almanya, Fransa, Polonya ve Hollanda’ya genel kargo ve halı başta olmak üzere özel taşımacılık yapan, sektörün güçlü girişimcisi Vector Global Lojistik’e 5 adet T.SCS X+ teslim etti. Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını tam karşılayan Güvenilir lider Tırsan Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimatlara hız kesmeden devam ediyor.

Tüm Filosu Tırsan Treyler Olan Vector Global Lojistik e Bir Teslimat Daha

 

Tırsan SCS X+’lerin teslimat törenine Vector Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Başkara ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Orkun Demir katılım gösterdi.

Doğru Olduğunu Bildiğimiz Yatırımı Güvenle Tekrar Ettik Gerçekleştirilen törende yaptıkları yatırımı değerlendiren Vector Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Başkara, “Tırsan’ı tanımanın ve bilmenin ötesinde filomuzun tamamı Tırsan treylerlerden oluştuğu için kaliteyi birinci dereceden tecrübe ettik. Avrupa’ya yaptığımız genel kargo ve halı taşımaları için Tırsan’ı tercih etmiş ve Tenteli Perdeli ürün grubundaki avantajlarını birebir yaşamıştık. Yeni yatırım kararı aldığımızda da yine en doğru yatırımın Tırsan ile olacağından emindik. İlk değerlendirmeyi treylerlerin operasyonumuza ve lojistik anlayışımıza olan uyumu üzerinden yaptık. Aracın, Code XL yük güvenliği sertifikasına sahibi olması ve yük bağlama fonksiyonlarının zenginliği yük güvenliğini en üst seviyeye çıkarmamızı sağladı. Ayrıca, çatı kaldırma imkanının olması ve 4 baba seçeneği ile de operasyonlarımızı hızlandırdık. Tırsan SCS X+’ın güçlü üst yapısı ve KTL kaplı şasisi ile uzun ömürlü bir yatırım olduğunu biliyoruz. Filomuzu genişletirken daha önce olduğu gibi Tırsan’ı tercih ederken içimiz çok rahattı. Satış sonrası hizmetler konusunda gerek servis gerekse yedek parça operasyonlarında Tırsan’ı her zaman yanımızda gördük. Kendi müşterilerimizle kurduğumuz sürdürülebilir ve uzun soluklu iş ortaklığını, aynı zamanda treyler konusunda çözüm ortağımız olan Tırsan’dan da görmek, doğru yatırımı yaptığımızın en büyük göstergesi oldu. Bugün de daha önce Tırsan ile yaptığımız yatırımın doğru olduğunu bilerek, Tırsan’a duyduğumuz güven ile tekrar ettik” sözleriyle yaptıkları yeni yatırımı değerlendirdi.

Ortak Noktamız Sürdürülebilir İş Birliği Törende Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Orkun Demir de açıklamalarda bulundu, “Vector Global Lojistik ailesine ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yunus Başkara’ya Tırsan’a duydukları güven için teşekkür ediyoruz. Daha önce yaptıkları yatırımlarda hem treylerlerimizin kalitesini birinci elden tecrübe ettiler, hem de satış sonrası noktasında Tırsan’ın gücünü ve uzmanlığını yaşadılar. Firmanın, yeni yapmış olduğu yatırım kararlarında da Tırsan’ın tercih etmesi, Tırsan ve Vector Global Lojistik’in sürdürdüğü başarılı iş ortaklığını daha da güçlendirecektir” dedi.

 

 
DAF, Yeni Nesil Mesleki Kamyon Serisini Piyasaya Sürüyor
 
Bursa Nilüfer Belediyesi Kamyon ve İş Makinesi Kiralayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otokar’dan Bursa’ya 56 Adet Centro Teslimatı
Türkiye'nin lider otobüs üreticisi Otokar'ın belediyeler ve halk otobüsleri ...
Oakville’in Dar Sokakları Karsan E-Jest’lerle Elektriklendi
Globalleşme hedefiyle ürün gamını sürekli yenileyen Karsan, Avrupa’daki ...
MAN Doğudan-Batıya Teslimatlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: MAN’dan İzmir ve Bingöl Firmalarına 5 Adet Ödüllü Lion’s Coach Teslimatı
Seyahat sektöründe ödüllü otobüsleri ile fark yaratan MAN, Türkiye’nin ...
 
Man Yardımlarına Hız Kesmeden Devam Ediyor: Deprem Bölgesine, 5 Adet Özel Donanımlı Acil Müdahale Ve Yangın Söndürme Aracı
Depremin ilk gününden itibaren ilgili kurum ve kuruluşların koordinesinde ...
Karsan, 272 Adetlik Dev Araç Teslimatını Tamamladı!
Yüksek teknolojili ürünleriyle toplu taşıma sektörünün dönüşümüne öncülük ...
Mercedes-Benz Türk’ten Kontur Turizm’e Renkli Teslimat!
Hizmet kalitesini ve standartlarını artırmayı hedefleyen Kontur Turizm, ...
 
Alışkanlıklar Değişiyor, Araç Kiralamanın Önemi Artıyor! Dolugaz Filosunda Tercihini Hama’dan Yana Kullandı!
Alman sistemi ve Türk hizmet anlayışının mükemmel uyumuyla kurulmuş ağır ...
Thermo King, Hollanda'da İlk AxlePower Teslimatını Gerçekleştirdi
Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom ...
Mercedes-Benz Türk, 10 Adet Mercedes-Benz Tourismo 15’i LOTİ’ye Törenle Teslim Etti
Türkiye, Tayland, Dubai ve Maldivler’de faaliyet gösteren LOTİ, özel olarak ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumKamyondikkatsondakikatreylerbusfahrerlkwşoför