Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
30 Mart 2023 Perşembe - 17:39

Trugo, Kesintisiz Şarj Deneyimi İçin Kullanıcıyla Buluşmaya Hazır

Doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanan Togg, kesintisiz ve sorunsuz bir şarj deneyimi için Trugo markasıyla Türkiye’nin farklı bölgelerindeki cihaz kurulumlarını hızlandırdı. İlk cihazlarını İstanbul ve Ankara arasındaki en önemli geçiş noktası olan Bolu’da kuran Trugo, Bursa, İstanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarını tamamladı.

Trugo, Kesintisiz Şarj Deneyimi İçin Kullanıcıyla Buluşmaya Hazır

Mobil uygulamasını da hizmete sunan Trugo, 2023 sonunda Türkiye’nin 81 ilindeki kurulumlarını tamamlayarak yüksek performanslı şarj cihazlarıyla tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet verecek.

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmanın heyecanını yaşarken, kesintisiz kullanıcı deneyimi hedefi doğrultusunda Trugo markasıyla sürdürdüğü şarj cihazı kurulumlarına da ülkenin dört bir yanında aralıksız devam ediyor. Trugo ile Türkiye’de uçtan uça kesintisiz ve yüksek performanslı şarj ağı kurmak için yola çıkan Togg, Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’nde kurduğu yüksek performanslı şarj cihazlarının ardından, Bursa, İstanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarını tamamladı. Kendi hizmet noktalarının yanı sıra Shell ile de iş birliği yapan Togg, Trugo’nun hedefleriyle uyumlu olarak belirlenen Shell istasyonlarında da cihaz kurulumlarını sürdürüyor. Trugo’nun kurduğu istasyonlar tüm elektrikli araç kullanıcıları tarafından kullanabilecek.

Yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılıyor

180 kW ve üzeri cihazlarla tüm elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunmayı hedefleyen Trugo, yüksek performanslı şarj cihazlarıyla bir bataryanın doluluk oranının 30 dakikadan daha kısa sürede yüzde 20’den yüzde 80’e ulaşmasını sağlıyor. Cihazlar, yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynakları kullanılıyor. Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erişimine açık olan yüksek performanslı şarj ağı sayesinde kullanıcıların menzil endişesi de ortadan kalkıyor. 

Trugo mobil uygulaması ve web sitesi de hizmette 

Tüm elektrikli araç kullanıcıları, Türkiye genelinde kurulan şarj ağını Trugo mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden takip edebilecek. App Store ve Google Play üzerinden kullanıcıların hizmetine sunulan mobil uygulama kullanıcılara sorunsuz bir şarj deneyiminin kapısını açıyor. Kullanıcılar, Trugo mobil uygulaması ile kendilerine en uygun istasyonu bulabilecek, şarj sürecini takip edebilecek, şarjın tamamlandığını görebilecek, geçmiş şarj uygulamalarına erişebilecek ve şarj ödemesini yapabilecek. Trugo mobil uygulaması kullanıcıları yakınlarındaki Trugo istasyonunu ararken eczane, kafe, oyun parkı, AVM, restoran gibi ihtiyaçlarına göre de arama yapabilecek. Kullanıcılar, anlık boş olan/müsait olan şarj istasyonlarını da görebilecekler.

Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi 7/24 hizmet verecek

Şarj işlemi, Togg T10X dahil şarj cihazlarıyla uyumlu şarj soketi kullanan tüm elektrikli araçlar için aynı aşamalardan oluşuyor. Kullanıcılar istasyona geldiğinde soketi araçlarına bağlayıp, mobil uygulama ile şarj işlemini başlatacak ve araçlarını şarj ederken diledikleri anda şarjı durdurup yolculuklarına devam edebilecekler. Şarj deneyimi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşan kullanıcılar, 7/24 hizmet veren Trugo User Care / Kullanıcı İlgi Merkezi’nden destek alabilecek. Merkezde görev yapan danışman seviyesindeki uzmanlar, kullanıcıların her türlü soru, bilgi, destek ve yardım talebinde çözüm noktası olacak.

“Trugo dünyası ve mobilite ekosistemi kullanıcıyla buluşuyor”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Türkiye’de ihtiyaç duyulan şarj altyapısı için aralıksız çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: “T10X’i kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanını yaşarken, ülkemizde uçtan uca elektrikli araçlarla seyahat etmeyi mümkün kılacak yüksek performanslı şarj cihazlarımızın kurulumlarını da farklı bölge ve şehirlerimizde sürdürüyoruz. Kullanıcıların şarj ağımızdan maksimum fayda sağlaması için geliştirdiğimiz Trugo mobil uygulamamız ve web sitemiz de hizmete girdi. Kullanıcılar, Trugo’nun dünyasını ve mobilite ekosisteminin sunduğu avantajları ve bir süre sonra da   kurulum çalışmaları devam eden ya da tamamlanan şarj istasyonlarının bilgilerini mobil uygulama ve web sitesi üzerinden de takip edebilecek. 2023 sonunda 81 ilimizdeki kurulumları tamamlamayı hedefliyoruz. Tüm elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz ve sorunsuz bir deneyim yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

 
Türkiye’nin İlk ve Tek Milli Kadın Motosiklet Yarışçısı İlayda Yağmur Yılmaz Motosikletini Iveco Daily Hi-Matic ile Taşıyacak
 
Gıda İhracatı Rekor Kırdı, Frigorifik Araçlara Talep Arttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ashan Otomotiv'in En Güncel İlanları Kamyonumpazar'da! Başka Yerde Arama
Ashan Otomotiv'in en güncel ilanlarına tek tıkla kamyonumpazar.com'dan ...
Şişecam'dan ABD'de Lojistik Alanına Yatırım Kararı
Şişecam'ın yüzde 100 sahipliğindeki bağlı ortaklığı Şişecam Chemicals ...
Tırsan, TAYSAD Ödülleri Patent Kategorisinde 3. Kez Şampiyon Oldu
Tüm otomotiv sektörünün en büyük 14. ihracatçısı olan güvenilir lider ...
 
Ford Trucks’tan Önemli Adım! Hidrojen ile Çalışan Araştırma Motorunun Ateşlemesi Yapıldı
Ağır ticari taşıt sektöründe 60 yılı aşkın süredir “En verimli taşıma ...
DKV Mobility’nin Mobil Ödeme Kolaylığı Artık Macaristan’da
DKV Mobility müşterileri artık Macaristan’daki 45’ten fazla M.Petrol yakıt ...
Karşı Şeride Geçen Hafriyat Kamyonu İki Otomobilin Üzerine Devrildi; 6 Kişi Hayatını Kaybetti
Silivri TEM otoyolunda bir hafriyat kamyonu, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi ...
 
Hürer Fethi Gündüz, Avrupa ve Ortadoğu’nun En Büyük Taşıma Operatörü Olmayı Hedefliyoruz
Gürsel Taşımacılık A.Ş., Ürdün’deki iştirakinin 2.faz ihalesini de kazandığını ...
İstediğin Araç Kamyonumpazar'da, Başka Yerlerde Arama!
Aradığın marka ve modeli bulamadıysan, sektörün alışveriş sitesi kamyonumpazar.com'a ...
TAYSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yeniden Albert Saydam Seçildi!
Türkiye otomotiv tedarik sanayinin çatı kuruluşu Taşıt Araçları Tedarik ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler kamyonumlkwfahrerdikkatnewsbusşoförsondakika