Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
27 Temmuz 2012 Cuma - 09:13

Trans Aktaş’ın yeni FH çekicileri, Volvo I-Shift ve Dynafleet ile yollarda...

Son model araçları ve deneyimli kadrosuyla dünya ülkelerine taşımacılık yapan Trans Aktaş Uluslararası Nakliyat, teslim aldığı on beş adet Volvo FH 460 4x2 çekici ile filosunu büyütmeye devam ediyor. Bu yeni FH 460 4x2 çekiciler için I-Shift şanzıman ve Volvo Kamyon’un filo takip sistemi Dynafleet’i tercih eden Trans Aktaş, filosunun verimliliğini arttırıyor.

Trans Aktaş’ın yeni FH çekicileri, Volvo I-Shift ve Dynafleet ile yollarda...

1995 yılında kurulan ve taşımacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Trans Aktaş Uluslararası Nakliyat, başta Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinin yanı sıra Asya ülkelerine de taşımacılık yapıyor. Trans Aktaş, sürekli yenilediği ve son teknoloji ile donattığı filosuna, yeni teslim aldığı on beş adet Volvo FH 460 4x2 çekici ile daha fazla güç katıyor.

 

Kara, deniz, demiryolu, hava yolu ve konteyner taşımacılığı gibi lojistik sektörünün pek çok alanında eksiksiz ve kaliteli hizmet sağlayan Trans Aktaş Uluslararası Nakliyat, müşterilerinin en iyi çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Müşterilerinin nakliye işlerini en uygun bütçeler ile en güvenilir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlayan Trans Aktaş, bu yönde yatırımlarını da sürdürüyor. Bu nedenle yeni teslim aldığı on beş adet Volvo FH 460 4x2 çekici için Volvo I-Shift şanzıman ve filo takip sistemi Dynafleet’i tercih ederek hem performansını hem de yakıt tasarrufunu arttırmayı hedefliyor. Volvo Dynafleet, yakıt tüketimi, sürücü zamanları, araç konumları gibi çok çeşitli verilere anında ulaşılmasını sağlıyor. Böylece Trans Aktaş, Dynafleet ile müşterilerine nakliye operasyonlarıyla ilgili anında ve doğru bilgiyi ulaştırabiliyor. Ayrıca yakıt tüketimi bilgilerine ulaşılması yakıt tasarrufu açısından büyük önem taşıyor. Dynafleet verileri sayesinde Trans Aktaş, filolarını daha etkin yöneterek müşterileri için en iyi avantajları sunmaya devam ediyor.

 

“Amacımız Yüksek Performans ve Yakıt Tasarrufu”

Yeni Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde Trans Aktaş Uluslararası Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aktaş, Volvo Kamyon Yetkili Servisi Gökdenizler Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Gökdeniz, Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Devrim Karataş ve Volvo Kamyon Servisler Müdürü Arın Aytaç hazır bulundular. Ahmet Aktaş teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Hizmetlerimiz ile nakliye sektöründeki standartları yükseltmek istiyoruz. Yeni teslim aldığımız on beş adet Volvo FH çekici ile müşterilerimizin rekabet gücünü arttıracağımızdan hiç şüphemiz yok. Hem müşterilerimize en uygun çözümleri sunmak hem de kârlılıklarını arttırmak için yeni araçlarımızda Volvo I-Shift şanzıman ve filo takip sistemi Dynafleet’i tercih ettik. Amacımız yüksek performans ve yakıt tasarrufu sağlamak, ayrıca müşterilerimiz için güçlü bir filo yönetimi sunmak” dedi.

 

Volvo Kamyon adına törene katılan Devrim Karataş ise konuya ilişkin olarak; “Trans Aktaş Uluslararası Nakliyat’a Volvo Kamyon’u tercih ettikleri için öncelikle teşekkür ediyoruz. Trans Aktaş’ın Volvo I-Shift şanzıman ve Dynafleet tercihleri ile %7’ye varan yakıt tasarrufu sağlayacağını ön görüyoruz. Trans Aktaş’ın hem yüksek performans hem de tasarruf sunan bu yeni FH çekicileri ile istedikleri verimliliği sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu anlamda Trans Aktaş ile iş ortaklığımızın uzun yıllar devam edeceğini umuyoruz” dedi.  

 
FSM'de Bir Şerit Daha Kapatıldı
 
Studio Moderna, DHL ile anlaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FSM'de Bir Şerit Daha Kapatıldı
Gece 00.00'dan itibaren Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde ...
Takografta VDO
Sektörün önde gelen otomotiv tedarikçisi Continental, ticari araç piyasasında ...
Binek Otomobiller ve Hafif Ticari Araçlar için LuK Debriyaj Kataloğu’nun Yeni Baskısını Yayınlıyor
LuK markasının debriyajlar için yedek parça kataloğunun yeni baskısı 600’den ...
 
Ordu Çevre Yolu’nun Temeli Atıldı
Ordu Çevre Yolu Projesi’nin temel atma töreni 15 Temmuz Pazar günü, Ulaştırma ...
Sungurlu Belediyesi Hizmetlerine TIRSAN Treylerleri ile Hız Katıyor
TIRSAN Treyler Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile Sungurlu Belediyesi’ne ...
MAN TopUsed’dan En Cazip 2. El Otobüs Kampanyası
Müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda durmaksızın yeni çözümler ...
 
Chevrolet, Liverpool’un Sponsoru Oldu...!
Chevrolet, Liverpool FC ile dört yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Chevrolet ...
MANN+HUMMEL YILIN TEDARİKÇİSİ OLDU
MANN+HUMMEL ilk defa saygın ticaret grubu TEMOT International’ın tarafından ...
Duran Duran Dünya Turnesinde Talson’u Kullanıyor
TIRSAN Treyler markalarından Talson öne çıkan teknolojik özellikleri ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkat haberler bustürkiyelkwtreylerkamyonumsrcfahrer