Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
9 Kasım 2022 Çarşamba - 17:34

Temsa A Milli Takımların Sponsorluğunu Üstlendi

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.

Temsa A Milli Takımların Sponsorluğunu Üstlendi

İmza töreni; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF ve TEMSA yöneticileri ile basın mensuplarının katılımıyla, Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

İmzalanan anlaşma kapsamında TEMSA önümüzdeki 3 yıl boyunca A Milli Takımların sponsorluğunu üstlenecek ve millilerin yurt içi ile yurt dışında katılacağı müsabakalarda sporcuların transferlerini de Türkiye’de üretilen TEMSA markalı otobüslerle sağlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Ülkemizin en önemli kurumlarından TEMSA, önümüzdeki 3 yıl milli takımlarımızın resmi sponsoru olacak. 60’tan fazla ülkeye araç ihraç eden, adını global ölçekte duyuran ve kabul ettiren böylesine önemli bir markayla iş birliği yapacağımız için çok heyecanlıyız. Türk basketboluna ve milli takımlarımıza destekleri için TEMSA CEO’su Sayın Tolga Kaan Doğancıoğlu ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz TEMSA, sürekli gelişen teknolojisi ve yeni nesil çözümleriyle örnek bir kuruluş haline gelmiştir. İlk yerli elektrikli otobüsü geliştirerek ülkemizde öncü olan TEMSA, yaptığı yeni atılımlarla da sektöründe dünyanın lideri olma yolunda ilerliyor.

Camiamızın takdiriyle yeniden göreve gelişimizin üzerinden bir yıl geçti. İkinci dönemimizin ilk yılını tamamladığımız bugünlerde, sponsorluklar ve basketbol maçlarının daha fazla kişiye ulaşması konusundaki başarılarımızı sürdürüyoruz. İmzaladığımız yeni sponsorluk anlaşmaları ve iş birlikleriyle kulüplerimizin mali olarak desteklenmesini, basketbolumuzun geniş kitlelere ulaşmasını sağladık. Basketbol maçlarının televizyon ve dijital yayınlarıyla ilgili ilk dönemimizdeki kazanımları devam ettirmenin yanında önemli adımlar attık. Bugün bütün liglerimizde oynanan maçların tamamı, gerek televizyon gerekse dijital yayınlarla canlı olarak basketbolseverlere ulaşıyor.

Basketbolumuzu dünyaya tanıtıp, basketbol heyecanını geniş kitlelere yayarken her geçen gün bizimle iş birliği yapan marka ve kurumların sayısının artması gücümüze güç katıyor. Bu anlamda TEMSA ile yaptığımız iş birliğinin değeri diğer bütün sponsorluklarımız gibi bizler için çok büyük. Milli takımlarımızın yeni başarılar ve zaferler için bundan sonra yola TEMSA ile çıkacak olması hepimize güven ve mutluluk veriyor. İş birliğimizin Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu ise şu açıklamada bulundu: “Türkiye Basketbol Federasyonumuz ile attığımız bu imzalar, bizim için bir sponsorluktan çok daha öte anlamlar taşıyor. Bugüne kadar 66 ülkeye ihraç ettiğimiz 15 binden fazla aracımızın her biri başlı başına, Türk sanayisinin, fabrikamızdaki çalışma arkadaşlarımızın emeğini; bu topraklarda doğup büyümüş bir Türk markasının küresel vizyonunu yansıtıyor. Bugüne kadar Avrupa’da ve dünyada çok sayıda başarılara imza atmış, hepimize büyük sevinçler yaşatmış milli basketbol takımımız ile böylesine bir yolculuğa çıkmak bizim için gerçekten gurur verici. İnanıyoruz ki bu iş birliğimiz çok daha büyük başarıların ilk adımı olacak. Hep birlikte, ülkemizle, takımımızla, yurt dışındaki başarılarımızla gururlanmaya devam edeceğiz.”

 
Anadolu Isuzu, Batum Belediyesine 65 Adet Isuzu Citibus Teslimatı Yapacak
 
Güvenli, Verimli ve Konforlu Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG+ Pazarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Slovenya Transit Geçiş Belgeleri Tükendi
UND, Slovenya transit geçiş belgeleri 08.11.2022 tarihinde tükendiğini ...
Elektrikli Kamyon Keçiören’de Teste Girdi
Türkiye’nin ilk yerli ve milli aracı TOGG’un üretim bandından inmesinin ...
Ağrı'da Yolcu Otobüsü ile Tanker Çarpıştı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt yüklü bir tanker kafa ...
 
"Hizmet Sektörlerinde Dış Ticaret Fazlası 39,3 Milyar Dolara Çıktı"
Muş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2023 yılı bütçesine ...
Kerch Boğazı RO-RO / RO-PAX Gemilerine Kapatıldı
UND'nin Cuma günü Rus muadil Derneği ASMAP’dan ve hattı işleten gemi şirketlerinden ...
Mont Blanc Tüneli Bakım Çalışmaları
Yol bakım çalışmaları sebebi ile 17 Ekim 17.00- 7 Kasım 10.00 aralığında ...
 
Çekya/Slovakya Sınır Geçişleri…
7 Kasım Pazartesi günü 00:00 itibarıyla 24 saat sürecek bir blokaj planlanmaktadır.
Danimarka Tektip Geçiş Belgeleri…
Danimarka tektip geçiş belgeleri hakkında son durum...
Türkmenistan Sınır Geçiş Noktaları…
7 Kasım 2022 tarihinden itibaren, belirlenmiş iç gümrük idarelerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
türkiyefahrerşoförsondakikadikkatKamyonnewskamyonumtruck