Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
26 Eylül 2008 Cuma - 00:00

Taşımacılık ve Lojistik Planlaması Alanında Türkiye Birincilik Kazandı

Taşımacılık ve Lojistik Planlaması Alanında Türkiye Birincilik Kazandı

Türkiye’nin bu sene ilk kez katıldığı Avrupa’nın en büyük mesleki beceri yarışması olan ve 18–25 yaş arası gençlerin yarıştığı Euroskills 2008; 18–21 Eylül 2008 tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam kentinde gerçekleştirildi. Türkiye’den yaklaşık 40 kişilik bir ekip ile katılımın sağlandığı yarışmada Türk Milli Takımı; Taşımacılık ve Lojistik Kategorisinin yanı sıra bilgi ve iletişim teknolojileri, yapım ve inşaat, üretim ve mühendislik teknolojileri gibi kategorilerde de Euroskills’de önemli başarılara imza attı.

Yarışmaya “Taşımacılık ve Lojistik” kategorisinde yer alan “Taşımacılık ve Lojistik Planlaması” alanında katılan ve dört kişiden oluşan Türkiye takımı Avrupa’nın önde gelen lojistik firmalarından ve okullarından katılan gençlerle yarıştı.

Dört aşamadan oluşan Taşımacılık ve Lojistik Planlaması yarışmasının birinci aşamasında planlama değişkenleri listelenirken, ikinci aşamasında gerçek hayattan alınan bir örnek üzerinden planlama kurgusu oluşturuldu. Üçüncü değerlendirme konusu takım çalışmasındaki uyum ve başarı iken yarışmada son aşama takımların önerdikleri plan kurgusunu jüriye sunması şeklinde gerçekleşti.

Türkiye Taşımacılık ve Lojistik planlaması ekibi takım çalışmasındaki başarının değerlendirildiği aşamada birincilik, değişken belirleme aşamasında ise ikincilik kazanarak Avrupa’da lojistik ve taşımacılık planlaması sektöründe Türkiye’nin adının duyurulmasına büyük katkı sağladı. Böylece Türkiye; bundan sonraki dünya mesleki beceri yarışmalarında lojistik ve taşımacılık alanında yapılacak yarışmalara katılım hakkı kazandı.

Dört aşamanın beraber değerlendirildiği finalde birinciliği ݝsveç takımı alırken, 1,5 ay gibi kısa bir sürede çalışmalarını tamamlayan Türkiye takımının dördüncülüğü alması memnuniyet verici olarak değerlendirildi.

Yarışma ekibindeki Birim Manav, Emel Karakaya, Hale Mahzeminli ve Yasemin Zorlu’yu, teknik direktör Rüçhan Derici’yi ve teknik destek veren Faik Orcan Yiğit’i Taşımacılık ve Lojistik alanında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için bizde kutlarız.

 
Karsan ve Renault Trucks Anlaşmalarını Uzattılar
 
Bridgestone İlk kez Formula 1'de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattreylersondakikanewsbusKamyonlkwfahrertürkiye