Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
4 Temmuz 2013 Perşembe - 11:54

TWİTTER ÖNLEMİ!!!

İZMİR’de trafik polislerinin uygulama noktalarının Twitter’da oluşturulan bir hesap üzerinden paylaşılması ve bu hesabı takip edenlerin sayısının hızla artması, polisi harekete geçirdi. Twitter hesabı bulunan bazı trafik polislerinin, uygulama olmayan noktalarda da uygulama varmış gibi tweet attığı ve sürücülerin sürekli olarak trafik kurallarına uymalarının sağlandığı ortaya çıktı.

İZMİR’de trafik polislerinin uygulama noktalarının Twitter’da oluşturulan bir hesap üzerinden paylaşılması ve bu hesabı takip edenlerin sayısının hızla artması, polisi harekete geçirdi. Twitter hesabı bulunan bazı trafik polislerinin, uygulama olmayan noktalarda da uygulama varmış gibi tweet attığı ve sürücülerin sürekli olarak trafik kurallarına uymalarının sağlandığı ortaya çıktı. Bir emniyet yetkilisi, amaçlarının ceza yazmaktan öte, özellikle kör noktalarda meydana gelen kazalarda ölüm ve yaralamaları en aza indirmek olduğunu kaydetti. Başka illerde de benzer uygulamaların olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor.
Teknolojinin gelişmesiyle günlük hayatta daha etkin hale gelen sosyal medya, bir çok kolaylık sağlarken, zaman zaman da bazı kurumları zor durumda bırakıyor. En büyük etkiyi İstanbul Taksim’deki Gezi Parkı olaylarının hızla yayılmasında gösteren sosyal medyayı kullananlar farklı girişimlerle şaşırtmaya devam ediyor. Geçen Nisan ayında Twitter’da oluşturulan ve takipçi sayısı 11 bine ulaşan ’İzmir çevirme radar’ başlıklı hesapla, İzmir’deki trafik polislerinin uygulama noktaları ve radar bölgeleri paylaşılmaya başlandı. Takipçi sayısı hızla artan hesabı fark eden polis yetkilileri de farklı önlem aldı.
SAHTE UYGULAMA NOKTALARI
Twitter’ı kullanan bazı trafik polisleri, söz konusu hesabı takip edip, zaman zaman uygulama olmadığı halde uygulama varmış gibi nokta belirtip sürücülerin önlem almasını sağlamaya başladı.
Bir emniyet yetkilisi amaçlarının sürücülere ceza yağdırmak olmadığını ifade edip, özellikle kör noktalarda meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını en aza indirmek olduğunu kaydetti.
SÜRÜCÜLER DAHA DİKKATLİ OLUYOR
Twitter’daki hesabı kendilerinin de takip ettiğini belirten yetkili, sürücülerin birbirlerini uyarmasında bir sakınca görmediklerini aksine bu durumun sürücülerin daha dikkatli olmalarını sağladığını dile getirdi. Hesabı takip eden sürücülerin her an uygulama noktasıyla karşılaşabileceklerini düşünüp, kemerle kask kullanımı ve sınır limiti kurallarına uyma ihtiyacı duyduklarını bildiren yetkili, bir süre sonra sürücülerin alışkanlık haline getirip kurallara her zaman uyar hale geldiğini ve sürüşün daha kaliteli yapıldığının altını çizdi. Hesabı takip eden bazı kullanıcılar ise güzergah hakkında anlık bilgi isteyerek trafik yoğunluğuna göre hareket ediyor.

 
COROLLA'NIN HATTAN ÇIKIŞ TÖRENİ
 
IVECO'DAN FİLLİ BOYA'YA ARAÇ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
COROLLA'NIN HATTAN ÇIKIŞ TÖRENİ
Ergün, yeni model Corolla'nın hattan çıkış töreninde yaptığı konuşmada, ...
TÜRKİYE-YUNANİSTAN KUKK TOPLANTISI
Türkiye-Yunanistan KUKK Toplantısı 2-3 Temmuz 2013 tarihlerinde İstanbul’da ...
TLS GLOBAL, İZMİR'DE MÜDÜRLÜK AÇTI
TLS Global, İzmir’de Uluslararası Hizmetler Bölge Müdürlüğü Açtı
 
EHLİYETİ OLANDAN 101 TL ALINACAK!
Ehliyetlere yeni düzen geldi. Bundan böyle sürücü belgeleri ömür boyu ...
YAKIT EKONOMİSİ ARAŞTIRMASI
Shell’in yaptırdığı araştırmaya göre sürücülerin büyük bölümü aracın bakımı ...
CEVA TÜRKİYE'YE YENİ CFO
Kadir Kaan Kahveci, CEVA Türkiye ve Balkanlar, Afrika, Orta Doğu ve Orta ...
 
PEGASUS'TAN YÜZDE 30 İNDİRİM
Pegasus Hava Yolları’ndan 4-5 Temmuz’da, iç hat uçuş noktaları için biletlerini ...
“SIFIR FAİZ” FIRSATI!
Dacia müşterileri, Temmuz ayında Duster ve Dokker Combi modellerine cazip ...
2013 yılı ilk beş ayında %7 daraldı!
Avrupa otomotiv pazarı 2013 yılı ilk beş ayında %7 daraldı. AB (27) ve ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
Kamyonkamyonum haberler dikkatlkwtürkiyebustruckkamyoncu