Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

Regenerative Braking Axle In Production Since Late 2022

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
1 Aralık 2011 Perşembe - 15:05

TOTAL, DAF TRUCKS ve TIRSAN’DAN MADENİ YAĞ PAZARINDA FARK YARATAN İŞBİRLİĞİ

Dünyanın akaryakıt ve madeni yağ devi Total, ağır ticari araç sektörünün öncü markası DAF Trucks ve DAF Trucks Türkiye distribütörü TIRSAN, madeni yağ konusunda işbirliği yapıyor. Böylece Total ve DAF Trucks arasında Avrupa’nın bir çok ülkesinde başlayan işbirliği Türkiye’de de sürdürülmüş oluyor. Total ile işbirliği neticesinde TIRSAN Treyler A.Ş. tarafından Türkiye’de pazara sunulacak DAF markalı madeni yağlar, orijinal yedek parça statüsüyle ve öncelikli olarak TIRSAN servislerinde kullanılacak.

TOTAL, DAF TRUCKS ve TIRSAN’DAN MADENİ YAĞ PAZARINDA FARK YARATAN İŞBİRLİĞİ

Dünyanın önde gelen akaryakıt ve madeni yağ devi Total ile ağır ticari araç sektörünün öncü markası DAF Trucks güçlerini birleştirerek aynı projede bir araya geliyor. Avrupa’nın bir çok ülkesinde araştırma geliştirme, fabrika ilk dolumları ve satış sonrası madeni yağlar ticareti alanlarında 20 yılı aşkın süredir devam etmekte olan işbirliği genişleyerek devam ediyor. Total Oil Türkiye ve TIRSAN tarafından imzalanan protokol ile Total ve DAF arasındaki işbirliği Türkiye’ye de taşınmış oluyor.
Total ile işbirliği neticesinde TIRSAN tarafından Türkiye’de pazara sunulacak DAF markalı madeni yağlar, orijinal yedek parça statüsüyle ve öncelikli olarak TIRSAN servislerinde kullanılacak.
İşbirliğini değerlendiren DAF TIRSAN Genel Müdürü Çetin Nuhoğlu “TIRSAN olarak büyümeye devam ediyoruz. Bu yıl 35.yılımızı kutluyoruz ve 35 yıldır treyler sektör lideriyiz. 2014 yılı hedefimiz olan Avrupa’nın ilk üç treyler üreticisinden biri olma hedefine koşuyoruz. Büyük hedeflerimiz var ve bunları gerçekleştirecek iddialı girişimlerimiz var. Hedeflerimize ulaşmak için her alanda en iyilerle işbirliği yapıyoruz. Total ile işbirliğimizi de bu anlamda çok değerli buluyoruz” dedi.Nuhoğlu, yaklaşık 20 yıldır Total’in Avrupa’nın birçok ülkesinde DAF için farklı ürünler geliştirdiğini ve bunların gerek fabrika gerekse servislerde kullanılmakta olduğunu açıkladı. İki dünya markasının yürüttükleri yakın işbirliğine vurgu yapan Çetin Nuhoğlu ‘Total ve DAF’ın ortak teknoloji ve ürün geliştirme çalışmaları, saha testleri ve teknik eğitimler düzenlediğini belirtti.
Total’in DAF araçlara özel geliştirdiği ‘Orijinal DAF Yağı’ aynı zamanda ilk dolum yağıdır ve TIRSAN Treyler yetkili servislerinde rekabetçi avantajlarla DAF kullanıcılarına sunulacaktır.”     
 derken, Total Oil Türkiye Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay “Total ve DAF tarafından Avrupa’da çok uzun yıllardır başarıyla yürütülen madeni yağ işbirliğini TIRSAN ile birlikte Türkiye’ye taşıyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bundan böyle TIRSAN tarafından Türk tüketicinin hizmetine sunulan DAF marka araçlarda, Total teknolojisi ile geliştirilen ve aynı zamanda DAF tarafından fabrika ilk dolumlarda da kullanılmakta olan orijinal DAF marka madeni yağları kullanılabilecek. Ağır dizel motor yağları alanında TOTAL’in sahip olduğu ileri teknolojiyi buna benzer stratejik işbirliği projeleriyle perçinleyerek Türkiye ağır vasıta pazarında büyümeye devam edeceğiz” diyerek projenin öneminin altını çizdi.

 
İstanbul'u rahatlatacak projeler!
 
ULAŞTIRMA BAKANIMIZDAN bu haksızlığa bir “dur!” denilmesini talep ediyoruz.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'u rahatlatacak projeler!
Ulaşımın patronu, İstanbul’u 2023’e kadar nasıl bir ulaşım ağı beklediğini anlattı..
Bahçelievler'de feci kaza: 2 ölü
Bahçelievler’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti
Hidrojenle 700 kilometre menzile ulaşacak
14 yıl önce dünyanın ilk seri üretim hibrid otomobili Prius’u satışa sunan ...
 
Nissan Pivo3 öyle akıllı ki!..
AVRUPA’da Renault, Japonya’da ise Nissan ile elektrik atağına kalkan Renault-Nissan ...
Avrupa'da kıyım, Türkiye'de alım
Otomotiv devleri Avrupa’da işçi çıkarıyor Türkiye’de yeni eleman alımı sürüyor
Türk malı taksi’ sürpriz yaptı
Türk malı geleceğin taksisi V1, görücüye ilk kez Amsterdam’da çıkıyor
 
SHELL “EN BEĞENİLEN ŞİRKET” SEÇİLDİ
Tüketiciye sunduğu kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla fark yaratan Shell ...
BP Club Card’dan her hafta 1 Ford Focus!
BP Club Kart sahipleri, BP Club üyesi istasyonlarda bulunan marketlerde ...
UND’DEN KONSOLOSLUKLARA YEMEK DAVETİ…
28 Kasım Pazartesi akşamı UND’nin ev sahipliğinde Hilton Otelinde gerçekleştirilen ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
haberler trucksondakikaşoförtreylerbuslkwnewskamyonum