Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
ford, fordtrucks, fordfline
English
Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

Otokar Added New Ones to Its Perfect Vehicles!

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
21 Haziran 2008 Cumartesi - 00:00

TCDD Yük Taşımacılığında İki Milyon Tona Ulaştı

TCDD Yük Taşımacılığında İki Milyon Tona Ulaştı

Genel Müdür Süleyman Karaman elde edilen bu başarı nedeniyle tüm demiryolcuları kutladı. Karaman şunları ifade etti;“ Son yıllarda gelişmiş birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de demiryollarında çok ciddi ve önemli gelişmeler olmakta, yeni birçok proje gündeme alınırken, devam eden projeler de aynı hız ve kararlılık içerisinde tamamlanarak birer birer faaliyete geçmektedir.

Demiryollarına başta Hükümetimiz ve Ulaştırma Bakanlığımız tarafından verilen önem ve desteğin katkılarıyla en önemlisi hızlı tren olmak üzere lojistik köy, Marmaray vb. proje yatırımlarımız hızla ilerlemekte ve alınan tedbirlerle işletme verilerimiz sürekli ve düzenli olarak iyiye giderek demiryolları tarihinin en yüksek verileri gerçekleştirilmektedir.

Yük taşımalarında 2004 yılı başından itibaren başlattığımız blok tren işletmeciliği her geçen gün gelişmekte ve yük taşımacılığındaki payımız artırılarak, çıta sürekli yukarı çekilmektedir.

Nitekim: içinde bulunduğumuz yılın Mayıs ayında şebekemiz genelinde 2.092.000 ton yük taşımacılığı gerçekleştirilerek yük dolumu açısından en yüksek taşıma değerine ulaşılmıştır. Bu seviyenin, diğer performanslarda da devam etmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum.

Bu şekilde devam etmesi halinde, sektörde hak ettiği seviyeye gelebilecek bir demiryolunu önümüzdeki kısa süreçte sizlerle birlikte yakalayabileceğimize içtenlikle inanıyor ve sizlere güveniyorum.

Bu vesileyle, özveriniz, çalışma azminiz ve kararlılığınız için sizleri kutluyor, bundan sonraki ayların da, başta müşterilerimiz olmak üzere çalışanlarımız ve Kuruluşumuz için daha başarılı ve verimli olmasını dileyerek emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 
Dünya Devlerinin Madeni Yağı Petrol Ofisi'nden!
 
TCDD, Ankara-Akçay-Ayvalık-Ankara Kombine Yolcu Taşımacılığına Başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
En Önemli İnsan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikaşoförtreylerkamyoncuKamyonlkwsrckamyonumnews