Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
17 Mayıs 2007 Perşembe - 00:00

Şoförleri Üzen Haberlere Başkan'dan Yanıt Geldi

Şoförleri Üzen Haberlere Başkan dan Yanıt Geldi

“Yasalara isyan ediyoruz”

Ankara Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaşanan trafik kazalarından herkesten fazla üzüldüklerini belirten Savran, bazı gazetelerde yer alan, taşımacıların denetlenmediği bilgisinin yanlış olduğunu söyledi. Gazete haberlerinde denetim istemeyen bir düşünceleri olduğunun yazıldığını ifade eden  Savran,“Öncelikle şunu bir kez daha belirtelim isyanımız denetimlere değil hiçbir hazırlık yapılmadan çıkarılan yasalaradır. Rantiyecileri besleyen, esnafı mağdur eden idarecileredir. Şehirde yaşamanın bedeli olmalı diyerek atılan adım başına harç makbuzu kesen taraflı ve adaletsiz davranan zihniyetedir” dedi. Şoförler Odası idaresini devir aldıkları günden beri esnafın yönetim tarafından sürekli denetlendiğini, yapılan toplantılara basının da özellikle davet edildiğini vurgulayan Savran, “ Trafik, belediye ve jandarma ekiplerinin de katılımının sağlanarak esnafın gerek trafik kuralları gerekse mesleki konularda gelişimi yönünde çalışmalar yapılmaktadır. Bu toplantılara adı geçen kurumların en üst yetkilileri davet edilerek işlevselliği daha da arttırılmaya çalışılmıştır. Son olarak 07 Mayıs 2007 tarihinde 400 üyemizin katılımının sağlandığı bir eğitim toplantısı düzenlenmiştir.Bu toplantılara idarecilerimiz, Emniyet Müdürü, Belediye Zabıta Müdürü, Jandarma Trafik Tim Komutanı gibi trafik konusunda ilimizin en üst düzey yetkilileri katılmıştır” diye konuştu.

Karayollarında yaşanan kazaların senelerden beri kanayan yara olduğunu  ve bu kazaları halkın ve politikacıların gazete ve televizyonlardan izlediklerini kendilerinin ise olay yerinde gördüklerini sözlerine ekleyen Savran, “Faciaların ne kadar acı verici olduğunu herkes kadar bizler de görmekteyiz. Uyarılarımız ve çözüm önerilerimiz bizler tarafından ilgili birimlere ve kamuoyuna defalarca kez bildirilmesine rağmen böyle bir suçlama ile karşı karşıya kalmamız bizi son derece üzmüştür” dedi.

 
Elinden Tutulursa Türk İhracatçısının Hızına Yetişmek Zor
 
Her Depoya Bir Polis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
dikkattruckbussrckamyoncu haberler fahrerkamyonumKamyon