Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
28 Mayıs 2015 Perşembe - 09:52

Siemens Intertraffic 2015’te

Dünya çapında hayata geçirdiği akıllı ulaşım sistemleriyle 2 milyar insanın trafik sorununa çözüm alternatifleri sunarak sürdürülebilir ve yaşam kalitesi yüksek şehirler oluşturulmasına katkı sağlayan Siemens trafik yönetimine getirdiği yenilikçi çözümlerini Intertraffic İstanbul Fuarı'nda tanıtıyor

Siemens Intertraffic 2015’te



 
Dünya çapında 900 şehirde hayata geçirdiği akıllı ulaşım sistemleriyle 2 milyar insanın trafik sorununa çözüm alternatifleri sunarak sürdürülebilir ve yaşam kalitesi yüksek şehirler oluşturulmasına önemli bir katkı sağlayan Siemens, trafik yönetimine getirdiği yenilikçi çözümlerini Intertraffic İstanbul 2015 Fuarı’nda tanıtıyor.
Siemens, Intertraffic 2015’de kentlerin ulaşım ve trafik yönetimine donanım ve yazılımlarıyla sunduğu üstün mühendislik çözümlerini, standında Tam Adaptif Trafik Yönetim Sistemleri, Kavşak Kontrol Cihazları, İhlal Tespit Sistemleri ve Sicore Plaka Tanıma Kameraları, Akıllı Park Sistemleri, Şehir İçi Aydınlatma Sistemleri, Tünel Otomasyon ve Kontrol Yazılımları (ITCC),  Otoyol Kontrol ve Yönetim Sistemleri (Conduct+) başlıklarıyla tanıtacak.
Sekizincisi düzenlenen ulaştırma sektörü profesyonellerini bir araya getirerek altyapı, trafik yönetimi, yol güvenliği ve park sistemleri alanında faaliyet gösteren 200 firma ve 85 ülkeden 5 bin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Intertraffic İstanbul Fuarı, 27-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.
Yenilikçi, çevreci, güvenli ve akıllı trafik çözümleri Siemens standında
Siemens’in Almanya’daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen ve yakın zamanda yol üstü park sorununa inovatif bir çözüm olarak pazarda yerini alacak Akıllı Park Sistemleri de Intertraffic 2015’te tanıtılacak. Bu sistemle aydınlatma direklerine yerleştirilen bir radar sensör, bir aplikasyon üzerinden gerekli yönlendirmeyi yaparak etkili park yönetimi sağlıyor. Büyük şehirlerin en önemli trafik sorunlarından biri olan park problemine kolay ve etkili bir çözüm sunan bu sistem için ek bir teçhizata gerek duyulmuyor ve bu sistem bir elektrik veya aydınlatma direğine kolayca monte edilebiliyor. Bu yeni uygulama, park yönlendirmesinin yanı sıra park ihlallerini de tespit ederek gerekli yaptırımların uygulanmasını sağlıyor.
Şehir içi ve şehirlerarası yollarda anlık olarak trafiğin eğilimini izleyen, trafik sıkışıklığının başladığı yer ve nedenlerini sürekli ölçüp trafiğe gerekli müdahalelerde bulunulmasını sağlayan Siemens hem donanım hem de yazılımlarıyla daha konforlu bir ulaşıma katkıda bulunan Siemens, tam adaptif trafik yönetimi uygulamaları ve trafik mühendisliğinde uzman kadrosu ile alanında öncü yazılım ve kavşak kontrol cihazları ile şehirlerin artan trafik yoğunluğunun önüne geçiyor.
Belirlenmiş, tanımlanmış, yasaklanmış bölgelerde yapılan hız, parklanma ve ücretli geçiş ihlallerini belirleyen Sicore plaka tanıma kamerası ise tek bir çözümle birden çok soruna etkili yanıtlar sunulmasını sağlıyor. Sicore ile hastane, okul çevresi gibi bölgelerde hız limiti, şehirlerdeki araç trafiğine kapalı bölgelere giriş gibi ihlalleri yapan araçlar tespit ediliyor. Siemens Sicore sistemi, kamera, yazılım, donanım, kayıt alma ve iletişim sistemini tek bir çözümde sunmasıyla diğer sistemlerden farklılaşıyor.
Şehirlerdeki aydınlatma sistemlerinin bir merkezden izlenmesi, servis ihtiyaçlarının denetlenerek müdahale edilmesini sağlayan Siemens Akıllı Aydınlatma Sistemleri de kentlerdeki aydınlatma sistemlerini daha optimum hale getiriyor; gerekli iyileştirme ve yeniliklerin zamanında yapılarak daha düşük enerji tüketimi ve dolayısıyla daha çevreci aydınlatma sistemleri sağlıyor. Siemens’in akıllı aydınlatma sistemleri için performansa dayalı anlaşmalar sunmasıyla şehirler bu yatırımlarından kısa vadede optimum fayda kazanıyor.
Siemens ITCC (Akıllı Tünel Kontrol Merkezi) sistemi ile bir tünelin güvenlik, elektrik, elektrifikasyon ve mekanik işlerini A’dan Z’ye gerçekleştiriyor. Siemens Türkiye’nin bu alandaki uzmanlığı tüm dünyada beğeni topluyor ve Siemens Türkiye, Tünel Otomasyonu çözümlerinde Siemens’in global yetkinlik merkezleri arasında bulunuyor. Bugüne kadar Türkiye’de 70 km tünelin yapımını gerçekleştiren Siemens, bu kapsamda tünele enerjinin getirilmesi ve dağıtımı, aydınlatma, havalandırma, tünel içi radyo sistemleri, güvenlik kameraları, sulu yangın söndürme sistemleri, yangın algılama ve ihbar sistemleriyle ilgili donanım ve yazılım sunuyor. Siemens ITCC çözümleri Türkiye’deki birçok tünelde kullanılarak yolcu ve operatörlere maksimum güvenlik sunuyor.
Benzer bir yaratıcı mühendislik çözümü ile Siemens otoyol yönetim ve kontrol sistemlerialanında ve ücret toplama çözümlerinde de kullanıcı dostu çözümleri ile fark yaratan, yüksek katma değerler anahtar teslim çözümler sunuyor.
Trafik yönetim sistemleri konusundaki uzmanlığı, başarısı kanıtlanmış ürünleri ve trafik yönetimine sunduğu tüm yenilikleriyle Siemens, Intertraffic 2015 Fuarı’nda üç gün boyunca yeni nesil trafik yönetimi çözümlerini İstanbul Fuar Merkezi 10 F Salonu Numara 4’te sergileyecek. 

 
Bulgaristan Gümrüğü S.O.S. Veriyor!
 
İstanbullular’a arabayı garajda bıraktıracak araştırma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulgaristan Gümrüğü S.O.S. Veriyor!
Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki 150Milyar $’lık toplam dış ticaretin ...
BMC’den Açıklama
BMC son günlerde çıkan spekülatif haberlere karşı yazılı bir açıklama ...
Krone Teslimatlarına Devam Ediyor
Avrupa’nın en büyük yarı römork üreticilerinden olan ve Türkiye’de de ...
 
Ege Fren’den Yeni Yatırım!
Bayraktar Grubu bünyesinde otomotiv tedarik sanayinin öncü ve yenilikçi ...
Starpet Marmara’daki 21’inci istasyonunu açtı
10’uncu yılını kutlayan akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, ...
Altın Pusula Ödülü İETT’nin
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen 14’üncü ...
 
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Otokar’a ödül
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Sektörün ...
Brisa, 11. Geleneksel Suru-Raku Konferansı’nı gerçekleştirdi
Türkiye lastik sektörünün lideri Brisa’nın geleceğe iz bırakmak adına ...
Golf tutkunları için heyecan başlıyor…
Mercedes Benz’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği golf turnuvası ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
lkw
dikkat
truck
src
türkiye
sondakika
kamyoncu
kamyonum
treyler