Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
schmitz, dorse, treyler,
14 Kasım 2014 Cuma - 16:23

Shell Türkiye’nin Yol Emniyeti Çalışmalarında Büyük Başarı

Shell, 13 Kasım 2014’te hizmet aldığı lojistik şirketleri ve tedarikçileri ile 5. Shell Yol Emniyeti konferansında biraraya geldi.

Shell Türkiye’nin Yol Emniyeti Çalışmalarında Büyük Başarı

Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem’in yaptığı açılış konuşmasında Erdem “Yol emniyetinde her yıl daha iyiye gidiyoruz. Shell Türkiye, kendi kontrolü altındaki operasyonlarda çevreye ve insan hayatına zarar verecek bir trafik kazası yapmadan 81 Milyon Km’lik yolculuk gerçekleştirdi. Emniyet önlemleri ile ortadan kaldırılacak her türlü olumsuz durum, bizim için sadece sayısal bir veri değil, insanımıza, ülkemize verdiğimiz değeri ifade ediyor. Shell olarak yol emniyetindeki bilgi ve tecrübemizi kamu kurumları ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz  projelerle paylaşıyor,  ülkemizde yol emniyeti bilincinin artması için tüm gücümüzle çalışıyoruz”  dedi.

Trafik kazalarının ve kazalara bağlı kayıpların azaltılması amacıyla bir çok projeyi hayata geçiren Shell, yol emniyetine odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile topluma katkıda bulunmaya devam ediyor. 13 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen konferansa Shell’in hizmet aldığı lojistik şirketleri ve tedarikçileri katıldı. Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem’in yaptığı açılış konuşmasının ardından Shell Global Yol Emniyeti Genel Müdürü Linda Philips de kısa bir konuşma yaptı. Philips “Türkiye özellikle sürücü davranışlarından kaynaklanan kaza riski yüksek olan bir ülke. Son 1 haftamı geçirdiğim ülkenizde Shell’in sürücüleri için yol emniyetiyle ilgili gerçekleştirdiği eğitimlere katıldım; simülasyonlardan ve diğer çalışmalardan çok etkilendim. Sürücülerimizin her akşam emniyetle evine ulaşması bizler için çok önemli. Bu nedenle bu amaca yönelik yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz” dedi.
Konferansta lojistik şirketleri ve tedarikçilerin Shell ile birlikte yapılan örnek uygulamalarının ve bu uygulamalardan kazanımlarının paylaşıldığı panele ek olarak, interaktif binek araç kaza analizi ve araç sürerken öfke yönetimi gibi konular da ele alındı. Konferans sonrası konuşan Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem; “Yol Emniyeti konusu, Shell için çok büyük öneme sahip. Sürdürülebilirlik stratejimizin önemli bir parçası olan ‘Küresel Yol Emniyeti’ projemiz ile araç kullanan çalışanlarımız, tedarikçilerimizin ve bize hizmet veren lojistik şirketlerinin çalışanlarının emniyetli bir şekilde seyahat etmesini sağlamayı, içinde faaliyet gösterdiğimiz toplumlarda da bu konudaki farkındalığı arttırmayı amaçlıyoruz. Örneğin bu kapsamda Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘Yol Emniyetinde Eylem 10 Yılı’ programını ve Ulusal Trafik Güvenliği Platformu’nu destekleyerek, son üç yılda 97.000 kişiye yol emniyeti eğitimi verdik. Shell Türkiye, kendi kontrolü altındaki operasyonlarda çevreye ve insan hayatına zarar verecek bir trafik kazası yapmadan 81 Milyon Km’lik yolculuk gerçekleştirmiştir. Bu çok önemli. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz Shell Yol Emniyeti Konferansı, yol emniyeti konusunda toplumsal farkındalığı arttırmak için gerçekleştirdiğimiz en önemli etkinliklerden biridir. Shell olarak yol emniyetine odaklı sosyal sorumluluk projelerimizle topluma katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

 
Serin, Yeni geliştirdiği Huckepack modeli ile LogiTrans fuarında
 
Mevzuatları Takip Edelim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serin, Yeni geliştirdiği Huckepack modeli ile LogiTrans fuarında
Serin Treyler son dönemde artan karayolu maliyeti, ülkelerin uyguladıkları ...
Ford Trucks’tan Erzurum’a yeni yatırım
Ford Otosan’ın ağır ticari araç pazarında hizmet kalitesini ve müşteri ...
Hankook Lastikleri Yelpazesini Geliştiriyor
Hankook AH11 ve DH05+ tipi orta ağırlıklı yük taşıma kamyonu lastikleri ...
 
TIRSAN, Logitrans Fuarında
Tırsan, 19-21 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ...
TIRSAN, AR-GE Şampiyonları Listesinde Yükseldi
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin eğitim platformu olan TİMAKADEMİ2023 ...
Karsan'a
Karsan, Türk Sermaye Piyasası’ndaki en iyi uygulamaların tescillendirildiği ...
 
Talson'dan Verhoeven Logistics'e Filo Teslimatı
13 Kasım 2014 - Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan bünyesinde ...
Volkıcar ilk Kez Adana'da
Lassa V1 Challenge 2014 sezonunun altıncı ve son yarışı Adana’da 16 Kasım ...
Otokar Tempo Yenilendi
Personel ve servis taşımacılığı için öz​el olarak geliştirilen Otokar ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Helal Sana Başkan!
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
EkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglishAkü
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakika haberler fahrertürkiyekamyonumbussrcdikkatkamyoncu