Advertisement
Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
bisa
English
We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

We Will Be Active In All Ports In Turkey And Have A Share In The European Line

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
mars, mars lojistik,
26 Şubat 2020 Çarşamba - 15:56

Shell Filo Çözümleri’nden, ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmali

Kurumsal müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren çözüm ve hizmetler bütününü ‘Filo Çözümleri’ çatısı altında bir arada sunan Shell, sektörde ilklere imza atmaya devam ediyor.

Shell Filo Çözümleri’nden, ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmali

Entegre filo çözümleri uygulamaları ile müşterilerine sadece yakıt alanında değil, uçtan uca verimli ve rekabetçi filo yönetim fırsatı sunan Shell; hem yakıt ve yakıt dışı hizmetleri ihtiyaca yönelik paketlerde toplayarak avantajlı satın alma sağlıyor hem de filo yönetimini kolaylaştıracak kredi kartı ile ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmalini hayata geçiriyor.

 

1996 yılında başlanan ve Türkiye’nin ilk taşıt tanıma sistemi olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, alanındaki 23 yıllık deneyimi ile müşterilerinin operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği uçtan uca uygulamalarıyla sektöre yenilikler katmaya devam ediyor.

2019 sonu itibarıyla Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 35.000 firma Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ni kullanıyor. 550 binden fazla araç, Shell’in geniş hizmet ağı sayesinde Türkiye çapındaki 1000’den fazla istasyonda sunulan hizmetlerden yararlanıyor. Kurumsal firma ve KOBİ’ler, Shell Filo Çözümleri üzerinden kaliteli hizmeti ayrıcalıklı fiyatlarla satın alabiliyor. Shell Filo Çözümleri, gelişmiş online altyapısı sayesinde, müşterilerine ofislerinden filolarını rahatça yönetmelerini imkan sağlıyor.Shell Filo Çözümleri ile firmalar Shell Taşıt Tanıma Sistemi, Shell Partner Card, Shell Pratik Kart, Shell FiloPlatform, Shell Kurumsal HGS ve Shell Card gibi hizmetleri tek çatı altında alabiliyor. Shell Filo Çözümleri bu özelliği ile teknolojiyi baz alarak sadece yakıt özelinde değil, filoların operasyonları, teslimatları ve lojistiği sorunsuz gerçekleştirmesi için uçtan uca tedarik yönetimini sağlıyor. Firmalar, diledikleri hizmeti Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile birleştirerek paket içeriklerini kendileri oluşturabiliyor ve birçok ürünün birlikte satın alınması sayesinde fiyat avantajından faydalanabiliyor.

 

Shell Filo Çözümleri, sektörde bir başka ilki de hayata geçirerek, filo yönetimini kolaylaştıracak yeni ödeme yöntemini hizmete sunuyor. Uygulama sayesinde, firmaların kredi kartı ile ön ödemesiz hizmet almasını mümkün kılacak. Yeni uygulama kapsamında, firmalar kredi kartı ödeme yöntemi ile kredi kartlarını web sitesi üzerinden tanımlayarak şirket araçlarının yakıt alımlarını yönetebilecek. Bu sistem sayesinde, DBS ya da teminat mektubu gerekmeden kredi kartlarında yakıt blokesi olmadan Shell Taşıt Tanıma Sistemi üzerinden yakıt ikmali mümkün olacak.

 

Sektörde ilk kez filolar için ön ödemesiz ve blokesiz akaryakıt ikmali sağlayan sistem sayesinde, Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan markalar kredi kartlarının limitini akaryakıt için ayırmak zorunda kalmayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Shell & Turcas Filo Çözümleri Direktörü Mehmet Ünal, “Türkiye’de alanında ilk ve lider olan Shell Taşıt Tanıma Sistemi, her geçen gün daha da büyüyen, yenilenerek gelişen hizmetleri ve avantajları ile şirketlerin güvenilir “iş ortağı” olmaya devam ediyor. Shell olarak, faaliyetlerimizin her aşamasında, müşterilerimize mümkün olan en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak hayata geçirdiğimiz avantajlı paketler ve filo yönetimini kolaylaştıracak kredi kartı ile ön ödemesiz, yakıt blokesiz akaryakıt ikmali de bunun bir göstergesi” diye konuştu.

 

Türkiye’de 35 bin firmanın filosunda tercih ettiği Shell Filo Çözümleri ürün ve hizmetleri:

Taşıt Tanıma Sistemi (TTS): Türkiye’nin dört bir yanındaki firmalar tarafından kullanılan Shell TTS, gelişmiş online sistem bağlantısı ile pratik ve hızlı akaryakıt ikmali, ödeme ve muhasebe kolaylığı, sürekli iletişim, hızlı hizmet, etkin ve pratik filo yönetimi imkânı sunuyor. Gelişmiş online altyapısı sayesinde anlık data analizi, araç ve dönem bazında sunduğu raporlamalar sayesinde ofisinizden çıkmadan filonuzu rahatça yönetme imkanı veriyor.

 

Shell Filoplatform: TTS ile entegre çalışan, araçlardaki GPS sayesinde 7 gün 24 saat internet bağlantısı ile bilgisayar, akıllı telefon, tablet üzerinden takip ve kontrol edilmesini sağlayan filo yönetim sistemidir. Sistem sayesinde araçların hızları, izlemiş oldukları rotalar, duraklama yaptıkları yerler, rölanti süreleri gibi çok sayıda bilgi, haritalar üzerinden anlık ve geçmişe dönük olarak izlenerek raporlanabiliyor. Yakıt entegrasyonu sayesinde araç bazlı yakıt tüketimleri analiz edilebiliyor. Shell FiloPlatform’un premium ürünü Entegre Sürüş Güvenliği Sistemi şirketlere sürücü davranışlarını ölçmenin yanı sıra, araçların nerede olduğunun daha ötesinde nasıl kullanıldığı konusunda bilgi alma imkanı sunuyor.

 

Shell Partner Card: Firmalar, Shell Partner Card ile çalıştıkları taşeronlara ödemelerini yakıt kartı ile sunabiliyor. Şirketler filolarına bu kart sayesinde kaliteli yakıt almanın yanı sıra Shell istasyonlarındaki tüm hizmetlerden 7/24 yararlanma imkanı sağlıyor.

 

Shell Pratik Kart: Shell’in yeni ödeme metodu Shell Pratik Kart sadece yakıt alımlarında geçerli olmak üzere, ödeme sürecini kolaylaştıran bakiyeli bir yakıt kartıdır. Firmalar, dönemsel yakıt alımını karşılamak amacıyla veya bakiye yüklü olarak Pratik Kart’ı kurumsal iş ortakları ve çalışanlarına verebiliyorlar. Tek fatura ile operasyonel kolaylık sağlayan Pratik Kart’la web sitesi üzerinden online bakiye yükleme ve güncelleme yapmak, rapor almak ve detaylı inceleme yapabilmek mümkün.

 

Shell ve PTT ortaklığı ile HGS Yol Hizmetleri: Türkiye’de köprü ve otoban geçişleri için filolara HGS hizmeti ile kolay, rahat ve cezasız geçiş imkanı sunar. PTT iş birliği ile hayata geçirilen bu proje sayesinde şirketler yol ücretlerini önden ödemekten ve HGS etiketlerinin bakiye takibini yapmaktan kurtulur, ücretler tüm filo için geçerli olan tek bir faturaya eklenir. Bu sayede şirketler masraflarını daha kolay ve verimli bir şekilde, ihlalli geçiş riskini ortadan kaldırarıp online raporlama avantajlarından faydalanarak yönetebilir.

 

Shell Card: Avrupa'da filosu olan şirketlerin yakıt alımını kontrol etmek için kullandığı uluslararası yakıt kartıdır. Shell Card sayesinde şirketler web sitesi üzerinden filoları ofisten çıkmadan yönetebilirler. Kartı yol hizmetlerinde de kullanmak mümkün yol geçiş ücretleri ve vergilerini ödeyebilir, yol yardım hizmeti alabilirler.

 
Case İş Makineleri, İstanbul Avrupa Yakasında İstanbul Fiat İle Hizmete Devam Ediyor
 
Demre Belediyesi 110.000 Litre Motorin Ve 5.000 Litre 95 Oktan Kurşunsuz Benzin Alacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Case İş Makineleri, İstanbul Avrupa Yakasında İstanbul Fiat İle Hizmete Devam Ediyor
Case İş Makineleri’nin satış, yedek parça ve servis hizmetlerinin tamamını ...
İran'dan Türkiye'ye Dönüşler Hakkında Önemli Bilgilendirme!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Korona virüs salgını nedeniyle ...
Gürbulak Sınır Kapısı'nda Araçlar Dezenfekte Ediliyor
Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, komşu ülke İran’da ...
 
Mersin Nakliyat Almanya Lojistik Çalışmalarını Kararlılıkla Sürdürüyor
Taşımacılık sektöründe ki faaliyet geçmişi uzun yıllara dayanan Mersin ...
İran'dan Türkiye'ye Dönüşler Hakkında Önemli Bilgilendirme!
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İran'dan Türkiye'ye dönüşler hakkında ...
Prometeon’dan Elektrikli ve Hibrit Otobüsler için Geliştirilmiş Mc:01 E-Urban Serisi
Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi ...
 
Rusya Federasyonu'na Türkiye'den Yapılan Domates İthalatı Kotası 200 Bin Tona Çıkarıldı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) yaptığı açıklamada Rusya Federasyonu'na ...
Şubat Ayı Üçüncü Döneme Ait Slovenya Transit Geçiş Belgeleri Tükendi
Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin (UND) yaptığı açıklamaya göre Şubat ...
İtalya Ödül Geçiş Belgelerinden 65 Adedi Genel Kullanıma Açıldı
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) İtalya ödül geçiş belgelerinden ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Treder Zirvesi Sektörün Gelişimini Sergiledi
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
0
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
0
  YAZARLAR
Dr. Can Baydarol
Dr. Can Baydarol
Son Düzlük
Alpay Lök
Alpay Lök
Otobüs Yolculuğunda Hedef Sıfır Ölüm!
Mustafa İmrak
Mustafa İmrak
Lojistik Sektöründe Çevreci Çözümler
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Av. Bilun ELMACIOĞLU
Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması “SKDM” 1 Ekim 2023 Tarihinde Yürürlükte
Özgür Şener
Özgür Şener
 Nafile Çaba
Prof. Dr. Birol ERKAN
Prof. Dr. Birol ERKAN
Yıldız Sektör; Lojistik
Nizamettin KARADAĞ
Nizamettin KARADAĞ
Türkiye Taşımacılığını Kim Yönetiyor?
Kamyonum TV
0
  ÇOK OKUNANLAR
0
Güzeller
0
  FACEBOOK'TA KAMYONUM
0
  ANKET
     
 
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
0
Sınır kapılarında yaşanan sorunlar
Vize
Belge yetersizliği
Maliyetler
Tır parkı sorunları
Cezalar
Sınırlardaki ve güzergahlarda karşılaşılan geçiş sorunları
0
0 Sonuçlar
 
     
0
  Kamyonum
0
  •Künye
  •İletişim
  •Abonelik ve Reklam
  •Sitene Ekle
  0
 
Ekonomi
İhale
Gündem
Haberler
Teslimat
Deniz Taşımacılığı
Lojistik
English
Akü
  0
 
Ağır Vasıtalarda Yeni Modeller
Hafif Ticarilerde Yeni Modeller
Özel Tasarım Araçlar
Modifiye Kamyonlar
Treyler Galeri
Üstyapı Galeri
Otobüslerde Yeni Modeller
Kamyon Magazin
Güzeller
  0
 
Yeni Araç Tanıtımları
Test Sürüşleri - Kamyon
Test Sürüşleri - Hafif Ticari
Kamyon Yarışları
Monster Truck Yarışları
Kamyon Simülatörleri
Otobüs Simülatörleri
Yeni Teknolojiler
Kamyon Magazin
  0
 
truck
fahrer
şoför
türkiye
kamyonum
kamyoncu
news
dikkat
haberler